Kocurek Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Melduje,ze styczniowa i lutowa deklaracja dla Torusia poleciala.... Quote
ŚWIAT Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Bakusiowa poprosiła mnie o przeniesienie deklaracji z Blackiego na Toro, więc poproszę o numer konta, od marca 30 zł mojej stałej przejdzie z Blackiego na Toro. Quote
bakusiowa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ŚWIAT napisał(a):Bakusiowa poprosiła mnie o przeniesienie deklaracji z Blackiego na Toro, więc poproszę o numer konta, od marca 30 zł mojej stałej przejdzie z Blackiego na Toro. Bardzo dziękuję. Już wysyłam numer konta skarbnika. Quote
__Lara Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 bakusiowa napisał(a):Bardzo dziękuję. Już wysyłam numer konta skarbnika. BARDZO DZIĘKUJEMY! :) Cioteczki, ja teraz będę płacić pod koniec miesiąca, czyli za luty zapłacę pod koniec lutego. Quote
Secia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 i ja oczkiem mrogne poranna pora do psiaka, zapraszajac do innego pieska :-) [video=youtube;FoFlx3fwDU8]http://www.youtube.com/watch?v=FoFlx3fwDU8[/video] Quote
BUDRYSEK Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 bardzo dziękuję za pomoc dla Torusia :loveu: nie mam obecnie neta:( w razie potrzeby nr w podpisie Quote
monika083 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 czy ktos potrzebuje nr konta jeszcze? Quote
bakusiowa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 monika083 napisał(a):czy ktos potrzebuje nr konta jeszcze? Do osób które przyszły od Blekusia wysłałam. Quote
monika083 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 bakusiowa napisał(a):Do osób które przyszły od Blekusia wysłałam. super! dziekuje Ci bardzo. Quote
LILUtosi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja też przez jakiś czas nie mam w domu internetu, tylko w telefonie ale tam nie działa dogomania. W razie czego zaglądam na fejsa: Inga Tide oraz mail: [email protected] U Torusia ok. Przez jakiś czas był spokój z kupami ale ostatnio znów wali mimo że go wypuszczam na spacer w nocy. Ma ochotę na kupę to wali. I to na wersalkę na której śpi. :-( Ostatnio dużo leży bo i chłopak okrąglutki się zrobił. Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 oj bardzo nieelegancko z twojej strony, Toro :shake: Quote
anica Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Wiemy ,że staruszek swoje prawa ma!....ale, do łóżka:-o... wstydź się Toro!... nie wiem? czy to taka demencja?... ale moja jamniczka Kajcia, była z nami 19,5roku, nigdy! tego nie zrobiła... a Jasia moja adoptowana 2lata temu sunia( może mieć teraz 12lub więcej lat) też kiedyś załatwiła się do swojego posłania:-o?.... Quote
BUDRYSEK Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 pewnie śniło mu sie, że siedzi na kibelku ;) Quote
Recommended Posts