Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika napisz proszę jak Torus stoi finansowo?
niestety nie umiem rozszyfrowac postu rozliczeniowego

czy sa jakies osoby , ktore przestały wpłacac deklaracje? ja nie otrzymałam od nikogo takich informacji....jezeli ktos napisal do Ciebie to napisz...dzieki :)

Posted

[quote name='monika083']za lipiec, za sierpien beda naplywac dopiero deklaracje.Juz przelalam, ale nie mam czasu zaktualizowac, postaram sie dzisaj w nocy.[/QUOTE]

ok, to napisz mi pozniej tylko ile mam stałych deklaracji ok? :)
gubię sie juz trochę przy wszystkich psiakach :(

Posted

Zrobilam rozliczenie , braklo znow na lipiec 45 zl, wlasciwie wiecej ,bo przelalam juz z deklaracji sierpniowych i te 38 od Pikoli.

BUDRYSEK, popatrz kto placi ostatnie miesiace, brakuje jakie 50-60 zl do pelnych dekl.

Posted

[quote name='monika083']Zrobilam rozliczenie , braklo znow na lipiec 45 zl, wlasciwie wiecej ,bo przelalam juz z deklaracji sierpniowych i te 38 od Pikoli.

BUDRYSEK, popatrz kto placi ostatnie miesiace, brakuje jakie 50-60 zl do pelnych dekl.[/QUOTE]

Monika wyczyść skrzynkę, nie mogę wyslac pw

Posted

[quote name='LILUtosi']Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić.[/QUOTE]

może przejadł się? :(

Posted

[quote name='LILUtosi']Od 3 dni Toro znowu ma rozwolnienie a dziś nie zjadł kolacji co mu się zdarzyło po raz pierwszy. Spróbuje go jutro nakarmić.[/QUOTE]

Nifuroksazyd jest dobry.

Posted

[quote name='LILUtosi']Słabiutko, coraz gorzej. Cały czas zastanawiam się kiedy mam mu pomóc. On jak Zenuś - nic nie popłakuje. Nic nie jęczy, nie skarży się.[/QUOTE]

dzisiaj będzie lepiej!