KamaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Majaa napisał(a):Nie wiem kamkam dlacego Twojego postu nie widać, ale susie były jeszcze cały czas po właściwej stronie drzwi, ale niewiele brakowało :evil_lol: To skąd wiedziałaś co odpisać:razz: ? cosik sie porobiło wczoraj z tymi postami, ale już wrócił na miejsce:evil_lol: Quote
KasiaM Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Haha psiny nie przeciętne są..........:evil_lol: :evil_lol: diabełki Quote
KamaG Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A może one we własnym zakresie chciały ciałka nabrać??? Quote
KasiaM Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 haha tak na pewno!!!:evil_lol: :evil_lol: fajny mają ten zakres.............hehe cwaniary:mad: :mad: :lol: Quote
klusek04 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Podniosę suczki. A co z mamusią Bertusią? Quote
Majaa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Czy ktoś może mnie i wujka Rajka uwolnić od tych diablic ? Prosiemy pięknie! Błagamy ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: One są tylko dwie, a są wszędzie i w każdym momencie! Nie ma przeproś ! :shake: I zawsze robią coś głupiego! Biedny Kapsiu (kocurek) jak je widzi to wyższe partie i nie dlatego, że ich się boi (co to to nie Kapsiu dzielny jest i potrafi je poustawiać), ale ma ich dosyć ! Dlaczego? Patrz powyżej :evil_lol: A poważnie to są przeurocze !:loveu: Energia je rozpiera! Masy nabierają choć powoli, zwłaszcza Nędza. Ale zużycie energii mają o wiele większe niż przeciętne 5-cio miesięczne szczeniaki ! Dzisiaj Bida mnie przyprawiła prawie o zawał serca, bo jak zobaczyła, ze przyjechaliśmy, to postanowiła po murku i siostrzynej głowie wspiąć się na płot ostro zakończony Zresztą codziennie jak tam jestem, to się zastanawiam, co jeszcze wymyślą nowego! Wczoraj np. Nędza udawała wycieraczkę :crazyeye: Quote
KamaG Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wczoraj np. Nędza udawała wycieraczkę :crazyeye: butki wyglancowane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Majaa Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jutro może się uda sprawdzić nowy domek dla Bidy vel Miśki ! Pewnie do końca tygodnia pojedzie do nowego domku! Quote
KasiaM Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja również trzymam kciuki:loveu: :loveu: Quote
Majaa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Na razie u ludzi kojec nie skończony, buda nie poprawiona! Więc Bida z Nędzą siedzą na DT ! Są okrutne!!!!!!!!!!!! :cool3: Ileż one mają energiii :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie mówiąc już o energii do jedzonka, które jest podstawowym ich zajęciem ..... Mogą jeść, jeść i jeść ... Ale tak poważnie, to musimy je odrobaczyć raz jeszcze ! Zjadają drugi 15 kilowy worek karmy + do tego jeszcze gotownae żarełko i nie tyją tak, jak powinny :shake: Quote
Majaa Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Bida z Nędzą na górę marsz ! I nie skaczcie po nas tyle !:cool3: Toż to żywioły są nieopanowywalne :crazyeye: Quote
KamaG Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Majaa'] Ileż one mają energiii :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie mówiąc już o energii do jedzonka, które jest podstawowym ich zajęciem ..... Mogą jeść, jeść i jeść ... Ale tak poważnie, to musimy je odrobaczyć raz jeszcze ! Zjadają drugi 15 kilowy worek karmy + do tego jeszcze gotownae żarełko i nie tyją tak, jak powinny :shake: :crazyeye: a ja myślałam, że moja sucz dużo je:evil_lol: Quote
KasiaM Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A to żarłoczki!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dziś słuchał programu z udziałem p. Sumińskiej. Mówila żeby nie odrobaczać w ciemno tylko zrobić badania kału.. Quote
Aquirre Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Bida z Nędzą - na pierwszą zapraszamy . Quote
Majaa Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Bida z Nędzą są niesamowite. A jedzenie jest całkowitym priorytetem (głównie dla Nędzy, bo Bida się potrafi już opanować) Są brutalne w okazywaniu swojej miłości dla człowieka i kota! Psiaka moich rodziców, mimo, że chłopak bardzo nimi był zainteresowany .... po prostu olały :evil_lol: Quote
KamaG Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Suńki w górę! I jak się sprawa z chałupką rozwija? Quote
Recommended Posts