zakla Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Ania'][B] Zakla:[/B] a miejsce urodzenia Zwirka? :razz:[/quote] Warszawa:evil_lol: Talutek, wszystkiego naj, sukcesów na torze i szetlanda w przyszłości!:loveu: Quote
Tusek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 heh, my sobie jednak Bydgoszcz darujemy... czy mikołajkowe zawdy będą oficjalne? a na IALu się wpisów nie dostaje prawda? Quote
Mokka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dla Natalii, spóźnione, ale bardzo serdeczne :tort: :new-bday: :tort: [quote name='Tusek']heh, my sobie jednak Bydgoszcz darujemy... czy mikołajkowe zawdy będą oficjalne? a na IALu się wpisów nie dostaje prawda?[/quote] Zawody mikołajkowe mają być oficjalne. IAL-e są nieoficjalne, tam się wpisów nie dostaje. Monia dziękuje serdecznie za gratulacje. Wczoraj wieczorem, zamiast regenerować siły po męczącej dwudniówce, dostała głupawki i nieźle przegoniła Leona. Odbiło jej na starość, czy co? :lol: Quote
Tusek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 tak czy siak chyba wybieramy IAL, mama stwierdziła, że jedne zawody w miesiącu więc IAL jest bliżej i właśnie :) na IALu jeszcze nie byłyśmy nigdy w openach więc trzeba zacząć :) a jak mikołajkowe to miło, że oficjalne :cool3: one mają być gdzieś niedaleko prawda, Warszawa!! Quote
PsychoSzczurek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [SIZE=4][COLOR=navy]UWAGA UWAGA!:cool3: [/COLOR][/SIZE] Ela zaprasza na trening: - w sobote wszyscy na 17 - w niedziele 'początkujący' na 10, zaawansowani na 12 Quote
aga.aksa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 super :multi: w końcu się z Aksią załapiemy:razz: :razz: Quote
MAKAron Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ok, a teraz powiedzcie mi, czy ja sie zaliczam do początkujących czy zaawansowanych, czyli czy mam isc na 10 czy na 12 :D :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 na 10;)("początkujący" w sensie po kursie dla początkujących) :) Quote
stereo Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Biorąc pod uwagę, że większość z was nie zagląda do działu "agility", to postanowiłam wkleić informacje o IAL-u w Warszawie: [QUOTE] Data: 15.10.2006 Miejsce: Mała Hala w Ośrodku Sportowym Znicz w Pruszkowie Sędzia: Magdalena Ziółkowska Termin zgłoszeń: 8.10.2006 na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Opłata startowa: 15zł[/QUOTE] Szczegóły tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31224[/url] Quote
#Vera# Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Talut ---> WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! :multi: ( odłaczyło mi Internet i byłam przez caaałe dwa dni odcięta od dogomanii... ) I gratuluje wszystkim cavanowiczom z Łodzi ;) Chyba sobię tę Bydgoszcz daruje :razz: Poczekamy na IAL :D Quote
talut Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 na IAL'u będziemy w klasie z mamuśką i wujaszkiem Monulca :lol: postaramy się być na obydwu treningach :) (strasznie się ucieszyłam, że początkujący są w cudzysłowiu :multi:) Quote
betty_labrador Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='PsychoSzczurek'][SIZE=4][COLOR=navy]UWAGA UWAGA!:cool3: [/COLOR][/SIZE] Ela zaprasza na trening: - w sobote wszyscy na 17 - w niedziele 'początkujący' na 10, zaawansowani na 12[/QUOTE] o to mi pasuje w sobote na 17 :) zjawimy sie z Tosiaczkiem :p stesknilam sie za Wami wszystkimi. Quote
Tusek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Stereo! dzięki, żyłam w przekonaniu, że IAL jest 22.10 bo tak w kalendarium było napisane, ale bym sobie na IAL pojechała :lol: Quote
ajcka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Trening w nowym miejscu czy starym jeszcze? A na tych w Pruszkowie sa "0"? Quote
.ania Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 My niestety jeszcze za mało umiemy żeby barc udział w zawodach, ale trudno, może na wiosnę będzie jako tako :lol: niewykluczone że pojawię się w roli obserwators ;) Ania. Quote
zakla Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='-Magda-']My niestety jeszcze za mało umiemy żeby barc udział w zawodach, ale trudno, może na wiosnę będzie jako tako :lol: niewykluczone że pojawię się w roli obserwators ;) Ania.[/quote] Na debiuty każdy się nadaje:evil_lol: To jest kilka hopek, tunel i palisada/kladka po luku, max. jedna zmiana strony:lol: Quote
Tusek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jesteś Żakla w 100% pewna, ze będą debiuty?? Quote
Tusek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 tak też właśnie czytałam... ale zerówkowe tory nie są bardzo trudne, przynajmniej w porównaniu z Łodziowymi zerówkami ;p a próbować zawsze warto! Quote
zakla Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Tusek']tak też właśnie czytałam... ale zerówkowe tory nie są bardzo trudne, przynajmniej w porównaniu z Łodziowymi zerówkami ;p a próbować zawsze warto![/quote] A w Lodzi byly zerowki??:lol: No wlasnie rpzeczytalam, ze debiutow ni. Szkoda, ale w sumie nie do konca im sie dziwie... Quote
betty_labrador Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 sluchajcie, mam prosbe-u kogo bede mogla zaklepac sobie miejsce w aucie z Tosca na ten IAL? bardzo chcialabym pojechac. [b]Lidka[/b] moze TY zgadzasz sie wziac mnie i czarnucha? Quote
Ludek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='betty_labrador']sluchajcie, mam prosbe-u kogo bede mogla zaklepac sobie miejsce w aucie z Tosca na ten IAL? bardzo chcialabym pojechac. [B]Lidka[/B] moze TY zgadzasz sie wziac mnie i czarnucha?[/quote] Jak przyjedziesz do mnie rano, to nie ma sprawy :) Quote
betty_labrador Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ludek']Jak przyjedziesz do mnie rano, to nie ma sprawy :)[/QUOTE] oki, przyjade :cool3: Dzieki! Quote
Recommended Posts