Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berty nie ma chyba, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem, ale nie mam kiedy jej poszukać i popytać ludzi Nie ma mnie w domu od rana do nocy :placz:
Niestety nikt się nie kwapi na przejażdżki ;( a ja nie moge dzwonić non stop do ludzi, którzy mieli mnie poinformować, jeśli Berta się poajwi!

Bida z Nędzą mogą być wystawione na allegro, choć teoretycznie Nędza jest zarezerwowana, ale to tylko teoretycznie!

Posted

Majaa , z tego co doczytałam , jest szansa , że to wychudzenie to tylko zaniedbanie :mad: , a nie żadne choróbsko ?
Dziewczyny przybierają na wadze , to dobrze .

Posted

Aquirre napisał(a):
Majaa , z tego co doczytałam , jest szansa , że to wychudzenie to tylko zaniedbanie :mad: , a nie żadne choróbsko ?
Dziewczyny przybierają na wadze , to dobrze .

Sytuacja opanowana!!!Dziewczyny przybierają na wadze i są już po pierwszych szczepieniach kilka dni temu !
Łobuzują jak 40 rozbójników ! Ale do kota mają respekt! :cool3: Chociaż do niego ....

Posted

Kamkam napisał(a):
No co Ty też opowiadasz, nawet ja czuję respekt do Ciebie a one nie?:razz:

Hehehe Bardzo Ci dziękuję za odrobinę złośliwości ;) :siara:
Ale wiesz ... mam propozycję ...... mieszkasz bliziutko, moze Ty poskromisz te dwie diablice :cool3: .... pogadamy wówczas :razz: :razz: :razz:

Posted

Majaa napisał(a):
Hehehe Bardzo Ci dziękuję za odrobinę złośliwości ;) :siara:
Ale wiesz ... mam propozycję ...... mieszkasz bliziutko, moze Ty poskromisz te dwie diablice :cool3: .... pogadamy wówczas :razz: :razz: :razz:

To tak z sympatii było:cool3: , moge pozaglądać, ale mnie to już pewnikiem całkiem zleją, ja to jakoś posłuchu nie mam:placz:

Posted

Kamkam napisał(a):
To tak z sympatii było:cool3: , moge pozaglądać, ale mnie to już pewnikiem całkiem zleją, ja to jakoś posłuchu nie mam:placz:

Przetestujemy przetestujemy :cool3:
A tak na poważnie dziewczynkom się w nocy dzisiaj nudziło :angryy: I to chyba bardzo - drzwi do domu zeżarły :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Nie wiem kamkam dlacego Twojego postu nie widać, ale susie były jeszcze cały czas po właściwej stronie drzwi, ale niewiele brakowało :evil_lol: