Agushka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jak popatrzyłam na to zdjęcie to jeszcze bardziej mi się zachciało spać. Chyba jeszcze sobie bryknę pod kołderkę na godzinkę. Pozazdrościłam Tinusi :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 hihi ja jak na nia patrze tez mi sie chce spać... ale nie moge musze do biblioteki leciec ...buuu :( Quote
Czoko Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Przecudnie tak wyglada. Od razu widać jak jej tam przytulnie. Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='furciaczek'][IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/2-5.jpg[/IMG] [/quote] Beautiful princess :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/2-5.jpg[/IMG] :loveu: A gdzie Ty śpisz jak ona Ci ciągle to łózio okupuje? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Czoko']Przecudnie tak wyglada. Od razu widać jak jej tam przytulnie.[/QUOTE] mogłaby cały dzień sie nie ruszać, ale ja ją do tego zmuszam :diabloti: [quote name='Cerber']Beautiful princess :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Dziękuje kochana Cerberkowa Luizko :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A gdzie Ty śpisz jak ona Ci ciągle to łózio okupuje? :cool3:[/QUOTE] hmmm...:roll: przeważnie to staram sie wcisnąc gdzieś z boku ... :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']hmmm...:roll: przeważnie to staram sie wcisnąc gdzieś z boku ... :D[/quote] No tak, wkońcu Tina to nie Gizmo i najwyżej przytuli się do Ciebie, a nie zwali swoim 22 kg ciałem na podłogę :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 hehe :d moja to 4 kg żywej wagi i co najwyżej to ja moge ja zwalić :diabloti: ale zawsze śpie tak żeby jej wygodnie było :) Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cseść Tinkowa... ehhh co tam u was słychać... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Cerber']Cseść Tinkowa... ehhh co tam u was słychać...[/quote] aj... niedobrze... 2 dzien do szkoły nie poszłam... niemogłam sie podnieśc i ryczałam jak bóbr z powodu "comiesiecznego bólu" nafaszerowana zostałam tabletkami i dlatego jestem na dogo bo tak to zwijałabym sie w wyrze... jeszcze mnie do lekarza nie przyjeli i musze isc jutro :placz: Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Śliczną masz suńkę. :) Cudne oczka ma. :) Co do skzoły... ah, ostatnio wywiadówkę miałam, więc teraz trzeba troszkę grzecznym być. :) Choć moja mam wiedziała przed wywiadówką, że usprawiedliwienia podpisywałam za tatę. :evil_lol: Inna sprawa, że nie wiedziała, że uzbierał się z nich taki stosik. :) Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']aj... niedobrze... 2 dzien do szkoły nie poszłam... niemogłam sie podnieśc i ryczałam jak bóbr z powodu "comiesiecznego bólu" nafaszerowana zostałam tabletkami i dlatego jestem na dogo bo tak to zwijałabym sie w wyrze... jeszcze mnie do lekarza nie przyjeli i musze isc jutro :placz:[/quote] ojej bidulka nasza... kurcze wszyscy mamy jakiegoś pecha, Pan Bóg nad nami się nie lituje... :-( :-( :-( Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dziń dybry Tinusiowata. Życzę zdróweczka Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Bonsai']Śliczną masz suńkę. :smile: Cudne oczka ma. :smile: Co do skzoły... ah, ostatnio wywiadówkę miałam, więc teraz trzeba troszkę grzecznym być. :smile: Choć moja mam wiedziała przed wywiadówką, że usprawiedliwienia podpisywałam za tatę. :evil_lol: Inna sprawa, że nie wiedziała, że uzbierał się z nich taki stosik. :smile:[/QUOTE] Dziękuje :lol: tak to jest że sie w końcu traci rozeznanie i sie tak zbiera zbiera :D hehe skad ja to znam... wywiadówke swoją przezyłam... :) bo troche sie poprawiłam:) w tym miesiacu ani jestej nieobecności :) :multi: [quote name='Cerber']ojej bidulka nasza... kurcze wszyscy mamy jakiegoś pecha, Pan Bóg nad nami się nie lituje... :-( :-( :-([/QUOTE] oj tak.... :( [quote name='Tina.Sara']Dziń dybry Tinusiowata. Życzę zdróweczka[/QUOTE] [B]PS. cioteczki musze opuścic ten lokal (czyt. Dogo) i prawdopodobnie juz dzis mnie nie będzie... także do jutra :buzi: :buzi: [/B] Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Dziękuje :lol: tak to jest że sie w końcu traci rozeznanie i sie tak zbiera zbiera :D hehe skad ja to znam... wywiadówke swoją przezyłam... :) bo troche sie poprawiłam:) w tym miesiacu ani jestej nieobecności :) :multi: [/QUOTE] No, jak widać ja też jakoś jeszcze żyję. ;) W końcu takich złych ocen nie mam (z wyłączeniem francuskiego i geografii :lol: ). Ale z frekwencją u mnie kiepsko ostatnio było. Z resztą.. nie tylko u mnie, były dni, kiedy nas 11 w klasie było (z 29). :) Do jutra! :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [SIZE=3]No i w końcu odblokowana :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE] Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nooo nareszcie:multi::multi::multi: To teraz będą fotki Tinki prawda?:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 huraaa:multi: odblokowali tinke:multi: to teraz czekamy na nowe foteczki:cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [B][COLOR=red]ooołłłjeeeee:):):):) beda nawe fotki i sie edytko nie wymigasz lalallaaalllaaa:):):)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][SIZE=1][COLOR=pink]ps. wiesz ze nalazlam 3suczke do naszje kolekcji psow podobnych??? ma na imia NIki i jest czarna podpalana:)jeszcze czekoladki i preguska nam brakuje w kolekcji :)[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 odblokowali Tinuche! :cool3: a teraz foty! :x Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Yeah, Tinusia z pancią - welcome back! :multi: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ja tu wchodze bo myślałam że będą fotki a [B]wiq [/B]je komentuje :cool3: A TU PUSTO!!!!!!! :placz: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [B][COLOR=red]a ja tu wchodze mysle dlugo mnie nie bylo i patrze tina. sara cos pewno kometuja...a tu pustooo[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts