Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania'][B] Zakla:[/B] a miejsce urodzenia Zwirka? :razz:[/quote]
Warszawa:evil_lol:

Talutek, wszystkiego naj, sukcesów na torze i szetlanda w przyszłości!:loveu:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Natalii, spóźnione, ale bardzo serdeczne :tort: :new-bday: :tort:

[quote name='Tusek']heh, my sobie jednak Bydgoszcz darujemy... czy mikołajkowe zawdy będą oficjalne? a na IALu się wpisów nie dostaje prawda?[/quote]
Zawody mikołajkowe mają być oficjalne. IAL-e są nieoficjalne, tam się wpisów nie dostaje.
Monia dziękuje serdecznie za gratulacje. Wczoraj wieczorem, zamiast regenerować siły po męczącej dwudniówce, dostała głupawki i nieźle przegoniła Leona. Odbiło jej na starość, czy co? :lol:

Posted

tak czy siak chyba wybieramy IAL, mama stwierdziła, że jedne zawody w miesiącu więc IAL jest bliżej i właśnie :) na IALu jeszcze nie byłyśmy nigdy w openach więc trzeba zacząć :) a jak mikołajkowe to miło, że oficjalne :cool3:
one mają być gdzieś niedaleko prawda, Warszawa!!

Posted

Biorąc pod uwagę, że większość z was nie zagląda do działu "agility", to postanowiłam wkleić informacje o IAL-u w Warszawie:
[QUOTE] Data: 15.10.2006
Miejsce: Mała Hala w Ośrodku Sportowym Znicz w Pruszkowie
Sędzia: Magdalena Ziółkowska
Termin zgłoszeń: 8.10.2006 na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Opłata startowa: 15zł[/QUOTE]
Szczegóły tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31224[/url]

Posted

Talut ---> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! :multi: ( odłaczyło mi Internet i byłam przez caaałe dwa dni odcięta od dogomanii... )
I gratuluje wszystkim cavanowiczom z Łodzi ;)

Chyba sobię tę Bydgoszcz daruje :razz: Poczekamy na IAL :D

Posted

na IAL'u będziemy w klasie z mamuśką i wujaszkiem Monulca :lol:

postaramy się być na obydwu treningach :) (strasznie się ucieszyłam, że początkujący są w cudzysłowiu :multi:)

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'][SIZE=4][COLOR=navy]UWAGA UWAGA!:cool3: [/COLOR][/SIZE]

Ela zaprasza na trening:

- w sobote wszyscy na 17
- w niedziele 'początkujący' na 10, zaawansowani na 12[/QUOTE]

o to mi pasuje w sobote na 17 :) zjawimy sie z Tosiaczkiem :p
stesknilam sie za Wami wszystkimi.

Posted

My niestety jeszcze za mało umiemy żeby barc udział w zawodach, ale trudno, może na wiosnę będzie jako tako :lol: niewykluczone że pojawię się w roli obserwators ;)
Ania.

Posted

[quote name='-Magda-']My niestety jeszcze za mało umiemy żeby barc udział w zawodach, ale trudno, może na wiosnę będzie jako tako :lol: niewykluczone że pojawię się w roli obserwators ;)
Ania.[/quote]
Na debiuty każdy się nadaje:evil_lol: To jest kilka hopek, tunel i palisada/kladka po luku, max. jedna zmiana strony:lol:

Posted

tak też właśnie czytałam... ale zerówkowe tory nie są bardzo trudne, przynajmniej w porównaniu z Łodziowymi zerówkami ;p a próbować zawsze warto!

Posted

[quote name='Tusek']tak też właśnie czytałam... ale zerówkowe tory nie są bardzo trudne, przynajmniej w porównaniu z Łodziowymi zerówkami ;p a próbować zawsze warto![/quote] A w Lodzi byly zerowki??:lol:
No wlasnie rpzeczytalam, ze debiutow ni. Szkoda, ale w sumie nie do konca im sie dziwie...

Posted

[quote name='betty_labrador']sluchajcie, mam prosbe-u kogo bede mogla zaklepac sobie miejsce w aucie z Tosca na ten IAL? bardzo chcialabym pojechac.
[B]Lidka[/B] moze TY zgadzasz sie wziac mnie i czarnucha?[/quote]

Jak przyjedziesz do mnie rano, to nie ma sprawy :)