Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staruszek jak zwykle dzisiaj rano kupalka w korytarzu zrobił ;-) Muszę go znowu "kąpnąć" ale mróz siarczysty za oknem a on kładzie się jak najbliżej kaloryfera. Sierść ma już grubą i zdową, żadnych ubytków z jakimi przyjechał. Chyba po pleśniach nie ma śladu.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Staruszek jak zwykle dzisiaj rano kupalka w korytarzu zrobił ;-) Muszę go znowu "kąpnąć" ale mróz siarczysty za oknem a on kładzie się jak najbliżej kaloryfera. Sierść ma już grubą i zdową, żadnych ubytków z jakimi przyjechał. Chyba po pleśniach nie ma śladu.

czyli w sumie OK

Posted

LILUtosi napisał(a):

Tak myślałam :roll::p

Posted

Toro niestety ale nie panuje do końca nad moczem i kałem. W trakcie snu się moczy. Nie mam już siły do zmieniania mu i prania wiecznie legowisk. Wiosna i ciepło się spóźnia bo bym go do kojca wrzuciła na słomę. Tą można często wymieniać. Dlatego pomyślałam na razie o podkładach. Nie wiem jak to zafunkcjonuje ale warto spróbować. Czy ktoś może mu takowe za sponsorować?

Posted

[quote name='LILUtosi']Toro niestety ale nie panuje do końca nad moczem i kałem. W trakcie snu się moczy. Nie mam już siły do zmieniania mu i prania wiecznie legowisk. Wiosna i ciepło się spóźnia bo bym go do kojca wrzuciła na słomę. Tą można często wymieniać. Dlatego pomyślałam na razie o podkładach. Nie wiem jak to zafunkcjonuje ale warto spróbować. Czy ktoś może mu takowe za sponsorować?[/QUOTE]

biedaczek :( ma ktos moze zbedne podkłady? prosimy o pomoc!