Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:tort::BIG: :new-bday::santagri::x-mas::tree1::BIG::BIG:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B] wszystkiego naj!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B] :new-bday:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:bday:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:BIG:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=SeaGreen][B]:new-bday:[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Własnie!! wszytskiego naj naj naj!!!!!!!! :bluepaw: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :tort: :tort: :tort: :tort: :drink1: :drink1: :pepsi: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :bigcool: :bigcool: :wolfie: :evilgrin: :buzi: :buzi: :dog: :dog: :B-fly: :B-fly:

Posted

[COLOR=green][SIZE=5]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TALUTA[/SIZE] :tort: :new-bday: :BIG: [/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000]a[SIZE=4] dla wszystkich startujacych w Lodzi wielkie[/SIZE] :klacz: :klacz: :klacz: [/COLOR]

Posted

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO!!!
Gratulacje za tak wspaniałe występy.:multi:barawa wielkie
A z tymi danymi to do Tigry też sie tyczy?Ciekawe o co chodzi???Tajemnica?

Posted

[quote name='ajcka']
A z tymi danymi to do Tigry też sie tyczy?Ciekawe o co chodzi???Tajemnica?[/quote]

nie. Tigry przynajmniej narazie to nie dotyczy... ;)
tajemnica tajemnica... :evil_lol: oj tam! :eviltong: prace pisze!! :cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Tusek']a jednodniowe znaczy sobota? a jedziesz w piątek?
nie wiem co na to rodzina jeszcze pyt, ile startowa kosztuje?[/quote]
Znaczy niedziela, jadę w sobotę, tu masz szczegóły: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30173[/URL]

Szelma biega za frisbee? Chyba coś przegapiłam.

Posted

[quote name='campanulla']nie. Tigry przynajmniej narazie to nie dotyczy... ;)
tajemnica tajemnica... :evil_lol: oj tam! :eviltong: prace pisze!! :cool3::diabloti:[/quote]
a kogo dotyczy ??? nas chyba nie bio na liscie nie był :evil_lol:

a co z treningami ????

Posted

oj, kusicie, kusicie tą Bydgoszczą... jeżeli zawody kończą się o 16.30 too której planujecie być w Warszwie? a wyjechać o której w sobotę? i jak tam z noclegiem wygląda sytuacja?

Posted

Po pierwsze: na pewno nie skończą się o 16:30... :lol:
Ja nocuje u znajomych, więc musiałabyś znaleźć sobie nocleg sama, raczej ktoś jeszcze od nas jedzie...
W sobotę planujemy tam dojechać po południu.

Posted

[quote name='Musiałek']a jakis trening przed zawodami ?? czy tak na surowo???[/quote]
Też bym chciała, ale byłam dziś u Eli i twierdziła, że żadnego w tym tygodniu nie będzie. Jakby na to nie patrzeć, na zawody jedzie tylko 5 psów.

Posted

i od nas tez zyczonka dla Taluta :loveu: :loveu:
wszystkiego najlepszego :cunao:
dla wszystkich startujacych - gratulacje za tak udane zawody w Lodzi :)
Ps Aniu masz priva - :diabloti:

Posted

[quote name='stereo']Znaczy niedziela, jadę w sobotę, tu masz szczegóły: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30173[/URL]

Szelma biega za frisbee? Chyba coś przegapiłam.[/quote]

Szelma biega za wszystkim co się rzuca i lata :eviltong: ;)