Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Calusieńką bożą noc Toro wołał Retro krążąc wokół kojca i wyszczekując miłosne wyznania. Adoruje go nieustannie aż do chwili obecnej. Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Iljova']Potrzebuję na juz, na wczoraj dane do wpłaty !!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Już wysyłam :) Ale się cieszę, że Toro i Retro już u Czarodziejki :D :D :D Zaraz rozsyłam dalej Pw z zaproszeniami :) To Toro się tak wdzięczy do Retro :evil_lol::diabloti: [quote name='Magdina']dostałam info i sie melduje! prosze o nr konta[/QUOTE] Wysyłam - dziękujemy :) :) :) Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='pikola']To chlopcy trafili do RAJU.:loveu:[/QUOTE] Moja droga, nawet w raju czekają na cię katusze miłosne 8) Quote
pikola Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Czarodziejka']Moja droga, nawet w raju czekają na cię katusze miłosne 8)[/QUOTE] Co prawda,to prawda:cool3: Quote
Kamila_s Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jakie piekne info:-))))))) wielkie usciski dla Czarodziejki i tych dwoch Panow!!!!!!:-)))))) jak zlapie chwilke dolaczam do rozsylania Pw... trzmyma mocno kciuki:-) Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nastąpiła zmianka mała. Toruś w kojcu, bo wielce umęczony i napastliwy, a Retro spaceruje sobie po ogrodach. Nie za bardzo mu się kojec widzi, ale niestety sprawiedliwość być musi, a jego umizgi Retro traktuje jako atak. Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dziś moje wetki były w terenie, więc jutro być może do nas dojadą. Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Kamila_s']jakie piekne info:-))))))) wielkie usciski dla Czarodziejki i tych dwoch Panow!!!!!!:-)))))) [B]jak zlapie chwilke dolaczam do rozsylania Pw...[/B] trzmyma mocno kciuki:-)[/QUOTE] To super cioteczko, dzięki za pomoc :) Toro, Ty tam bądź grzeczny! :) Quote
Iljova Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zostały wpłacone pieniądz w wysokości 100 dla Retro i Toro przez osobę z FB. Jak dojdą to proszę o info żebym mogła przekazać to tej osobie. Czarodziejko, a jak pan na tych włościach tzn Ząbalek zareagował na nowych kumpli ? Żebyście wiedziały że u Czarodziejki to raj :-) jak na wątku Ząbalka wstawiła zdjęcie psiaków które rozłożyły się na trawie w różnych miejscach to pierwsza myśl jaką przyszła i to nie tylko mnie to to że to istny raj dla psiaków :-) to był cudowny widok gdzie nie spojrzeć był jakiś psiak. :) Dziękuję Czarodziejko za to miejsce cudowne na ziemi dla tych biednych psiaków :-) Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ząbalek ma swój świat i jest zakochany ;) Quote
Iljova Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Tak się zastanawiam Toro i Retro, Ząbalek też ma swoją miłość przecież to nie wiosna co się dzieje ;-) Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Iljova']Zostały wpłacone pieniądz w wysokości 100 dla Retro i Toro przez osobę z FB. Jak dojdą to proszę o info żebym mogła przekazać to tej osobie. Czarodziejko, a jak pan na tych włościach tzn Ząbalek zareagował na nowych kumpli ? Żebyście wiedziały że u Czarodziejki to raj :-) jak na wątku Ząbalka wstawiła zdjęcie psiaków które rozłożyły się na trawie w różnych miejscach to pierwsza myśl jaką przyszła i to nie tylko mnie to to że to istny raj dla psiaków :-) to był cudowny widok gdzie nie spojrzeć był jakiś psiak. :) Dziękuję Czarodziejko za to miejsce cudowne na ziemi dla tych biednych psiaków :-)[/QUOTE] :) :) :) Strasznie się cieszę, że psiaki juz poza schronem w tym cudownym miejscu :D :D :D Quote
pikola Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Iljova']Zostały wpłacone pieniądz w wysokości 100 dla Retro i Toro przez osobę z FB. Jak dojdą to proszę o info żebym mogła przekazać to tej osobie. Czarodziejko, a jak pan na tych włościach tzn Ząbalek zareagował na nowych kumpli ? Żebyście wiedziały że u Czarodziejki to raj :-) jak na wątku Ząbalka wstawiła zdjęcie psiaków które rozłożyły się na trawie w różnych miejscach to pierwsza myśl jaką przyszła i to nie tylko mnie to to że to istny raj dla psiaków :-) to był cudowny widok gdzie nie spojrzeć był jakiś psiak. :) Dziękuję Czarodziejko za to miejsce cudowne na ziemi dla tych biednych psiaków :-)[/QUOTE] Widzialam to zdjecie.Cudny widok.:loveu: Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Toro napędził mi dziś strachu. Po łkaniu i zawodzeniu wszedł sobie do budki w kojcu, rozłożył się na całą szerokość i zasnął. Przygotowałam kolację i poszłam go hmm...obudzić 8) A on zupełnie sztywniutki, macam, szturcham, poklepuję i już byłam pewna, że z miłości do Retro się wykończył, gdy nagle nastąpił zryw i Toro był gotów do dialogu. Zauważyłam również, że jest zupełnie głuchy. Nie słyszy mnie, kiedy jestem blisko, a kiedy go dogoniłam z garem, żeby nie jadł w stadzie, tylko spokojnie w kątku, bo nowy, to dopiero, kiedy wpakowałam mu koniec nosa w środek zauważył, że podano do stołu. Zjadł wszystko ze smakiem. Teraz sterczy pod kojcem, gdzie na noc przymknęłam Retro i wyszczekuje swoje uczucia. Obok Ząbal z Homerem...jeden żałośnie piszczy 24h na dobę, a drugi głuchy jak pień i ślepiutki jak nabój spokojnie liże sobie łapę po kolacji. Tak się teraz u mnie oto porobiło :-? Quote
pikola Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Kochane staruszeczki.Co opis to ciekawszy:lol:.Cieplo sie na sercu robi.. Quote
Kocurek Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Czarodziejka to powinna knige napisac o swoim stadku:)Schodzilyby jak swieze buleczki na bazarkach:) Quote
Iljova Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Kocurek']Czarodziejka to powinna knige napisac o swoim stadku:)Schodzilyby jak swieze buleczki na bazarkach:)[/QUOTE] Całkiem możliwe :-) Szkoda tylko że te psiaki nie mają własnych domków :( Quote
Kamila_s Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Magdina']pieniążki przelane!buziak dla Toro[/QUOTE] dziekujemy Magdina!!:-))))))) Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='__Lara']:) Lara obiecalam i jestem prosze o numer konta od Pchelki pieniazek Ona ma juz domek; Quote
Czarodziejka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Toro niestety kolejny dzień odsypia samotnie w kojcu, bo inaczej zmolestowałby na śmierć Retro, który zakochany jest beznadziejnie w ślepym Homerku - ukochanym Ząbala :-? Męska miłość kwitnie pod mym dachem. Całą noc przeszczekał i przepłakał pod kojcem z małymi przerwami na odpoczynek, a kiedy rano wypuściłam Retro z miejsca ruszył w zalotne ataki. Retro był zły i panowie się spięli, więc Toro do kojca, a Retro w tango za Homerem. Ząbal za nimi popiskując ;) Quote
wapiszon Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Czarodziejka']Toro niestety kolejny dzień odsypia samotnie w kojcu, bo inaczej zmolestowałby na śmierć Retro, który zakochany jest beznadziejnie w ślepym Homerku - ukochanym Ząbala :-? Męska miłość kwitnie pod mym dachem. Całą noc przeszczekał i przepłakał pod kojcem z małymi przerwami na odpoczynek, a kiedy rano wypuściłam Retro z miejsca ruszył w zalotne ataki. Retro był zły i panowie się spięli, więc Toro do kojca, a Retro w tango za Homerem. Ząbal za nimi popiskując ;)[/QUOTE] Czarodziejko, spisuj to wszystko. Z tego mogłaby wyjść niezła powieść. I na psiaki byłby grosz :) Quote
_Mona Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Poproszę o nr konta na PW ( jestem w trakcie czyszczenia skrzynki) mam nadzieję ze konto dojdzie? to podeślę coś dla Toro, poproszę o wątek Retro na PW Quote
Recommended Posts