Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek'][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/2-5.jpg[/IMG]
[/quote]
Beautiful princess :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Czoko']Przecudnie tak wyglada. Od razu widać jak jej tam przytulnie.[/QUOTE]

mogłaby cały dzień sie nie ruszać, ale ja ją do tego zmuszam :diabloti:

[quote name='Cerber']Beautiful princess :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Dziękuje kochana Cerberkowa Luizko :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A gdzie Ty śpisz jak ona Ci ciągle to łózio okupuje? :cool3:[/QUOTE]

hmmm...:roll: przeważnie to staram sie wcisnąc gdzieś z boku ... :D

Posted

[quote name='Cerber']Cseść Tinkowa... ehhh co tam u was słychać...[/quote]

aj... niedobrze... 2 dzien do szkoły nie poszłam... niemogłam sie podnieśc i ryczałam jak bóbr z powodu "comiesiecznego bólu" nafaszerowana zostałam tabletkami i dlatego jestem na dogo bo tak to zwijałabym sie w wyrze... jeszcze mnie do lekarza nie przyjeli i musze isc jutro :placz:

Posted

Śliczną masz suńkę. :) Cudne oczka ma. :)

Co do skzoły... ah, ostatnio wywiadówkę miałam, więc teraz trzeba troszkę grzecznym być. :) Choć moja mam wiedziała przed wywiadówką, że usprawiedliwienia podpisywałam za tatę. :evil_lol: Inna sprawa, że nie wiedziała, że uzbierał się z nich taki stosik. :)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']aj... niedobrze... 2 dzien do szkoły nie poszłam... niemogłam sie podnieśc i ryczałam jak bóbr z powodu "comiesiecznego bólu" nafaszerowana zostałam tabletkami i dlatego jestem na dogo bo tak to zwijałabym sie w wyrze... jeszcze mnie do lekarza nie przyjeli i musze isc jutro :placz:[/quote]

ojej bidulka nasza... kurcze wszyscy mamy jakiegoś pecha, Pan Bóg nad nami się nie lituje... :-( :-( :-(

Posted

[quote name='Bonsai']Śliczną masz suńkę. :smile: Cudne oczka ma. :smile:

Co do skzoły... ah, ostatnio wywiadówkę miałam, więc teraz trzeba troszkę grzecznym być. :smile: Choć moja mam wiedziała przed wywiadówką, że usprawiedliwienia podpisywałam za tatę. :evil_lol: Inna sprawa, że nie wiedziała, że uzbierał się z nich taki stosik. :smile:[/QUOTE]

Dziękuje :lol:

tak to jest że sie w końcu traci rozeznanie i sie tak zbiera zbiera :D hehe skad ja to znam... wywiadówke swoją przezyłam... :) bo troche sie poprawiłam:) w tym miesiacu ani jestej nieobecności :) :multi:

[quote name='Cerber']ojej bidulka nasza... kurcze wszyscy mamy jakiegoś pecha, Pan Bóg nad nami się nie lituje... :-( :-( :-([/QUOTE]

oj tak.... :(

[quote name='Tina.Sara']Dziń dybry Tinusiowata. Życzę zdróweczka[/QUOTE]

[B]PS. cioteczki musze opuścic ten lokal (czyt. Dogo) i prawdopodobnie juz dzis mnie nie będzie... także do jutra :buzi: :buzi: [/B]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dziękuje :lol:
tak to jest że sie w końcu traci rozeznanie i sie tak zbiera zbiera :D hehe skad ja to znam... wywiadówke swoją przezyłam... :) bo troche sie poprawiłam:) w tym miesiacu ani jestej nieobecności :) :multi:
[/QUOTE]

No, jak widać ja też jakoś jeszcze żyję. ;) W końcu takich złych ocen nie mam (z wyłączeniem francuskiego i geografii :lol: ). Ale z frekwencją u mnie kiepsko ostatnio było. Z resztą.. nie tylko u mnie, były dni, kiedy nas 11 w klasie było (z 29). :)

Do jutra! :)

Posted

[B][COLOR=red]ooołłłjeeeee:):):):) beda nawe fotki i sie edytko nie wymigasz lalallaaalllaaa:):):)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]

[B][SIZE=1][COLOR=pink]ps. wiesz ze nalazlam 3suczke do naszje kolekcji psow podobnych??? ma na imia NIki i jest czarna podpalana:)jeszcze czekoladki i preguska nam brakuje w kolekcji :)[/COLOR][/SIZE][/B]