Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz to mnie dobiliście :placz: dlaczego ja zawsze musze mieć coś nie teges? Monuch w Augustowie dostał stanu zapalnego w ogonie i ma 'załamany', ja rozwaliłam sobie obie nogi i mam wielki bąbel pod okiem :shake: Młoda się nie pokazała i jeszcze ominęły nas zawody :placz:

kto napisze biednemu dziecku z biednym piesiem wyniki? :razz: bo na razie to wiem, że Samba 2 w jumpingu, 3 w agility i 2 w łącznej ;)

Łukasz, boskie fotki :loveu::loveu: Samba na skoku w dal najlepsza :evil_lol:

hm...chociaż po zastanowieniu stwierdzam, że może lepiej, że nas nie było, bo i tak mielibysmy dis. :eviltong: przecie Monuch nie umie widla, a ja gubię się w środku toru :cool1:

czekam na dokladne relacje :razz:

Uziemiona Natalia i Bezogoniasty Monulec :razz:

Posted

Oj ,to biedny Monulec ,co to za stan zapalny ??
Co do gubienia sie na torze to ja tez sie zgubilam ,gdyby nie litosciwy sedzia (ktora dala mi cynk gdzie biec dalej ) bylaby kicha :-)
Bianka trzecia w jumpingu ,pierwsza w agility i druga w lacznej albo jakos tak :-) ale wiem ,ze gdzies pierwsze bylysmy :-) :-)
Zycze Wam zdrowka dziewczyny !

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Łukasz na pierwszym zdjęciu jest fajniejszy pies ;) Ja moge coś napisać- tylko nie wiem czy word poprawi wszystkie błędy:oops:[/quote]

Pisz, pisz zrobię korektę :)

Posted

Krejzi dostała nagrodę za specjalne zasługi (choć nie pokonała widla tyłem:D) ona była 2 w agility, 3 w jumpingu i w sumie zajeła 3 miejsce w mini, Czarny dwa razy 1 i 1 ogólnie (i nie popsuł swojej tęczowej obroży w przeciwieństwie do mojego Szczura). W dużych nie wiem- na ich przebiegachsiedziałam w garażu żeby pies się nie nakręcił i nie zgrzał. Wiem tylko że Gina ma nagrode specjalna i chyba 4 miesjce. Negra miała 1 chyba, nie wiem jak inni? Które miał Boogie?
C z ogonem Mony? Wyprostuje się, nie boli jej? Biedna Mona wymiziaj!

Posted

Ogonek jest już prawie prosty, ale na wszelki wypadek jedziemy jeszcze dzisiaj do weta-nie zaszkodzi skontrolować ;)

a właśnie-Gratulacje dla wszystkich!

Posted

[quote name='Tusek']już sie nie uwolnicie :diabloti:[/quote]

i bardzo dobrze! :loveu: Cavano musi miec prawie belga! :cool3:

[B]Ula: [/B](psycholu i szczurku ;)) jak mozesz! :shake: [FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=White]Twoj Duzy Bialy Wilk konczy dzisiaj okraglutki roczek a Ty nic!! milczysz i nie pamietasz!![/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll::evil_lol: oj nieladnie nieladnie!! :shake:

Posted

na tatuaż jeszcze poczekam, ale pomysł nie jest zły :megagrin:

a wejdź sobie [URL="http://www.cavano.pl"]www.cavano.pl[/URL] -> nasze psy -> Mufka :mdrmed: [SIZE=1](to mój pies :multi:)

[SIZE=2]a kto będzie robił sprawozdanie z Białego? ja mogę spróbować, ale tak sama?
może ktoś mnie help

Ania? :razz: Żakla? :razz: Sylwia & Ula? :razz: Jana?:razz: Natalia?:razz: Karolina? :razz: Mery?:razz:
no.... ja coś naskrobię i prześlę dalej do uzupełnienia tylko chetnie maile poproszę :modla:

no ba! prawie belg to już nie to-tam-to :)
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='campanulla'][B]Ula: [/B](psycholu i szczurku ;)) jak mozesz! :shake: [FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=White]Twoj Duzy Bialy Wilk konczy dzisiaj okraglutki roczek a Ty nic!! milczysz i nie pamietasz!![/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll::evil_lol: oj nieladnie nieladnie!! :shake:[/quote] wiedziałam, że to już blisko!! Czułam to wyraźnie!!(ale nie aż tak:oops::oops::oops::oops:)

Duży Biały Wilku!!!:loveu:
Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
A ja, korzystając z tej sposobności
życzę Tobie dużo szczęścia i radości.
:santagri::santagri::santagri:
życzenia od su_band;)

Posted

[quote name='Tusek'][SIZE=1][SIZE=2]

Ania? :razz: Żakla? :razz: Sylwia & Ula? :razz: Jana?:razz: Natalia?:razz: Karolina? :razz: Mery?:razz:
no.... ja coś naskrobię i prześlę dalej do uzupełnienia tylko chetnie maile poproszę :modla:
[/SIZE][/SIZE][/quote] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

płoszę:cool3:
jakby nie działał, to mamy w zanadrzu jakieś 20 innych:eviltong:

Posted

dziękuję :loveu:
jak tylko coś stworzę to nie omieszkam wysłać :eviltong:

[SIZE=1][COLOR=Plum]kto to Duży Biały Wilk, czy prawdziwy Cavanowicz powinien to wiedzieć [/COLOR]:oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='Tusek']dziękuję :loveu:
jak tylko coś stworzę to nie omieszkam wysłać :eviltong:

[SIZE=1][COLOR=Plum]kto to Duży Biały Wilk, czy prawdziwy Cavanowicz powinien to wiedzieć [/COLOR]:oops:[/SIZE][/quote] Jak to?? To Ty nie wiesz?? Jak żeś się uchowała w pociągu:crazyeye:;)
Przecież Duży Biały Wilk to....

Mała Ruda Krevetka!!:lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']
Duży Biały Wilku!!!:loveu:
Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
A ja, korzystając z tej sposobności
życzę Tobie dużo szczęścia i radości.
:santagri::santagri::santagri:
życzenia od su_band;)[/quote]

w imieniu Duzego Bialego Wilka (ktory kazal przeprosic ze sam nie odpisze bo zajety jest zjadaniem swego urodzinowego prezentu :evil_lol:) dziekuje ze panca sobie przypomniala!! :diabloti: zyczonka pikne!! :loveu:

Posted

a wiec naazie zgłosiły sie całe dwie osoby do pisania o Białym, wysłałam maile więc.. mj komentarzznajdziecie w środku :cool3:

może ktoś jeszcze chce?

i zdjęcia trzeba wybrać i wyniki spisać, ma ktoś adres do strony z wynikami? bo mi umknął gdzieś :oops:

i przepraszam, że sie tak rozpycham i zarządzam...

Posted

[quote name='Tusek']a wiec naazie zgłosiły sie całe dwie osoby do pisania o Białym, wysłałam maile więc.. mj komentarzznajdziecie w środku :cool3:

może ktoś jeszcze chce?

i zdjęcia trzeba wybrać i wyniki spisać, ma ktoś adres do strony z wynikami? bo mi umknął gdzieś :oops:

i przepraszam, że sie tak rozpycham i zarządzam...[/quote]
jak na razie tylko przejrzałam co napisałaś, ale fajne jest:p

ale najlepszy jest fragment:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Później [lasery, film…. nie wiem spalam ;)] :evil_lol: [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]s.[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Tusek']Łukasz Słońce! mówisz, że szorstkowłose psy Ci nie wychodzą... psy może tak, ale suki!? A Muff? ona do mięciutkich jak kaczuszka się nie zalicza :diabloti:[/quote]

no moze i nie ale to twoja wina bo gdybys jej tak nie strzygla to by miala dlugi mieciutki wlos... :eviltong: poza tym IMHO jej zdjecia rowniez nie sa niestety idealne (nie ujmujac niczego samej mufce...;) )

a poza tym to bardzo fajna jest ta fotka jak muflon plywa... :p

[quote name='Ludek']Szukam chetnego do napisania relacji z zawodów i dostarczenia mi zdjęć, to wrzucę na stronkę :).
To samo tyczy się Białego. Nie mam niestety czasu, żeby zgrywać z dogo.

Na razie udało mi się zgrać z Pęcicć, a jeszcze czekaja do obrobienia, a troche tego jest:razz: .[/quote]

ja moge wyslac na miala zdjecia ktore wstawialem na dogo...
p.s. nie wiem jakim cudem ale wyglada na to ze plytki nie dostalas... szkoda bo bys miala wszystkie fotki pod reka... :p

[quote name='WŁADCZYNI']Łukasz na pierwszym zdjęciu jest fajniejszy pies ;)[/quote]

dyskusja sie toczyla na temat ktore zdjecia sa lepsze od strony techniczno artystycznej a nie na ktorym jest fajniejszy pies... :angryy: czemu wszyscy musza to zle interpretowac... :confused: (ale moja wina... po co bylo dawac bordera...:wallbash: )

Posted

[quote name='ŁukaszK']no moze i nie ale to twoja wina bo gdybys jej tak nie strzygla to by miala dlugi mieciutki wlos... :eviltong: poza tym IMHO jej zdjecia rowniez nie sa niestety idealne (nie ujmujac niczego samej mufce...;) )

a poza tym to bardzo fajna jest ta fotka jak muflon plywa... :p

[/quote]

to pani fryzjerka ją strzyże, a właściwie trymuje :eviltong:

a zdjecie jak Muff pływa jest mojedgo autorstwa, dziękuję za pochwałę od tak Wielkiego Mistrza Aparatu ;) (nie ma tu ironii)

i Ty Łukasz też dostaleś sprawozdanie z Białego do ulepszenia :razz:

Posted

[quote name='Tusek']i Ty Łukasz też dostaleś sprawozdanie z Białego do ulepszenia :razz:[/quote]

dziekuje...:p ale ja to raczej talentu dziennikarskiego nie mam wiec lepiej nie bede tego ruszac...;) a to co jest mi sie bardzo podoba... :p

p.s. sylwia ma racje... ten fragment jest the best... :evil_lol: