Mokka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Jesooo, to kocię jest słodkie. Taka maleńka, całuśna dziewczyneczka :buzi: . Quote
ogromek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 tak kotecek jest slodki ale z niego :diabloti: mały jaka mama takie dziecię :eviltong: PS a ja nadal nad Bialym mysle i mysle i mysle :roll: Quote
campanulla Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ogromek']a ja nadal nad Bialym mysle i mysle i mysle :roll:[/quote] to ja myslalam ze Ty sie juz dawno zglosilas a Ty jeszcze sie zastanawiasz?????!!!!! oj nieladnie!! jedziesz i koniec narzekania!! :mad: [FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=White]no chyba ze podasz jakis bardzo wazny i konkretny powod.... :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
betty_labrador Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ja tez mysle nad Bialym... ale ze mam 3 ezgaminy wokol tych dat to nie moge sie zglosic....egzaminy mam 22, 26 i 28 :roll: a nie chce zostawiac sobie tego na wrzesien... :( Quote
stereo Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='talut']a co robisz w Hannoverze? :cool3: zostajesz na jutrzejszy mecz? :cool3: i kiedy wracasz? :cool3:[/quote] na wymianie jestem. A mecz musimyoglda wszyscy razem w szkole... to bedzie porazka.:roll: Quote
Tusek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Czy Ty chodzisz do Witkacego? i znasz Agatę Keller?? pozdrów ją ode mnie :lol: a własnie Stereo, bo z moim wyjazdem w piątek się pogmatwało wszystko, bo mam zakończenie roku o...20.00 tak, moja SUPER szkoła :multi: tylko, że bedzie super i nie chce tego przepuścić... wiec dam Ci znać ok? a co za dziki, podstępny i groxny KOCUR (kocurzyca?) morderca!! jak Muff :p Quote
ogromek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='campanulla']to ja myslalam ze Ty sie juz dawno zglosilas a Ty jeszcze sie zastanawiasz?????!!!!! oj nieladnie!! jedziesz i koniec narzekania!! :mad: [FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=White]no chyba ze podasz jakis bardzo wazny i konkretny powod.... :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] no wlasnie sie jeszcze nie zglosilam , chce pojechac ale ....wiecej dostaniesz na priva:loveu: Quote
Romas Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Kotek przesliczny ,jak morduje z zapalem plecak :-) Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Kurcze ja tez caly czas mysle o tym Bialym i nie wiem czy dam rade sie wyrobic :roll: . Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='betty_labrador']a ja widzialam Magde z Bianka, ale jak wychodzily juz z wystawy!! :( a Ciebie z Monulcem nie widzialam niestety.... aha i widzialam jeszcze pare znajomych osob, w tym Ole z Bandzitka i wielkim pucharem ;)[/quote] A ja widzialam i Magde Biankowa ;) i Taluta, no i oczywiscie Betty i Zakline :cool3: . Alez ten bialasek jest sliczny:loveu: . Quote
bartek-sochaczew Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Czy są jakieś wymogi jakie musi spełniać pies zeby mozna z nim trenowac w drużynie agility?? Czy jest jakas druzyna kolo Wawy?? Quote
WŁADCZYNI Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Alternatywa jest chyba koło Warszawy. Z wymagań- przywołanie Ci się przyda:) skupianie psa na sobie, niezagryzanie innych zwierząt, zosta też przydatne. Quote
zakla Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='WŁADCZYNI']Alternatywa jest chyba koło Warszawy. Z wymagań- przywołanie Ci się przyda:) skupianie psa na sobie, niezagryzanie innych zwierząt, zosta też przydatne.[/quote] Mój zagryza a i tak biega :lol: Nie no, tak serio Bartek, to w Wawie i okolicach masz kilka klubow do wyboru: Alternatywa(pecice), Baritus(bemowo i gdzies jeszcze?), cavano(czyli my:cool3: na mokotowie), hopsa(?), fort(laski) i russ(łoś). I to chyba tyle, do wyboru do koloru:razz: A co do wymogow, to piesek musi byc zdrowy. Najlepiej, zeby nie nalezal to tych bardzo szerokich :lol: Podstawowe komendy takie jak siad i do mnie, przydatne tez zostawanie, ale do wyuczenia na torze. Ogolem samo agility znacznie poprawia wspolprace i posluszenstwo psa ;) Quote
bartek-sochaczew Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mam młodego psa ma 13 miesięcy... jest po przezyciach... nie dawno oddano go mi na dozywotnia opieke ... i chcialbym spróbować szczęscia w czymś takim jak agility... choć narazie muszę popracować nad psychą psa... jak się z nim blizej zapoznam ... zaczniemy mowic sobie na Ty i razem bedziemy chodzic na dziewczyny to dopiero wtedy sprobuje swoich sił... bo tak jak patrze na fotki to jestem pelen podziwu... dla was... sporo trudu wkładacie w to co robicie (lubicie).... Quote
zakla Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :) Mlody piesek, wiec trzymamy kciuki, zeby mu sie wszystko poukładało:p W sumie za starego tez bysmy trzymali :lol: Czy to ten psiun z Twojego avka? Taki owczareczko niemiecko belgowaty (w sumie to moze byc nawet rasowy:eviltong:)? To bardzo wazne, zebys sie z nim dogadal, zobyl jego zaufanie i nawiazal porozumienie ;) A potem bedzie juz z gorki:loveu: Mowie Ci to ja, czyli ta, co to biega z krwiozerczym i nieposlusznym malamutem:cool3: Quote
bartek-sochaczew Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Tak to jest właśnie Nero... malamut krwiożerczy???Ten ze zdjęć?? Niemożliwe... jest za slodki... Quote
zakla Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Sliczny chlopaczek:lol: Mamut jest slodki tylko na zdjeciach:diabloti: I na zawodach i na treningach...:lol: Ale w glebi duszy, dawno juz zapomnianej i ukrtej przez te trzy lata trenowania, nadal jest podla bestia zjadajaca wszystko co sie rusza:loveu: Quote
ajcka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Jak z treningiem w Niedziele?Jest?o ktorej Ja z Tigrusią ? Quote
Ludek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A czy w sobotę zaawansowane i "półzaawansowane" mają na 15.00? Quote
Tusek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 wolałabym na 16 :razz: może ktoś wpłynie na Elę?? a jak tam Milo? łapki sie zagiły? Quote
Ludek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Tusek']wolałabym na 16 :razz: może ktoś wpłynie na Elę?? a jak tam Milo? łapki sie zagiły?[/quote] Ja też wolałabym później, a najlepiej to na 8.00 rano:evil_lol: . A z łapkami chyba już wszystko w porządku. W każdym razie szaleje:). Ps. Jak znajdę chwilę czasu to dorzucę Muflona na stronkę:) Quote
Tusek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 dziekuję :multi: jeszcze znalazłam 4 ładne zdjęcia to Ci wyślę. pozdrowienia dla Milo :loveu: Quote
ogromek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 jesli jutro bedzie tak samo cieplo jak jest obecnie to o 15 wyzioniemy ducha na placyku :eviltong: no ale..... to dobrze ze z Milo jest juz ok a jak tam z Toba,:loveu: Lidka Quote
zakla Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Racja, teraz upal o 15 jest koszmarny:shake: A jutro nasz pierwszy trening po przerwie, jak moje malenstwo to zniesie:roll: Quote
Romas Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ludzie ,ludzie a co z naszym konkursem :-) .Czy Wasze psy potrafia juz puknac lapa w podstawke :-) Ja co prawda nie wiem na 100% czy bede na treningu w niedziele ,ale jesli bede to jestem gotowa stanac do wspolzawodnictwa :-) Kto jeszcze ?? Quote
Recommended Posts