KamaG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kto zapragnie zabrać pod swój dach "Bidę" lub "Nedzę", a może w komplecie... Quote
weszka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Słodkie suczki. A mama się znalazła? Może na allegro wstawić całe towarzystwo? Quote
KasiaM Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziewczynki takie piękne!!!!!!!!!!!!!!!! domek potrzebny !!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
klusek04 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mamusia Bertusia na poważnie przepadła chyba. Gdzie ona się podziewa? A Bida z Nędzą cudo. Napewno szybko domki znajdą. Quote
Majaa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Berty nie ma chyba, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem, ale nie mam kiedy jej poszukać i popytać ludzi Nie ma mnie w domu od rana do nocy :placz: Niestety nikt się nie kwapi na przejażdżki ;( a ja nie moge dzwonić non stop do ludzi, którzy mieli mnie poinformować, jeśli Berta się poajwi! Bida z Nędzą mogą być wystawione na allegro, choć teoretycznie Nędza jest zarezerwowana, ale to tylko teoretycznie! Quote
klusek04 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bida z Nędzą się polecają. Mamusia Berrtusia też się poleci jak się znajdzie. Mam złe przeczucia. Takie zimno to poinna ciągnąć w znajome miejsca. A tu nic. Quote
KasiaM Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Może nic złego się nie stało!!!!!! Mam taka nadzieję:roll: Quote
Madzialajda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bertusiu, czekamy tu wszyscy na Ciebie! nie daj się dłużej prosić! Quote
Aquirre Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Majaa , z tego co doczytałam , jest szansa , że to wychudzenie to tylko zaniedbanie :mad: , a nie żadne choróbsko ? Dziewczyny przybierają na wadze , to dobrze . Quote
Majaa Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Aquirre napisał(a):Majaa , z tego co doczytałam , jest szansa , że to wychudzenie to tylko zaniedbanie :mad: , a nie żadne choróbsko ? Dziewczyny przybierają na wadze , to dobrze . Sytuacja opanowana!!!Dziewczyny przybierają na wadze i są już po pierwszych szczepieniach kilka dni temu ! Łobuzują jak 40 rozbójników ! Ale do kota mają respekt! :cool3: Chociaż do niego .... Quote
KamaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale do kota mają respekt! :cool3: Chociaż do niego .... czyli do Was wogóle?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
weszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Słodkie maluchy :diabloti: Tylko gdzie jest Berta...??? Wracaj suniu :-( Quote
Majaa Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kamkam napisał(a):czyli do Was wogóle?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak jakoś różnie z tym bywa:cool3: Quote
KamaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Majaa napisał(a):No tak jakoś różnie z tym bywa:cool3: No co Ty też opowiadasz, nawet ja czuję respekt do Ciebie a one nie?:razz: Quote
Majaa Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kamkam napisał(a):No co Ty też opowiadasz, nawet ja czuję respekt do Ciebie a one nie?:razz: Hehehe Bardzo Ci dziękuję za odrobinę złośliwości ;) :siara: Ale wiesz ... mam propozycję ...... mieszkasz bliziutko, moze Ty poskromisz te dwie diablice :cool3: .... pogadamy wówczas :razz: :razz: :razz: Quote
KamaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Majaa napisał(a):Hehehe Bardzo Ci dziękuję za odrobinę złośliwości ;) :siara: Ale wiesz ... mam propozycję ...... mieszkasz bliziutko, moze Ty poskromisz te dwie diablice :cool3: .... pogadamy wówczas :razz: :razz: :razz: To tak z sympatii było:cool3: , moge pozaglądać, ale mnie to już pewnikiem całkiem zleją, ja to jakoś posłuchu nie mam:placz: Quote
Aquirre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wiadomo , kot to kot - istota wyższa . :evil_lol: Quote
klusek04 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 To dziewczynki na pierwszą zapraszamy. Quote
Majaa Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kamkam napisał(a):To tak z sympatii było:cool3: , moge pozaglądać, ale mnie to już pewnikiem całkiem zleją, ja to jakoś posłuchu nie mam:placz: Przetestujemy przetestujemy :cool3: A tak na poważnie dziewczynkom się w nocy dzisiaj nudziło :angryy: I to chyba bardzo - drzwi do domu zeżarły :angryy: :angryy: :angryy: Quote
KamaG Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A po której były stronie? jak przyjechaliście:evil_lol: ? Quote
Majaa Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Nie wiem kamkam dlacego Twojego postu nie widać, ale susie były jeszcze cały czas po właściwej stronie drzwi, ale niewiele brakowało :evil_lol: Quote
Recommended Posts