Majaa Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Cosik mi się chyba porypało ... :oops: Nie zauważyłam, że Kasia19 już wstawiła te zdjęcia Ale zdjęć nigdy nie za dużo ! Tak czy siak prosimy o preniesienie wątku! Quote
KamaG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Temat zmień Majaa, ten na szczęście już nieaktualny. ale fajnie, że one razem zostaną!!!! Quote
Majaa Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kamkam napisał(a):Temat zmień Majaa, ten na szczęście już nieaktualny. ale fajnie, że one razem zostaną!!!! Się robi O tym to ja zapomniałam całkowicie! Quote
Majaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Minęło trzy tygodnie odkąd tylko czasami przez siatkę i z okien samochodu widziałam Bidę z Nędzą .... Mają być psami stróżującymi, więc nie podchodziliśmy nigdy do nich, ale ich się nie daje przechytrzyć ... samochody poznają! Dzisiaj znaleźliśmy się u nich z powodu znalezionego jamniora i już nie było przeproś - musieliśmy podejść choć rozsądek mówił że nie powinniśmy ... Suczynki mają się wspaniale (o czym co kilka dni mamy okazję sie przekonać) Ale urosły przeogromnie - tego naprawdę z 5 metrów nie widać ! Obecnie obie są większe (są ogromne!!!!!!), choć jeszcze nie masywniejsze niż ON, ale wyższe! Poza tym obie zaczynają wskazywać w zachowaniu i budowie na to, że tatusiem obu w tym przypadku był kaukazowaty pies! Rozwijają się rewelacyjnie ! I pilnują terenu przewspaniale! :loveu: Quote
BożenaG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Zuch dziewczyny. Fajne nowe wieści.A takich tu niestety mało:shake: Quote
Majaa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Prosimy o przeniesienie wątku do działu w nowym domu Sunie mają się świetnie Rosną jak na drożdżach Obecnie przerosły już w kłębie wymiarowego ONka Stróżami są rewelacyjnymi ! Wiedza już kogo kochać trzeba, a kogo zjadać przynajmniej za płotu A nas ciągle rozpoznają, a napewno samochód Chociaż w spotkaniach bezpośrednich również widać, że nadal nas kochają ;) Quote
Majaa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Majaa napisał(a):Sunie mają się świetnie Rosną jak na drożdżach Obecnie przerosły już w kłębie wymiarowego ONka Stróżami są rewelacyjnymi ! Wiedza już kogo kochać trzeba, a kogo zjadać przynajmniej za płotu A nas ciągle rozpoznają, a napewno samochód Chociaż w spotkaniach bezpośrednich również widać, że nadal nas kochają ;) I nadal tak jest Jedyna zmiana jaka nastąpiła to to, że ostatnio ...znów urosły ........ Olbrzymy rosną ........ no i złapały kupę kleszczy (mimo, że termin działania nie upłynął) i znów odkleszczone zostały I wszystkim, którzy je pamiętają jeszcze, dodam, że przerosły matkę i sią koffane po prostu ! Quote
Recommended Posts