Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki wpadłam sie pochwalic ze mam ŚWINKE MORSKĄ !! Dostałam dzisiaj od mojego brata z wyobru :cool3:
jest maleńka czarna z białym paskiem na śwodku głowy :loveu: :loveu:
Dzisiaj siedziała sobie u mnie pod bluzą i tak słodko chrumkała hehehe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Nazywa sie Bunia :)
jutro postaram sie dac fotki
a teraz lece spac

DOBRANOC :*:**:::evil_lol:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki przestawiam wam Bunie :lol: mam nadzieje ze sie podoba narazie tylko jedna fotka :)

[IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/14-12-06_0708.jpg[/IMG]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agushka']heh foteczki ale tylko jedna :) Oj Edytko, nie rozpieszczasz Ty nas... A banerek masz śliczny :loveu::loveu::loveu:[/quote]

No już niedługo was rozpieszcze:D
a banerek nie ja robiłam ale dziękuje :)
a Ty dopiero w lutym planujesz swinke ??

Posted

Prosiaczek śliczny:loveu::loveu::loveu: Tak, u nas świnka zamieszka dopiero w lutym. Po pierwsze boimy się jeszcze, bo niedawno odeszła Luśka nie wiadomo z jakiej przyczyny, a miesiac wcześniej Bulma (myśleliśmy że ze starości ale możliwe że jednak coś jej było skoro Luśka zachorowała)
Po drugie to Michał pod koniec stycznia ma ferie i wyjeżdża a świnka ma być jego więc on się nią będzie opiekował. Jak już wróci z ferii będzie miał na to czas a tak to mielibyśmy problem z prosiaczkiem...

Posted

[quote=Tina.Sara;]Olka co Ty z tym umaszczeniem...[/quote]

No co, ja uwielbiam czarno-białe stworzonka :loveu: :loveu: :loveu:
Coś się nie podoba?! :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Świniak cudowny! Jak Tina się z nią dogaduje? I co na taki prezent rodzice? :cool3:[/quote]

Dziękuje :)
Tina oczywiście na początku obwąchała ją ze wszystkich stron a potem zajeła się kością i sobie ją gryzła. A potem puściłam Bunie po łózku to Tina bezczelnie sobie na niej usiadła :roll: hehehe :evil_lol:
A teraz juz tylko podejdzie powącha i obserwuje, albo ma daleko w poważaniu ...
Dzisiaj Bunia odważyła sie na tyle że mi jadła z ręki :multi:
wiem wiem ale sie podniecam :D
A mam sie ucieszyła, siedziała przy niej cały wieczór :) a tata pozna ją dopiero w sobote ale też nie ma nic przeciko :):)

[quote name='Agushka']Prosiaczek śliczny:loveu::loveu::loveu: Tak, u nas świnka zamieszka dopiero w lutym. Po pierwsze boimy się jeszcze, bo niedawno odeszła Luśka nie wiadomo z jakiej przyczyny, a miesiac wcześniej Bulma (myśleliśmy że ze starości ale możliwe że jednak coś jej było skoro Luśka zachorowała)
Po drugie to Michał pod koniec stycznia ma ferie i wyjeżdża a świnka ma być jego więc on się nią będzie opiekował. Jak już wróci z ferii będzie miał na to czas a tak to mielibyśmy problem z prosiaczkiem...[/quote]

no tak to w sumie najlepszy pomysł. Ja musze Tina i Bunie na sylwka gdzieś ulokować bo moje rodzeństwo planuje impreze w domu, bede musiała je wynieść do cioci gorzej jak sie nie zgodzi albo wyjedzie... musze to wczesniej załatwić...

[quote name='Ola&Kora']No co, ja uwielbiam czarno-białe stworzonka :loveu: :loveu: :loveu: [/quote]

ja też :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']No co, ja uwielbiam czarno-białe stworzonka :loveu: :loveu: :loveu:
Coś się nie podoba?! :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

nie, wszystko jest ok tylko zawsze o umaszczeniu gadasz :eviltong:

Posted

[quote name='"Chiquita"'] Dzisiaj Bunia odważyła sie na tyle że mi jadła z ręki :multi:
wiem wiem ale sie podniecam :-D[/QUOTE]

E tam, chyba każdy zwierzomaniak tak ma :) To jest cudowne patrzeć jak buduje się między Wami więź - niknie ta bariera dzikości i stajesz się odpowiedzialny za zwierzę, a ono odpłaca Ci się miłością :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']E tam, chyba każdy zwierzomaniak tak ma :) To jest cudowne patrzeć jak buduje się między Wami więź - niknie ta bariera dzikości i stajesz się odpowiedzialny za zwierzę, a ono odpłaca Ci się miłością :)[/quote]

tak, Ola to wspaniałe... :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Justyna jestem :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

Matko ale ja głupia jestem :oops: weszłam szybko na dogo i byli u mnie koledzy i tak przeczytałam co napisałaś i nie wiem dlaczego wydawało mi sie że to Ola napisała.... :oops: pewnie dlatego ze gadałam z nimi i tu pisałam.... wybacz :oops: :lol:

Posted

[quote=Tina.Sara;]nie, wszystko jest ok tylko zawsze o umaszczeniu gadasz :eviltong:[/quote]

Czepiasz się szczegółów :eviltong: A poza tym czy to nie umaszczenie jako pierwsze rzuca się w oczy? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

oooo masz swiniaczka :D:D:D:D:D:D jaki słodki :D:D:D:D:D:D:D:D też szastanawiam sie czy po raz enty nie kupić se świniora, ale w sumie będę miała chomika więc świnioczka mogę se kupić po chomiczku :D:D:D:D:D:D:D