agat21 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Poproszę o numer konta - wpłacę dla Torusia jakiś grosz za wizytę u weta Quote
LILUtosi Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Trzeba Tora zaszczepić p/wściekliźnie i dobrze było by na wirusówki. Dlaczego? Wklejam z wątku Szarika: " Chciałam też żeby był zaszczepiony na wirusówki bo ostatnio jedna onka dostała zielonej sraczki i wet mi powiedział że to koronowiroza. Nie na żarty się przestraszyłam. Na szczęście wypatrzyłam że Onka nażarła się chińskich smaczków z darów co kazałam tz wyrzucić a on do drewutni zaniósł. Ale strach został że nawet nie są zaszczepione a w takim stadzie choroba roznosi się szybko." Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [B]Przesłałam konto na leczenie oczu Agnieszce103 oraz agat21[/B]... Wpłaty na leczenie oczu Toro do 28.05 (odnotowane na koncie Lilu): Joanna I Ol.- 50zł, Magdalena B. - 30zł Krystyna St. 12zł, Gosia Ruc 15zł, Jolanta Wes. 10zł, Joanna Zal. 30zł Iwona Bon. 20zł, Ania Ivi 40zł. [B]Dziękujemy bardzo w imieniu Toro [/B][B]![/B] Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='LILUtosi']Trzeba Tora zaszczepić p/wściekliźnie i dobrze było by na wirusówki. Dlaczego? Wklejam z wątku Szarika: " Chciałam też żeby był zaszczepiony na wirusówki bo ostatnio jedna onka dostała zielonej sraczki i wet mi powiedział że to koronowiroza. Nie na żarty się przestraszyłam. Na szczęście wypatrzyłam że Onka nażarła się chińskich smaczków z darów co kazałam tz wyrzucić a on do drewutni zaniósł. Ale strach został że nawet nie są zaszczepione a w takim stadzie choroba roznosi się szybko."[/QUOTE] ...by nie umknęło. Quote
Panca Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 przelalam moja spozniona deklaracje na biedaka Toro za marzec, kwiecien i maj. Kolo 20 czerwca ureguuje czerwiec bo teraz z kasa krucho ..cholender...mam nadzieje ze nasz dziadeczek ma sie ciut lepiej? Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='agat21']Kasa dla Torusia na oczka wysłana[/QUOTE] Dziękujemy... Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Panca']przelalam moja spozniona deklaracje na biedaka Toro za marzec, kwiecien i maj. Kolo 20 czerwca ureguuje czerwiec bo teraz z kasa krucho ..cholender...mam nadzieje ze nasz dziadeczek ma sie ciut lepiej?[/QUOTE] Dziękuję... Niestety u Toro nie widać jeszcze poprawy wyraźnej... Quote
LILUtosi Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Toro generalnie ostatnio dużo śpi. Ale kto by nie spał w taką pogodę. Zaokrąglił się jeszcze bardziej bo teraz je dwa razy dziennie bo taki ma cykl tabletek. A najlepiej podać tabletki w mokrej karmie bo jest ich z chyba 6. Oczy zakraplam w kagańcu lub na śpiocha. Kropie i uciekam. Bo ta menda gryzie na oślep. Przedwczoraj znowu zaliczyliśmy kąpiel bo znowu grzbiet miał tłusty. Teraz fajnie pachnie, ale niestety nie na długo ;-) Quote
BUDRYSEK Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='LILUtosi']Toro generalnie ostatnio dużo śpi. Ale kto by nie spał w taką pogodę. Zaokrąglił się jeszcze bardziej bo teraz je dwa razy dziennie bo taki ma cykl tabletek. A najlepiej podać tabletki w mokrej karmie bo jest ich z chyba 6. Oczy zakraplam w kagańcu lub na śpiocha. Kropie i uciekam. Bo ta menda gryzie na oślep. Przedwczoraj znowu zaliczyliśmy kąpiel bo znowu grzbiet miał tłusty. Teraz fajnie pachnie, ale niestety nie na długo ;-)[/QUOTE] jutro Toruś będzie miał odwiedzinki :) Quote
BUDRYSEK Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='LILUtosi']A o której Aga zawitasz do nas?[/QUOTE] dam znac jak będę wyjeżdżac...teraz nie jestem w stanie okreslic sie, jeszcze jamniczke po drodze musze odebrac Quote
__Lara Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='LILUtosi']Toro generalnie ostatnio dużo śpi. Ale kto by nie spał w taką pogodę. Zaokrąglił się jeszcze bardziej bo teraz je dwa razy dziennie bo taki ma cykl tabletek. A najlepiej podać tabletki w mokrej karmie bo jest ich z chyba 6. Oczy zakraplam w kagańcu lub na śpiocha. Kropie i uciekam. Bo ta menda gryzie na oślep. Przedwczoraj znowu zaliczyliśmy kąpiel bo znowu grzbiet miał tłusty. Teraz fajnie pachnie, ale niestety nie na długo ;-)[/QUOTE] Torusiu, głaski na pachnącą sierść! Quote
Agnieszka103 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Przepraszam, że dopiero dziś - właśnie przelałam obiecane 10 zł Quote
Agnieszka103 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='zuzlikowa'][B]Przesłałam konto na leczenie oczu Agnieszce103 oraz agat21[/B]... [/QUOTE] Pieniądze wpłaciłam na konto podane przez zuzlikową, ale teraz zobaczyłam, że różni się ono od tego, które przesłała mi również monika083. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i pieniądze dotrą do właściwego odbiorcy Quote
monika083 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Agnieszka103']Pieniądze wpłaciłam na konto podane przez zuzlikową, ale teraz zobaczyłam, że różni się ono od tego, które przesłała mi również monika083. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i pieniądze dotrą do właściwego odbiorcy[/QUOTE] Zuzlikowa, podala pewnie bezposrednio do Lilu. Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Agnieszka103']Pieniądze wpłaciłam na konto podane przez zuzlikową, ale teraz zobaczyłam, że różni się ono od tego, które przesłała mi również monika083. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i pieniądze dotrą do właściwego odbiorcy[/QUOTE] zuzlikowa podała pewnie konto prosto do hoteliku przelalam 160 zł na leczenie Torusia...z fb Quote
LILUtosi Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Torus bierze nadal leki i ma zakraplane oczka. Bardzo duzo spi. Oczka troche mniej wypukle. Taka starowinka. Quote
Recommended Posts