Panca Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 dla naszego kochanego kosiarza przelalam za lipiec i sierpien :) Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Monika napisz proszę jak Torus stoi finansowo? niestety nie umiem rozszyfrowac postu rozliczeniowego czy sa jakies osoby , ktore przestały wpłacac deklaracje? ja nie otrzymałam od nikogo takich informacji....jezeli ktos napisal do Ciebie to napisz...dzieki :) Quote
monika083 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 zaraz przeleje do Lilu kase, chyba juz wszystkie deklaracje naplynely BUDRYSEK ,mi nikt nie pisal , ze nie bedzie placil. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='monika083']zaraz przeleje do Lilu kase, chyba juz wszystkie deklaracje naplynely BUDRYSEK ,mi nikt nie pisal , ze nie bedzie placil.[/QUOTE] za sierpień? :) Quote
monika083 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='BUDRYSEK']za sierpień? :)[/QUOTE] za lipiec, za sierpien beda naplywac dopiero deklaracje.Juz przelalam, ale nie mam czasu zaktualizowac, postaram sie dzisaj w nocy. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='monika083']za lipiec, za sierpien beda naplywac dopiero deklaracje.Juz przelalam, ale nie mam czasu zaktualizowac, postaram sie dzisaj w nocy.[/QUOTE] ok, to napisz mi pozniej tylko ile mam stałych deklaracji ok? :) gubię sie juz trochę przy wszystkich psiakach :( Quote
monika083 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Zrobilam rozliczenie , braklo znow na lipiec 45 zl, wlasciwie wiecej ,bo przelalam juz z deklaracji sierpniowych i te 38 od Pikoli. BUDRYSEK, popatrz kto placi ostatnie miesiace, brakuje jakie 50-60 zl do pelnych dekl. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='monika083']Zrobilam rozliczenie , braklo znow na lipiec 45 zl, wlasciwie wiecej ,bo przelalam juz z deklaracji sierpniowych i te 38 od Pikoli. BUDRYSEK, popatrz kto placi ostatnie miesiace, brakuje jakie 50-60 zl do pelnych dekl.[/QUOTE] Monika wyczyść skrzynkę, nie mogę wyslac pw Quote
piescofajnyjest Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 zagladam, miziam.............. Quote
BUDRYSEK Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Kamila Proc']a co ze zdrowiem starowinka?[/QUOTE] jak to staruszek...je, śpi, je :) Quote
LILUtosi Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić. Quote
BUDRYSEK Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='LILUtosi']Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić.[/QUOTE] może przejadł się? :( Quote
bakusiowa Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='LILUtosi']Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić.[/QUOTE] Nifuroksazyd jest dobry. Quote
LILUtosi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Dzisiaj zjadł ale chyba miał micro wylew. Oko całe w naczynkach przekrwione i słabiutkie. Quote
__Lara Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='LILUtosi']Dzisiaj zjadł ale chyba miał micro wylew. Oko całe w naczynkach przekrwione i słabiutkie.[/QUOTE] Toruś :( a jak się ogólnie miewa? Quote
LILUtosi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Słabiutko, coraz gorzej. Cały czas zastanawiam się kiedy mam mu pomóc. On jak Zenuś - nic nie popłakuje. Nic nie jęczy, nie skarży się. Quote
BUDRYSEK Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 [quote name='LILUtosi']Słabiutko, coraz gorzej. Cały czas zastanawiam się kiedy mam mu pomóc. On jak Zenuś - nic nie popłakuje. Nic nie jęczy, nie skarży się.[/QUOTE] dzisiaj będzie lepiej! Quote
Recommended Posts