Sajko Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Nas nie bedzie, bo sie umowilismy na molosowy spacerek :lol: same potwory i niedzwiedzie przed ktorymi ludzie uciekaja z panika w oczach 8) bedzie pieknie...... :cool3: gratuluje konikowych spacerkow. Mnie niestety jakis czas temu przydarzyl sie spory wypadeczek, wiec do koni nawet sie nie zblizam :puppydog: pozdrawiam Szanowne Panie i czekam na relacje ze spacerku :evillaug: Quote
Lenka Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Nas(y) nie będzie bo sie obijamy ;) a tak na serio to musze kolege podszkolic w angielskim bo zbliza sie klasówencja :-? Elka z tymi butami to nie byłby głupi pomysl - tez "spróbuje" kupić jakies w ten łikend, ale znając życie (i mnie) to może sie nie udać :stupid: A poza tym to właśnie wróciłam ze spaceru (tzn w sumie to spod prysznica, ale spacer był wczesniej) trwającego 3 godzinki w tej jakże pieknej zimowej atmosferze... i mam tylko skromna nadzieje, że się nie przeziębie :kaffee_2: Quote
sylwia i boksery Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Sylwia!!!! Ja biorę Brutusa, więc jak twoje cudo ma mi go zjeść to może lepiej niech on będzie z nami duchem..! :P No ładnie,Elka :wink: Jutro mój kawaler umówiony jest z pewną śliczną boksereczką z dobrego domu w celach towarzysko-zabawowych :wink: -więc nas jutro nie będzie na Polach na 100%. Może w niedzielę się skrobniemy. Elka-Twój Brutus to też kawał chłopa,więc zjadłyby się nawzajem :lol: Quote
Wind Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Dzien Doberek Dziewczyny, Witam sie wczesnie bo zaraz na caly dzien wybywam do pracki, z ktorej wrocilam o 3 rano ... Kto w takim razie zgadnie czym sie zajmuje? ;) O nie, nie, nie ... nie jestem barmanka :nono: Stroz nocny tez odpada ;) Dzisiaj pozostaje mi mentalnie laczyc sie z Wami na Waszym spacerku. Uwazajcie na siebie bo zimno, mokro i slisko. Po przyjsciu koniecznie skrobnijcie jak bylo, bo wielce jestem ciekawa. Pozdrawiam porannie a wlasciwie jeszcze nocnie :-) Quote
PATIszon Posted January 17, 2004 Author Posted January 17, 2004 Witam wszystkich leniwców, którym (nie oszukujmy się) poprostu nie chciało się przyjść i już. A maja czego żałować. Były skoki i nowe elementy, takie jak huśtawka, którą wszystkie psy w końcu dzielnie pokonały. Była tez całkiem nowa przeszkoda Agility pt. "kanał ściekowy" :) Tez zaliczona przez wszystkie psiaki. Dzięki uprzejmości Pana Janusza (czy Jurka, bo nie wiem :hmmmm: )dołączyliśmy się do grupy ćwiczącej posłuszeństwo i dzielnie reprezentowaliśmy grupę CAVANO, co chwila będąc chwalonymi przez samego Pana trenera :) Następnie znowu były skoki, a potem już zabawa, zabawa i zabawa! Pewnie zostalibyśmy tam jeszcze, ale zorientowaliśmy się, że to już ponad 3 godziny i chyba wypadałoby coś zjeść :hmmmm: Teraz psiury śpią snem sprawiedliwego , a przynajmniej Kenia... Co do spatkania jutro to jest ono jaknajbardziej aktualne, więc kto ma ochotę przyjśc na Pola niech się tu zaanonsuje... A teraz trochę fotek: Oto grupa Cavano. Miało być spontaniczne zdjęcie ze spaceru, ale niestety rutyna i dyscyplina dały o sobie znać i jak tylko krzyknęłam , że zrobię zdjęcie powstał idealny rządek :) A oto sfora naszych psów wyścigowych. Na prowadzeniu Kenia, dochodzi do niej Kara, za Karą Tola, tuż za Tolą , a właściwie już depcze jej po piętach Fanny, a stawkę zamyka Bella. Na koniec mały popis Tańca z Psem w wykonaniu samej Pani Prezes To na razie tyle. Do zobaczenia (mam nadzieje) jutro na Polach! :lol: Quote
sylwia i boksery Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 No to się fajowo bawiliście :D Jutro pewnie i my dołączymy-tylko o której godzinie i gdzie konkretnie? :hmmmm: Może jeszcze zabiorę chłopaka-dzisiaj biegał luzem w parku Skaryszewskim i dwa razy na rozkaz z odległości stanął w miejscu-przed OBCYM PSEM.Tego osiągnięcia nie da się opisać słowami :D Quote
PATIszon Posted January 17, 2004 Author Posted January 17, 2004 A co Ty kochana robiłaś w parku skaryszewskim? Tożto koło nas! A jeśli na jutro byliby chętni to proponuje się spotkać w tym samym miejscu, czyli koło pomnika Jazdy Polskiej o godz. 10.00 8) Quote
Sajko Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 A my się pochwalimy- demolowaliśmy Kępę Potocką w gronie rodzinnym- znaczy 7 takich słoni jak mój ganiających po łące :lol: Było extra i fajowo, pozdrawiamy wszystkich, co na polach mokotowskich godnie nas reprezentowali 8) Quote
Elka Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 ja jutro jednak moge dolaczyc do grona spacerowiczow. Jestem jak najbardziej za tym aby sie spotkac pod pomnikiem o 10.00. Ale moze tym razem skuomy sie bardziej na sparowaniu niz na szkoleniu...? :D Quote
PATIszon Posted January 17, 2004 Author Posted January 17, 2004 No to super! Ale co to jest "sparowanie", bo jeśli to co myślę, to chyba brakuje nam osobników płci przeciwnej :hmmmm: Quote
niuka Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 pati zdjecia wyszly znakomite :D pan trener nazywa sie Janusz :P ja przez bardzo dlugi czas tez mialam problem - janusz czy jerzy? :P ja sie zglaszam na spacerek :) od razu mowie ze bede na oplach od h 9 w celach towarzysko-sportowych :P dla mnie taki spacer okazal sie zbawieniem :) moje krety spaly az do tej pory :) poszly dalej spac ;) krecik tylko wstal na chwile zeby cos tam sobie w pysku pomemlac ale za chwile oddala mi to i poszla spac dalej ;) Sylwia ja sobie to wyobrazam! :D Sajko rozumiem ze ludzie omijali was z daleka? :lol: pozdr Quote
Sajko Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Niuka- czy pytasz o tych ludzi, którzy z paniką w oczach uciekali na sam nasz widok ze sporej odległości :wink: :D 8) Quote
niuka Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Sajko tak wlasnie tak :lol: Pati ladne Szczeki :P Quote
Elka Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 chodzilo mi o spacerowanie :oops: Niuka to ja moze jek sie zbiore to tez bebe od 9.00... Quote
Flaire Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 No to mi jest smutno, bo mnie się wydawało, że byłyśmy już umówione na jutro na 13... Bo o 10 to ja, jak juz pisałam, nie mogę, bo mamy szkolenie na Bemowie... Więc nie moglibyśmy pozostać przy tej 13...? Żałuję, że się nie mogłam do Was dzisiaj dołaczyć, ale braciszek przyjechał o 9:30 rano, na obiedzie było w końcu 8 (a nie 9) osób z rodzinki, które chciały się z nim spotkać i dopiero co towarzystwo poszło do domu (mój brat mieszka w Stanach i bywa tutaj rzadko - ostatnio rok temu). Quote
sylwia i boksery Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Pati-byliśmy w odwiedzinach u znajomego hodowcy-na boksikowym spacerku :D Dzisiaj u nas była segregacja rasowa :wink: Od nas to kawał drogi,bo mieszkamu na Ursynowie. Elka-rozumiem,że będziesz z Brutusem? :wink: Postaram się być o 10.00 przy pomniku-ile jest pomników na PM-jak jeden,nie ma problemu,jak więcej-proszę o konkrety :wink: Czy chodzi o ten koło tej duużej fontanny,gdzie latem ludzie moczą sobie pupy? :D Quote
PATIszon Posted January 17, 2004 Author Posted January 17, 2004 Sylwia, Nie! Pomnik Jazdy Polskiej to ten duży pomnik na rondzie Jazdy Polskiej koło Riviery Remont! To te "mniejsze" Pola Mokotowskie. Flaire, Szkoda, że nie możesz. Ja o 13.00 wracam na Małysza :lol: Quote
Flaire Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Dobra, to powiadomię Mokkę, że jutro o 13 skasowane, bo wiem, że ona też się wybierała. Quote
Flaire Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Napiszcie jeszcze, w jakim stanie był ten tor? Bo w tej chwili mi przyszło do głowy, że może ja z Mokką bym się tam jutro po południu wybrała... Chodzi mi głównie o huśtawkę, której Misia będzie się bała. I jeżeli tor był w stanie wartym wycieczki, to jeszcze napiszcie, gdzie dokładnie on się znajduje. Quote
Lenka Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 wiem, że powiecie, że jestem leń patentowany, ale szczerze powiem, że mi sie nie chce jechac na pola o tak wczesnej porze ;) jak moge to sie wyspie - chociaz jeden weekend :D Ale zastanawia mnie jedno: jak to jest możliwe, że porozumieliscie sie z p. Słoniewiczem na drodze wybitnie pokojowej ??? Quote
PATIszon Posted January 17, 2004 Author Posted January 17, 2004 Tor znajduje się za ogrodzonym terenem , niedaleko tego nieszczęsnego pomnika. Musicie iśc od ronda w stronę dawnego kina Moskwa, tyle, że polami i powinnyście go zobaczyć. Jeśli ktoś umie wytłumaczyc dokładniej, operując nazwami ulicy to niech coś skrobnie. A co do jakości toru to nie jest najgorzej. Przeszkody są stałe, więc trzeba uważać (to piszę głównie do psów!). Kenia niestety swój pośpiech przypłaciła uderzeniem w łapę, mimo to skoczyła ostatnią przeszkodę szeregu na 3 łapach ( w tym jednej tylnej :o ) po czym rozległ sie skowyt , jakby conajmniej jej ta łapa opadła :wink: Huśtawka jest solidna i dośc ciężka, tak, że druga osoba do przytrzymywania jest nieodzowna. Pamiętajcie, żeby ją przytrzymać jak pies już minie środek, żeby nie opadła z wielkim hukiem , bo sie psiury wystraszą. Akurat o 13.00 kończy sie tam szkolenie, więc nie powinnyście przeszkadzać. Poza tym jest palisada i koło, które są całkiem w porządku, no i cała masa stacjonat, które też są niczego sobie, oprócz tego, że są stałe i metalowe. To na razie tyle. Idę się wymoczyć w wannie, gdyż czuję taka potrzebę. Papa, jeszcze tu dzisiaj zajrze. No i może w końcu zajrzy tez Exoda, której właśnie montuje sie Neostrada, tyle, że przy pomocy brata, więc różnie z tym może być. :lol: Quote
niuka Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Lenka od jakiegos juz czasu da sie spokojnie pokojowo pogadac z januszem ;) chociaz nadal w niektorych momentach mnie denerwuje :lol: ale to nic nie szkodzi ;) kiedys na gg ci wszystko dokladnie napisze ;) pozdr do jutra Quote
sylwia i boksery Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Sylwiatak będę z Brutusem!:D To ja wezmę tylko dziewuchę,co by chłopcy się na siebie krzywo nie patrzyli :wink: Quote
Ania-Bajka Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Smutno nam, ze nie mozemy sie pojawic dzis na polach, bo mamy wizyte u pana doktora z Hektorkiem. Mam nadzieje, ze natepnym razem juz sie uda :lol: W kazdym razie zyczymy najprzyjemniejszego spaceru pod sloncem. Dajcie znac jak bylo 8) Pozdrowienia od Bajki i Hektorka :wolfie: Quote
Recommended Posts