Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cosik mi się chyba porypało ... :oops: Nie zauważyłam, że Kasia19 już wstawiła te zdjęcia
Ale zdjęć nigdy nie za dużo !
Tak czy siak prosimy o preniesienie wątku!

Posted

Kamkam napisał(a):
Temat zmień Majaa, ten na szczęście już nieaktualny. ale fajnie, że one razem zostaną!!!!

Się robi O tym to ja zapomniałam całkowicie!

• 3 weeks later...
Posted

Minęło trzy tygodnie odkąd tylko czasami przez siatkę i z okien samochodu widziałam Bidę z Nędzą .... Mają być psami stróżującymi, więc nie podchodziliśmy nigdy do nich, ale ich się nie daje przechytrzyć ... samochody poznają!
Dzisiaj znaleźliśmy się u nich z powodu znalezionego jamniora i już nie było przeproś - musieliśmy podejść choć rozsądek mówił że nie powinniśmy ...
Suczynki mają się wspaniale (o czym co kilka dni mamy okazję sie przekonać) Ale urosły przeogromnie - tego naprawdę z 5 metrów nie widać !
Obecnie obie są większe (są ogromne!!!!!!), choć jeszcze nie masywniejsze niż ON, ale wyższe!
Poza tym obie zaczynają wskazywać w zachowaniu i budowie na to, że tatusiem obu w tym przypadku był kaukazowaty pies!
Rozwijają się rewelacyjnie ! I pilnują terenu przewspaniale! :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Prosimy o przeniesienie wątku do działu w nowym domu

Sunie mają się świetnie Rosną jak na drożdżach Obecnie przerosły już w kłębie wymiarowego ONka
Stróżami są rewelacyjnymi ! Wiedza już kogo kochać trzeba, a kogo zjadać przynajmniej za płotu
A nas ciągle rozpoznają, a napewno samochód
Chociaż w spotkaniach bezpośrednich również widać, że nadal nas kochają ;)

• 3 weeks later...
Posted

Majaa napisał(a):
Sunie mają się świetnie Rosną jak na drożdżach Obecnie przerosły już w kłębie wymiarowego ONka
Stróżami są rewelacyjnymi ! Wiedza już kogo kochać trzeba, a kogo zjadać przynajmniej za płotu
A nas ciągle rozpoznają, a napewno samochód
Chociaż w spotkaniach bezpośrednich również widać, że nadal nas kochają ;)

I nadal tak jest Jedyna zmiana jaka nastąpiła to to, że ostatnio ...znów urosły ........ Olbrzymy rosną ........ no i złapały kupę kleszczy (mimo, że termin działania nie upłynął) i znów odkleszczone zostały
I wszystkim, którzy je pamiętają jeszcze, dodam, że przerosły matkę i sią koffane po prostu !