Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam jeszcze monia Twoje rzeczy z bazarku. postaram się dziś wieczorem to ogarnąć. Część rzeczy nie sprzedala się to można to jeszcze raz wystawić. Ta kurtka czarna jest zajefana , gdybym była szczuplejsza....

Posted

[quote name='LILUtosi']Tą kurtkę to myslałam na fejsie wystawić za 50zł wyw. jest na prawde warta. Może jutro przyjedzie Kasia do swoich psów, ona chudzina to ją namowie na sesję.[/QUOTE]

Ok.Wyslalam za wysylki z niem.konta.Masz juz jakies nowe konto? Bo wysylam ciagle na to stare.

Posted

o matko....wlasnie zrobilam przelew na 30 zl regulujac wszystkie zaleglosci i nie sadzilam ze przeczytam ze Toro juz z TM
[*] bardzo mi przykro:( pamietajmy ze do konca byl kochany i nie odszedl samotnie...

Posted

[quote name='Panca']o matko....wlasnie zrobilam przelew na 30 zl regulujac wszystkie zaleglosci i nie sadzilam ze przeczytam ze Toro juz z TM
[*] bardzo mi przykro:( pamietajmy ze do konca byl kochany i nie odszedl samotnie...[/QUOTE]

Ciocia, bardzo dziękuję. Tym bardziej, że pozostał dług po Torusiu.

Posted

Nie było mnie chwilę na dogo, Torusiu :( Dziękuję LiLUtosi za opiekę nad Torusiem przez ostatnie miesiące - dałaś mu namiastkę domu, własnego pana.

Kurcze, trochę dług się zrobił :/

Posted

Dopiero dziś przeczytałam... :( Przykro bardzo :(
Przynajmniej był staruszek zadbany, szczęśliwy i kochany w końcówce życia.

Wpłaciłam 30 zł. Przepraszam, ale tylko tyle mogę.

Posted

Przeniosłam deklarację na Torusia, niestety nie było mi dane długo jej płacić :( Przynajmniej odszedł w ciepełku, przy człowieku, kochany :( Biegaj szczęśliwy za TM
[*] Postaram się wpłacić jakiegoś grosza, co by zmniejszyć dług, który został.

Posted

[COLOR=#000000][I]Prosimy o pomoc w spłacie długu :(

dlug za sierpien-20 zl[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]caly pazdziernik -310 zl[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]4 dni listopada -40 zl[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]wet-150 zl
[/I][/COLOR]wetleczenie-112
[COLOR=#000000][I]__________________[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]632 zl[/I][/COLOR]

Posted (edited)

Wpłaciłam 100 zł na spłatę długu po Torusiu.

[SIZE=5][COLOR=#ff0000]Prosimy o wpłacanie deklaracji. Trzeba spłacić dług u Lilu.

[SIZE=2][I]dlug za sierpien-20 zl
[COLOR=#000000]caly pazdziernik -310 zl[/COLOR][/I]
[COLOR=#000000][I]4 dni listopada -40 zl[/I][/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000000][I]wet-150 zl
[/I][/COLOR]wetleczenie-112
[COLOR=#000000][I]__________________[/I][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]632 zl[/I][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Edited by bakusiowa
Posted

Dzięki kobitki bo bida u mnie straszna. Okres zimowy to średni okres. W zeszłym roku jeszcze pracowałam zawodowo to nie odczułam tego. W zimie trzeba węgiel kupić, więcej prądu zużyć, psy jedzą więcej karmy bo zimno i tak dalej. Także ten dług będzie na co wydać.
Potwierdzam 25 zł

Posted

[INDENT] [SIZE=5][B][COLOR=#ff0000]Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Atosa.[/COLOR][/B][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248748-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-leczenie-potr%C4%85conego-Atosa?p=21543074#post21543074"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post21543074[/URL] [/INDENT]