_ChiQuiTa_ Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Cioteczki wpadłam sie pochwalic ze mam ŚWINKE MORSKĄ !! Dostałam dzisiaj od mojego brata z wyobru :cool3: jest maleńka czarna z białym paskiem na śwodku głowy :loveu: :loveu: Dzisiaj siedziała sobie u mnie pod bluzą i tak słodko chrumkała hehehe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nazywa sie Bunia :) jutro postaram sie dac fotki a teraz lece spac DOBRANOC :*:**:::evil_lol: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Buuuuu ja tez chcę świnkę.... Wszyscy mają świnki a ja co? Ale obiecałam sobie i synowi że wytrzymamy do lutego :) Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 OJEJ GRATULUJE SWINIACZKA:multi: mam nadzieje ze zdaze zobaczyc foteczki zanim znikne:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 zaraz beda foteczki ale tylko jedna... :( Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 heh foteczki ale tylko jedna :) Oj Edytko, nie rozpieszczasz Ty nas... A banerek masz śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Cioteczki przestawiam wam Bunie :lol: mam nadzieje ze sie podoba narazie tylko jedna fotka :) [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/14-12-06_0708.jpg[/IMG] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Agushka']heh foteczki ale tylko jedna :) Oj Edytko, nie rozpieszczasz Ty nas... A banerek masz śliczny :loveu::loveu::loveu:[/quote] No już niedługo was rozpieszcze:D a banerek nie ja robiłam ale dziękuje :) a Ty dopiero w lutym planujesz swinke ?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Świniak cudowny! Jak Tina się z nią dogaduje? I co na taki prezent rodzice? :cool3: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Prosiaczek śliczny:loveu::loveu::loveu: Tak, u nas świnka zamieszka dopiero w lutym. Po pierwsze boimy się jeszcze, bo niedawno odeszła Luśka nie wiadomo z jakiej przyczyny, a miesiac wcześniej Bulma (myśleliśmy że ze starości ale możliwe że jednak coś jej było skoro Luśka zachorowała) Po drugie to Michał pod koniec stycznia ma ferie i wyjeżdża a świnka ma być jego więc on się nią będzie opiekował. Jak już wróci z ferii będzie miał na to czas a tak to mielibyśmy problem z prosiaczkiem... Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale śliczny prosiaczek :loveu: :loveu: :loveu: Piękny ma pyszczek i umaszczenie :p Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote=Tina.Sara;]Olka co Ty z tym umaszczeniem...[/quote] No co, ja uwielbiam czarno-białe stworzonka :loveu: :loveu: :loveu: Coś się nie podoba?! :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Świniak cudowny! Jak Tina się z nią dogaduje? I co na taki prezent rodzice? :cool3:[/quote] Dziękuje :) Tina oczywiście na początku obwąchała ją ze wszystkich stron a potem zajeła się kością i sobie ją gryzła. A potem puściłam Bunie po łózku to Tina bezczelnie sobie na niej usiadła :roll: hehehe :evil_lol: A teraz juz tylko podejdzie powącha i obserwuje, albo ma daleko w poważaniu ... Dzisiaj Bunia odważyła sie na tyle że mi jadła z ręki :multi: wiem wiem ale sie podniecam :D A mam sie ucieszyła, siedziała przy niej cały wieczór :) a tata pozna ją dopiero w sobote ale też nie ma nic przeciko :):) [quote name='Agushka']Prosiaczek śliczny:loveu::loveu::loveu: Tak, u nas świnka zamieszka dopiero w lutym. Po pierwsze boimy się jeszcze, bo niedawno odeszła Luśka nie wiadomo z jakiej przyczyny, a miesiac wcześniej Bulma (myśleliśmy że ze starości ale możliwe że jednak coś jej było skoro Luśka zachorowała) Po drugie to Michał pod koniec stycznia ma ferie i wyjeżdża a świnka ma być jego więc on się nią będzie opiekował. Jak już wróci z ferii będzie miał na to czas a tak to mielibyśmy problem z prosiaczkiem...[/quote] no tak to w sumie najlepszy pomysł. Ja musze Tina i Bunie na sylwka gdzieś ulokować bo moje rodzeństwo planuje impreze w domu, bede musiała je wynieść do cioci gorzej jak sie nie zgodzi albo wyjedzie... musze to wczesniej załatwić... [quote name='Ola&Kora']No co, ja uwielbiam czarno-białe stworzonka :loveu: :loveu: :loveu: [/quote] ja też :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Ola&Kora']No co, ja uwielbiam czarno-białe stworzonka :loveu: :loveu: :loveu: Coś się nie podoba?! :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] nie, wszystko jest ok tylko zawsze o umaszczeniu gadasz :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='"Chiquita"'] Dzisiaj Bunia odważyła sie na tyle że mi jadła z ręki :multi: wiem wiem ale sie podniecam :-D[/QUOTE] E tam, chyba każdy zwierzomaniak tak ma :) To jest cudowne patrzeć jak buduje się między Wami więź - niknie ta bariera dzikości i stajesz się odpowiedzialny za zwierzę, a ono odpłaca Ci się miłością :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']E tam, chyba każdy zwierzomaniak tak ma :) To jest cudowne patrzeć jak buduje się między Wami więź - niknie ta bariera dzikości i stajesz się odpowiedzialny za zwierzę, a ono odpłaca Ci się miłością :)[/quote] tak, Ola to wspaniałe... :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']tak, [B]Ola[/B] to wspaniałe... :loveu:[/quote] Justyna jestem :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 imiona sie dziewczynie mylą NO! :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Justyna jestem :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] Matko ale ja głupia jestem :oops: weszłam szybko na dogo i byli u mnie koledzy i tak przeczytałam co napisałaś i nie wiem dlaczego wydawało mi sie że to Ola napisała.... :oops: pewnie dlatego ze gadałam z nimi i tu pisałam.... wybacz :oops: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote=Tina.Sara;]nie, wszystko jest ok tylko zawsze o umaszczeniu gadasz :eviltong:[/quote] Czepiasz się szczegółów :eviltong: A poza tym czy to nie umaszczenie jako pierwsze rzuca się w oczy? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Hi no tak Ola zgadzam sie :D:D [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/Bunia.jpg[/IMG] jeszcze jedno zdjecie małego krzykacza :D Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jejciu jakie piękności!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Już się przyzwyczaiła do nowego domku? :p Quote
Cerber Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 oooo masz swiniaczka :D:D:D:D:D:D jaki słodki :D:D:D:D:D:D:D:D też szastanawiam sie czy po raz enty nie kupić se świniora, ale w sumie będę miała chomika więc świnioczka mogę se kupić po chomiczku :D:D:D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts