Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bakusiowa poprosiła mnie o przeniesienie deklaracji z Blackiego na Toro, więc poproszę o numer konta, od marca 30 zł mojej stałej przejdzie z Blackiego na Toro.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Bakusiowa poprosiła mnie o przeniesienie deklaracji z Blackiego na Toro, więc poproszę o numer konta, od marca 30 zł mojej stałej przejdzie z Blackiego na Toro.

Bardzo dziękuję. Już wysyłam numer konta skarbnika.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Bardzo dziękuję. Już wysyłam numer konta skarbnika.

BARDZO DZIĘKUJEMY! :) Cioteczki, ja teraz będę płacić pod koniec miesiąca, czyli za luty zapłacę pod koniec lutego.

Posted

i ja oczkiem mrogne poranna pora do psiaka, zapraszajac do innego pieska :-)

[video=youtube;FoFlx3fwDU8]http://www.youtube.com/watch?v=FoFlx3fwDU8[/video]

Posted

Ja też przez jakiś czas nie mam w domu internetu, tylko w telefonie ale tam nie działa dogomania. W razie czego zaglądam na fejsa: Inga Tide oraz mail: [email protected]

U Torusia ok. Przez jakiś czas był spokój z kupami ale ostatnio znów wali mimo że go wypuszczam na spacer w nocy. Ma ochotę na kupę to wali. I to na wersalkę na której śpi. :-(
Ostatnio dużo leży bo i chłopak okrąglutki się zrobił.

Posted

Wiemy ,że staruszek swoje prawa ma!....ale, do łóżka:-o... wstydź się Toro!...
nie wiem? czy to taka demencja?... ale moja jamniczka Kajcia, była z nami 19,5roku, nigdy! tego nie zrobiła... a Jasia moja adoptowana 2lata temu sunia( może mieć teraz 12lub więcej lat) też kiedyś załatwiła się do swojego posłania:-o?....