stereo Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ale ja nie wiem o co chodzi. Wiem tylko, że nie zawody. Quote
talut Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH STARTUJĄCYCH W ŁODZI!!!! :D :D :D :D a wiecie, jaki mamy dzisiaj dzień? :cool3::cool3: Quote
stereo Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :new-bday:Wszystkiego najlepszego! :tort::BIG: Quote
Polna Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Taluta urodziny :P :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :new-bday: Quote
campanulla Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:tort::BIG: :new-bday::santagri::x-mas::tree1::BIG::BIG:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B] wszystkiego naj!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B] :new-bday:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:bday:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:BIG:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:new-bday:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
MAKAron Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Własnie!! wszytskiego naj naj naj!!!!!!!! :bluepaw: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :tort: :tort: :tort: :tort: :drink1: :drink1: :pepsi: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :bigcool: :bigcool: :wolfie: :evilgrin: :buzi: :buzi: :dog: :dog: :B-fly: :B-fly: Quote
Aldra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [COLOR=green][SIZE=5]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TALUTA[/SIZE] :tort: :new-bday: :BIG: [/COLOR] [COLOR=#008000][/COLOR] [COLOR=#008000]a[SIZE=4] dla wszystkich startujacych w Lodzi wielkie[/SIZE] :klacz: :klacz: :klacz: [/COLOR] Quote
ajcka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO!!! Gratulacje za tak wspaniałe występy.:multi:barawa wielkie A z tymi danymi to do Tigry też sie tyczy?Ciekawe o co chodzi???Tajemnica? Quote
Tusek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Sto lat z agility i CAVANO!!!! a jednodniowe znaczy sobota? a jedziesz w piątek? nie wiem co na to rodzina jeszcze pyt, ile startowa kosztuje? Quote
campanulla Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='ajcka'] A z tymi danymi to do Tigry też sie tyczy?Ciekawe o co chodzi???Tajemnica?[/quote] nie. Tigry przynajmniej narazie to nie dotyczy... ;) tajemnica tajemnica... :evil_lol: oj tam! :eviltong: prace pisze!! :cool3::diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Talut, wszystkiego najlepszego!!:santagri::santagri::santagri: Quote
talut Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 dzięki za życzenia :buzi: też mnie ciekawią te dane :diabloti: zwróćcie uwagę, że wszystkie (?) te psy biegają za frisbee :P Quote
betty_labrador Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Polna']Taluta urodziny :P :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :new-bday:[/QUOTE] wszytskiego naj, poraz drugi(na gronie tez masz zyczonka :) ) Quote
stereo Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Tusek']a jednodniowe znaczy sobota? a jedziesz w piątek? nie wiem co na to rodzina jeszcze pyt, ile startowa kosztuje?[/quote] Znaczy niedziela, jadę w sobotę, tu masz szczegóły: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30173[/URL] Szelma biega za frisbee? Chyba coś przegapiłam. Quote
Musiałek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='campanulla']nie. Tigry przynajmniej narazie to nie dotyczy... ;) tajemnica tajemnica... :evil_lol: oj tam! :eviltong: prace pisze!! :cool3::diabloti:[/quote] a kogo dotyczy ??? nas chyba nie bio na liscie nie był :evil_lol: a co z treningami ???? Quote
Tusek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 oj, kusicie, kusicie tą Bydgoszczą... jeżeli zawody kończą się o 16.30 too której planujecie być w Warszwie? a wyjechać o której w sobotę? i jak tam z noclegiem wygląda sytuacja? Quote
stereo Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Po pierwsze: na pewno nie skończą się o 16:30... :lol: Ja nocuje u znajomych, więc musiałabyś znaleźć sobie nocleg sama, raczej ktoś jeszcze od nas jedzie... W sobotę planujemy tam dojechać po południu. Quote
aga.aksa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Musiałek']a kogo dotyczy ??? [/quote] samej elity :evil_lol: Quote
Musiałek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 a jakis trening przed zawodami ?? czy tak na surowo??? Quote
Musiałek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='aga.aksa']samej elity :evil_lol:[/quote] no to sorry ze pytam Quote
stereo Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Musiałek']a jakis trening przed zawodami ?? czy tak na surowo???[/quote] Też bym chciała, ale byłam dziś u Eli i twierdziła, że żadnego w tym tygodniu nie będzie. Jakby na to nie patrzeć, na zawody jedzie tylko 5 psów. Quote
Tess Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :BIG: :new-bday: :tort: :cunao: Również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! I sukcesów w agility! :new-bday: :tort: :cunao: :BIG: Quote
.ania Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [B]TALUT[/B] wszystkiego naj naj najlepszego :Rose: :BIG: :new-bday: :tort: :beerchug: :drink1: Ania. Quote
ogromek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 i od nas tez zyczonka dla Taluta :loveu: :loveu: wszystkiego najlepszego :cunao: dla wszystkich startujacych - gratulacje za tak udane zawody w Lodzi :) Ps Aniu masz priva - :diabloti: Quote
.ania Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='stereo']Znaczy niedziela, jadę w sobotę, tu masz szczegóły: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30173[/URL] Szelma biega za frisbee? Chyba coś przegapiłam.[/quote] Szelma biega za wszystkim co się rzuca i lata :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts