Alix Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Barosz tez dzisiaj byl jakis niekumaty i osowialy, nie wiem czy to dlatego ze wczesniej mial trening na posluszenstwo, za duzo slonca czy po prostu przeszkody mu sie zbyt szybko nudza:placz: Do tego jest wstretny egoista i nie daje sie nawet nikomu wody ze swojej miski napic:angryy: Quote
Romas Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moja Bianka tez ospala dzis byla,ja to mysle ,ze u nas wina wstawy.Ona jeszcze porzadnie nie wypoczela po tych przezyciach. Asher a ktora to Sabina,ja nie widzialam :-)? Czyli trening 21 kwietnia jest o 17stej dla poczatkujacych ,tak ? Musze dopytac ,bo moze uda mi sie w pracy zamienic zmiany . Quote
asher Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Romas']Asher a ktora to Sabina,ja nie widzialam :-)?[/quote]Widziałaś :lol: W przerwie podeszłam do ciebie i Musiałek (jesli pomyliłam nick, to przepraszam, chodzi mi o Dogomaniaczkę z ozikiem Blue i szelciakiem), byłam wtedy z oboma psami, pytałam Cie jak Biance poszło wczoraj w Nowym Dworze ;) A podczas treningu Sabina siedziała na skarpie uwiązana do drzewa ;) Quote
PsychoSzczurek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 szalony Wiewiór jest padnięty po treningu(i ja też, pomijam fakt, że mnie słońce przypiekło:angryy:) ale niestety troche małe mi kuleje(doopcie sobie zbiło maleństwo, nie wiem jak to zrobiła, bo niby łapcia bolała, ale...:lol:) Quote
Romas Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='asher']Widziałaś :lol: W przerwie podeszłam do ciebie i Musiałek (jesli pomyliłam nick, to przepraszam, chodzi mi o Dogomaniaczkę z ozikiem Blue i szelciakiem), byłam wtedy z oboma psami, pytałam Cie jak Biance poszło wczoraj w Nowym Dworze ;) A podczas treningu Sabina siedziała na skarpie uwiązana do drzewa ;)[/quote] No oczwiscie pamietam ,ze rozmawialysmy ale psa tylko jednego zarejestrowalam :roll: Ale jesli to sabina siedziala uwiazana na skarpie to wiem, w pewnym momencie tak miotnelam pilka ,ze poleciala prosto w Sabine odbila sie nad jej glowa i spadla o kork od niej.Nie zrazona tym Bianka podbiegla zabrala pilke nim Sabina zadazyla cos powiedzic.Ladna mi socjalizacja ,pilkami w psa rzucaja :-) Mi to sie podoba suczka Eli od Leona.Nie wiem jak ona ma na imie ale bardzo skromniutko i bardzo delikatnie przymawiala sie o kluske z mojego zapasu az sie zlamalam i dalam jej .Przepraszam :oops: Ale ona tak delikatnie brala ja z mojej reki ,miodzio ,szczegolnie ,ze moje psie prostaki biora smaczki razem z palcami . Biedny Wiewior ,widzialam jak zladowala ,pomiziaj ja ode mnie :-) Quote
asher Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Romas']Ale jesli to sabina siedziala uwiazana na skarpie to wiem, w pewnym momencie tak miotnelam pilka ,ze poleciala prosto w Sabine odbila sie nad jej glowa i spadla o kork od niej.Nie zrazona tym Bianka podbiegla zabrala pilke nim Sabina zadazyla cos powiedzic.Ladna mi socjalizacja ,pilkami w psa rzucaja :-)[/quote]Ooooo, super! Nie widziałam tego, ale bardzo się cieszę :lol: Niech mi się suka uczy panować nad sobą :mad: Pszesz, że "nie zdąrzyła nic powiedzieć", a chciała? :mad: ;) [quote name='Romas']Mi to sie podoba suczka Eli od Leona.Nie wiem jak ona ma na imie ale bardzo skromniutko i bardzo delikatnie przymawiala sie o kluske z mojego zapasu az sie zlamalam i dalam jej .Przepraszam :oops: Ale ona tak delikatnie brala ja z mojej reki ,miodzio ,szczegolnie ,ze moje psie prostaki biora smaczki razem z palcami[/quote]Taka malutka czarna mordeczka? To Monia i nie Eli, a Mokki ;) Ale faktycznie od Leona ;) :lol: Quote
Romas Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='asher']Ooooo, super! Nie widziałam tego, ale bardzo się cieszę :lol: Niech mi się suka uczy panować nad sobą :mad: Pszesz, że "nie zdąrzyła nic powiedzieć", a chciała? :mad: ;) Taka malutka czarna mordeczka? To Monia i nie Eli, a Mokki ;) Ale faktycznie od Leona ;) :lol:[/quote] Nie zauwazylam zeby chcial :-) .Siedziala z dosc zdziwiona mina :-) Oj ,Mokki ,prawda, ja nagminnie myle imiona i nazwiska wiec prosze sie nie przejmowac :-) Dobrze ,ze choc Leon sie zgadza :-) Quote
WŁADCZYNI Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja ćwicze skupianie się i widze efekty-już nie oglądam tylko ogona:) i nie ciągnie tak..mam nadzieje że na piątkowym treningu bedzie śmigać ładnie [jak nie to głodzimy albo grilujemy]. PsychoSzczurku wymiziaj Wiewióre:) Quote
PsychoSzczurek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wiewiór ma za dobrze:mad::evil_lol: [URL="http://img307.imageshack.us/my.php?image=0604091933558qq.jpg"]a tak [/URL]wygląda zmęczona Krejzuszka po treningu:razz: Quote
talut Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Wiewiór ma za dobrze:mad::evil_lol: [URL="http://img307.imageshack.us/my.php?image=0604091933558qq.jpg"]a tak [/URL]wygląda zmęczona Krejzuszka po treningu:razz:[/quote] jakbym widziała Monulca w wersji Wiewiórczej :lol: czyli trening jest za dwa tygodnie w piątek o 17.00, a w niedziele już nie ma? (mam wrażenie że Monulcowe posłuszeństwo było związane z wczorajszą wystawą, na następnym treningu będzie gorzej :evil_lol:) Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Romas']Moja Bianka tez ospala dzis byla,ja to mysle ,ze u nas wina wstawy.Ona jeszcze porzadnie nie wypoczela po tych przezyciach.[/quote] Magda czekaj jeszcze troche i wcale ja to nie bedzie "bralo". Hihi zobacz na Bandziora mojego, ona jak zwykle dzis smigala, zdazyla "pogryzc" Sajkowego Dragulca :evil_lol: (hiehie Dragulec kocha od zawsze moja Bangite :lol: ), a po powrocie do domu kiedy ja gloopia myslalam, ze padnie to ona zaczela smigac i w najlepsze bawic sie z olbrzymami, nie wiem skad w tym malym cialku tyle energii, haha chyba to szkola mojej Nafki :lol: . No Monulec dzis slicznie cwiczyl :cool3: , hiehie Asher a Twoj lowczarek to kombinator niezly :evil_lol: . Dziewczyny glaski dla Crazy, mam nadzieje ze wszystko bedzie oki z jej lapka, no i widze ze coraz lepiej sie skupia. SUPER! Beata wysciskaj Tosce ode mnie i oby nigdy wiecej takich horrorow, nam kiedys robneli pieska i zupelnie przypadkiem sie znalazn, juz byl u "nowego wlascicela" :angryy: :angryy: . Quote
betty_labrador Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 zazdroszcze Wam treningu dzis... ale tez zdobylysmy swoje :lol: bylysmy na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim(Lidka z Milo tez), a nasza wystawczynia byla sama ZAKLINA :cool3: Milo dostal dzieki Zakli zwyciestwo w rasie, a Tosca po raz pierwszy wniosek CWC :loveu: Tosca po tylu wrazeniach spi caly czas, i nawet kolacji nie chce(mam nadzieje ze to tylko z wielu wrazen). Ja natomiast lezac na tapczanie i odpoczywajac podrapalam sie po glowie... i co? i wyciagnelam sobie z glowy juz troche napitego kleszcza :roll: mam nadzieje ze nie byl zarazony(chyba wkrople sobie frontline :evil_lol: ). zdjec na wystawie zrobilam dosc duzo, niestety na BISie nie zostalam.... Quote
betty_labrador Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga'] Beata wysciskaj Tosce ode mnie i oby nigdy wiecej takich horrorow, nam kiedys robneli pieska i zupelnie przypadkiem sie znalazn, juz byl u "nowego wlascicela" :angryy: :angryy: .[/QUOTE] eh, CI ludzie sie lituja, lepiej zeby naprawde zabierali z ulicy pieski potrzebujace, a nie rasowce.... Tosca bedzie miec juz identyfikator i bedzie good. Quote
asher Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ło matko, Betty, przez ciebie drapię się nerwowo po głowie :lol: Ale kleszcza nie znalazłam na szczęście :lol: Ka-Vanga, Bugajski to nie kombinator, tylko leser i wałkoń :mad: Co by tu zrobić, żeby sie nie narobić, to jego motto życiowe! Ma to po panci :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='asher']Ka-Vanga, Bugajski to nie kombinator, tylko leser i wałkoń :mad: Co by tu zrobić, żeby sie nie narobić, to jego motto życiowe! Ma to po panci :diabloti:[/quote] Hahaha madry chlop :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Beata gratki dla Was!!!!!!!! :multi: Quote
betty_labrador Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Ka-Vanga'] Beata gratki dla Was!!!!!!!! :multi:[/QUOTE] dzieki :loveu: :multi: Quote
WŁADCZYNI Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moje po trenigu przeważnie jeszcze chce się bawić :) Ostatnio [tydzień temu poszła spać na CAŁE pół godziny!]. Quote
talut Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 tata stwierdził, że jak chwalę Monulca to mam wkurzająby głos :lol: Monuch po treningu spał ze dwie godziny :-o Quote
betty_labrador Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='talut']tata stwierdził, że jak chwalę Monulca to mam wkurzająby głos :lol: [/QUOTE] ale szczery :cool1: Quote
Flaire Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 A ja chciałam zakli pogratulować, bo z tego, co rozumiem, odnosi piękne zwycięstwa jako handlerka! :-) Brawa, zakla! Quote
Mokka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Nowym Dworze. Jak widać wszystkim dobrze poszło, same championy :lol: . Asher, Alix, nie narzekajcie, chłopaki owszem troszki zmęczone się wydawali, ale przeszło im i końcówka treningu była bombowa i dynamiczna. Romas, mój sucz zrobił się sęp i powsinoga, chodzi po ludziach, zagląda do kieszeni, patrzy w oczy, no i... no właśnie, trudno się jej oprzeć. Wprowadzam zakaz dokarmiania tej bestii, bo aż wstyd się z nią między ludźmi pokazać :cool3: . I pomyśleć, że kiedyś w ogóle nie przyjmowała smakołyków na dworze. Co to agility robi z psami :roll: . Chyba naprawdę przemyślę opcję wymiany jej na nowszy model :diabloti: . Quote
Romas Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Mokka , ona nie sepila mi po kieszeniach ,poprostu patrzyla na mnie ,niewinnie patrzyla.A co ja poradze ,ze lubie takie suczynki :-) Sorry za to odstepstow od zakazu dokarmiania ,juz wiecej sie nie zlamie :-) Betty i Tosca Gartulacje ! Talut ,jak ja chwale psy tez cala rodzina z niesmakiem sie odwraca i udaja ,ze mnie nie znaja .Chodzi o to pianie i rozczulanie sie nad pieskiem.Za to moje pieski uwielbiaja to :-) Ja bym tam sie Tata nie przejmowala ,zaloze sie ,ze Mona nie kocha go tak jak Ciebie :-) Quote
Ludek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Flaire']A ja chciałam zakli pogratulować, bo z tego, co rozumiem, odnosi piękne zwycięstwa jako handlerka! :-) Brawa, zakla![/quote] Zakla jest handlerką pełną gębą:lol: . Dziekuję pięknie za wystawienie. Tak jak juz Beata napisała Milo otrzymał Zw. rasy, a do tego jeszcze CWC. Przez chwilę ogladałyśmy ocenę owczarków niemieckich i super wrażenia zrobił nan nas sędzia p. Bogusław Chmiel. Po przyznaniu miejsc omawiał głośno każdego psa i podawał ocenę. To sie nazwywa szanowanie wystawców i publiczność:klacz: . Quote
Mokka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='Romas']Mokka , ona nie sepila mi po kieszeniach ,poprostu patrzyla na mnie ,niewinnie patrzyla.[/quote] Tiaaa, znamy to niewinne spojrzenie :mad: [quote name='Romas']A co ja poradze ,ze lubie takie suczynki :-)[/quote] Wszyscy ją lubią, a ona z miną niewiniątka z zimną krwią to wykorzystuje. Manipuluje Wami :evil_lol: . Quote
Mokka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 I jeszcze sobota [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img162.imageshack.us/img162/7239/trening23zy.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/1368/trening30nu.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/5927/trening47nj.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/3947/trening50cr.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts