Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Potrzebuję na juz, na wczoraj dane do wpłaty !!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Już wysyłam :)

Ale się cieszę, że Toro i Retro już u Czarodziejki :D :D :D

Zaraz rozsyłam dalej Pw z zaproszeniami :)

To Toro się tak wdzięczy do Retro :evil_lol::diabloti:

[quote name='Magdina']dostałam info i sie melduje! prosze o nr konta[/QUOTE]

Wysyłam - dziękujemy :) :) :)

Posted

Nastąpiła zmianka mała. Toruś w kojcu, bo wielce umęczony i napastliwy, a Retro spaceruje sobie po ogrodach. Nie za bardzo mu się kojec widzi, ale niestety sprawiedliwość być musi, a jego umizgi Retro traktuje jako atak.

Posted

[quote name='Kamila_s']jakie piekne info:-)))))))
wielkie usciski dla Czarodziejki i tych dwoch Panow!!!!!!:-))))))
[B]jak zlapie chwilke dolaczam do rozsylania Pw...[/B]
trzmyma mocno kciuki:-)[/QUOTE]

To super cioteczko, dzięki za pomoc :)

Toro, Ty tam bądź grzeczny! :)

Posted

Zostały wpłacone pieniądz w wysokości 100 dla Retro i Toro przez osobę z FB. Jak dojdą to proszę o info żebym mogła przekazać to tej osobie.
Czarodziejko, a jak pan na tych włościach tzn Ząbalek zareagował na nowych kumpli ?
Żebyście wiedziały że u Czarodziejki to raj :-) jak na wątku Ząbalka wstawiła zdjęcie psiaków które rozłożyły się na trawie w różnych miejscach to pierwsza myśl jaką przyszła i to nie tylko mnie to to że to istny raj dla psiaków :-) to był cudowny widok gdzie nie spojrzeć był jakiś psiak. :)
Dziękuję Czarodziejko za to miejsce cudowne na ziemi dla tych biednych psiaków :-)

Posted

[quote name='Iljova']Zostały wpłacone pieniądz w wysokości 100 dla Retro i Toro przez osobę z FB. Jak dojdą to proszę o info żebym mogła przekazać to tej osobie.
Czarodziejko, a jak pan na tych włościach tzn Ząbalek zareagował na nowych kumpli ?
Żebyście wiedziały że u Czarodziejki to raj :-) jak na wątku Ząbalka wstawiła zdjęcie psiaków które rozłożyły się na trawie w różnych miejscach to pierwsza myśl jaką przyszła i to nie tylko mnie to to że to istny raj dla psiaków :-) to był cudowny widok gdzie nie spojrzeć był jakiś psiak. :)
Dziękuję Czarodziejko za to miejsce cudowne na ziemi dla tych biednych psiaków :-)[/QUOTE]

:) :) :) Strasznie się cieszę, że psiaki juz poza schronem w tym cudownym miejscu :D :D :D

Posted

[quote name='Iljova']Zostały wpłacone pieniądz w wysokości 100 dla Retro i Toro przez osobę z FB. Jak dojdą to proszę o info żebym mogła przekazać to tej osobie.
Dziękuję Czarodziejko za to miejsce cudowne na ziemi dla tych biednych psiaków :-)[/QUOTE]

Widzialam to zdjecie.Cudny widok.:loveu:

Posted

Toro napędził mi dziś strachu. Po łkaniu i zawodzeniu wszedł sobie do budki w kojcu, rozłożył się na całą szerokość i zasnął. Przygotowałam kolację i poszłam go hmm...obudzić 8) A on zupełnie sztywniutki, macam, szturcham, poklepuję i już byłam pewna, że z miłości do Retro się wykończył, gdy nagle nastąpił zryw i Toro był gotów do dialogu. Zauważyłam również, że jest zupełnie głuchy. Nie słyszy mnie, kiedy jestem blisko, a kiedy go dogoniłam z garem, żeby nie jadł w stadzie, tylko spokojnie w kątku, bo nowy, to dopiero, kiedy wpakowałam mu koniec nosa w środek zauważył, że podano do stołu. Zjadł wszystko ze smakiem. Teraz sterczy pod kojcem, gdzie na noc przymknęłam Retro i wyszczekuje swoje uczucia. Obok Ząbal z Homerem...jeden żałośnie piszczy 24h na dobę, a drugi głuchy jak pień i ślepiutki jak nabój spokojnie liże sobie łapę po kolacji. Tak się teraz u mnie oto porobiło :-?

Posted

[quote name='Kocurek']Czarodziejka to powinna knige napisac o swoim stadku:)Schodzilyby jak swieze buleczki na bazarkach:)[/QUOTE]

Całkiem możliwe :-)
Szkoda tylko że te psiaki nie mają własnych domków :(

Posted

Toro niestety kolejny dzień odsypia samotnie w kojcu, bo inaczej zmolestowałby na śmierć Retro, który zakochany jest beznadziejnie w ślepym Homerku - ukochanym Ząbala :-? Męska miłość kwitnie pod mym dachem. Całą noc przeszczekał i przepłakał pod kojcem z małymi przerwami na odpoczynek, a kiedy rano wypuściłam Retro z miejsca ruszył w zalotne ataki. Retro był zły i panowie się spięli, więc Toro do kojca, a Retro w tango za Homerem. Ząbal za nimi popiskując ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Toro niestety kolejny dzień odsypia samotnie w kojcu, bo inaczej zmolestowałby na śmierć Retro, który zakochany jest beznadziejnie w ślepym Homerku - ukochanym Ząbala :-? Męska miłość kwitnie pod mym dachem. Całą noc przeszczekał i przepłakał pod kojcem z małymi przerwami na odpoczynek, a kiedy rano wypuściłam Retro z miejsca ruszył w zalotne ataki. Retro był zły i panowie się spięli, więc Toro do kojca, a Retro w tango za Homerem. Ząbal za nimi popiskując ;)[/QUOTE]

Czarodziejko, spisuj to wszystko. Z tego mogłaby wyjść niezła powieść. I na psiaki byłby grosz :)

Posted

Poproszę o nr konta na PW ( jestem w trakcie czyszczenia skrzynki) mam nadzieję ze konto dojdzie? to podeślę coś dla Toro, poproszę o wątek Retro na PW