Flaire Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 To aga_ostaszewska i Czika! A Ty, Wind, obiecywałaś nas z Misią zrobić na golasa i co? :evil: :wink: Quote
Wind Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [b]Minio,[/b] No jak to? To przeciez nasza aga_ostaszewska z Czika :) Sliczne sa, prawda? :) Quote
Wind Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [b]Flaire,[/b] No wiesz, na golasa to nawet zaraz przylece z aparatem :) Poczekajmy na slonko i mozemy focic. Jestem do dyspozycji :) Quote
Minio Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 oj coś czuje , że problemów z wysłaniem Minia na szkolenie nie będę miała :lol: Quote
Flaire Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Wind'][b]Flaire,[/b] No wiesz, na golasa to nawet zaraz przylece z aparatem :)[/quote]Teraz to już nieaktualne, bo ona ślicznie obrosła! :D Ale wygląda naprawdę ładnie, więc warto by ją obfocić. Quote
Wind Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [b]Flaire,[/b] Jak juz co, to Was obie poprosze przed obiektyw a nie tylko jedna ;) A co do slonka to nie zartowalam. Rudy tak pieknie wyglada w promieniach, ze az dech zapiera. Jeszcze jak siersc sie blyszczy to w ogole mozna pasc z wrazenia :) Quote
Minio Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [b]Flaire [/b] Obie śliczne i zdjęcia też :) Quote
Flaire Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Wind']Rudy tak pieknie wyglada w promieniach, ze az dech zapiera. Jeszcze jak siersc sie blyszczy to w ogole mozna pasc z wrazenia :)[/quote]Ona właśnie teraz ruda jest, a na grzbiecie błyszczy na czarno. Żal tylko, że nie można tego jakoś utrwalić - bo za tydzień, dwa, bez dużego nakładu pracy, byłoby już po wszystkim :( . Ale ja ją teraz będę wystawiać, więc mam nadzieję, że z grubsza tak samo jeszcze przez jakiś czas będzie się prezentować... Quote
zakla Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Zdjecia swietne, Sajko- masz bardzo ladny kolor oczu:D Flaire- trzymamy kciuki:) Betty- glaski ode mnie dla Tosci- niech sie trzyma mloda i do zdrowia wraca:( Quote
Elka Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [size=6] UWAGA UWAGA 1 EDECJA ZAWODÓW IAL 2005 BĘDZIE ROZGRYWANA 27 LUTEGO WE WROCŁAWIU. [/size] pomyślcie kto chce jechać a zgłoszenie proszę TYLKO na pw lub osobiście Quote
zakla Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Hohoho... Straszne to info... Zgin albo walcz- wybieram walke:P Quote
PATIszon Posted January 20, 2005 Author Posted January 20, 2005 [quote name='Wind'] Rudy tak pieknie wyglada w promieniach, ze az dech zapiera. Jeszcze jak siersc sie blyszczy to w ogole mozna pasc z wrazenia :)[/quote] To ja niesmialo sie wyhyle... mam 2 rude sztuki i obie wygladaja slicznie w pelnym sloneczku, wiec..... 8) Quote
betty_labrador Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Sajko ja oczywiscie zartowalam z tym stolem, bardzo ladnie wychodzisz na zdjeciach, moze jakis kalendarzyk z 12porami roku w roli glownej Sajko? :) a Tosca ma cieczke.....ale chyba przyjade do wawy, poskaczemy sobie na smyczy ;) Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Elka'][size=6] UWAGA UWAGA 1 EDECJA ZAWODÓW IAL 2005 BĘDZIE ROZGRYWANA 27 LUTEGO WE WROCŁAWIU. [/size] pomyślcie kto chce jechać a zgłoszenie proszę TYLKO na pw lub osobiście[/quote] [b]to nie fair - przyszłabym pokibisować - a tak.... bedę w Lesznie :wallbash:[/b] :( Quote
Mokka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='Elka'][size=6] UWAGA UWAGA 1 EDECJA ZAWODÓW IAL 2005 BĘDZIE ROZGRYWANA 27 LUTEGO WE WROCŁAWIU. [/size] pomyślcie kto chce jechać a zgłoszenie proszę TYLKO na pw lub osobiście[/quote] [b]to nie fair - przyszłabym pokibisować - a tak.... bedę w Lesznie :wallbash:[/b] :([/quote] Buuu, to szkoda, bo my się chyba wybierzemy, a Ty wybywasz, nie będzie okazji do spotkania. :-? Quote
Sajko Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Betty, ja tylko z Dragulcem będę, i o ile wogóle dotrzemy, to będziemy na 12 w sobotę, więc dla nas cieczka Tosci to nie problem. 27? hmm, trochę wcześnie jak na nasze zerowe umiejętności, będziemy Wam kibicować moralnie :wink: Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Mokka'] Buuu, to szkoda, bo my się chyba wybierzemy, a Ty wybywasz, nie będzie okazji do spotkania. :-?[/quote] [b]Mokka, [/b]ale jakby co zapraszam na spanie - wprawdzie mamy teraz rezydenta w domu, ale łozko wolne sie znajdzie :D Tylko, ze my sobie rano wybędziemy na wystawe :roll: Quote
Mokka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='Mokka'] Buuu, to szkoda, bo my się chyba wybierzemy, a Ty wybywasz, nie będzie okazji do spotkania. :-?[/quote] [b]Mokka, [/b]ale jakby co zapraszam na spanie - wprawdzie mamy teraz rezydenta w domu, ale łozko wolne sie znajdzie :D Tylko, ze my sobie rano wybędziemy na wystawe :roll:[/quote] Propozycja godna przemyślenia, bo brałam pod uwagę wariant noclegowy ze względu na odległość z Warszawy. Przetrenowałyśmy to w Poznaniu, tam nocowałyśmy i rano wstałyśmy rześkie jak skowronki, a nie po kilkugodzinnej podróży. Niewiele nam to pomogło :wink: , ale za to jaki komfort. :D Aha, bo ja będę z Monią - czy ona też jest zaproszona na spanie? Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [b]No pewnie, od psich gości wymagam tylko żeby nie zjadły moich. Ale jakby była niechetna do wspolpracy - zawsze moge moje pozamykac - jakos przezyja. Generalnie one sa przyzwyczjone do psich wizyt i o ile ktos na dzien dobry ich nie zaczepi - sa przyjazne, albo obojetne. Same nie zaczynaja, wiec no problem :D [/b] Quote
Mokka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Fuka, mój Moniuś jest bardzo łagodny i niegroźny, zwłaszcza na gościnnych występach. Dzięki za propozycję, ja jeszcze nic konkretnie nie mam zaplanowane, ale gdybym zdecydowała się skorzystać z Twojej gościny, to powiadomię z wyprzedzeniem. :D Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [b]ok - w każdym razie jakby co - zapraszam![/b] :angel: Quote
zakla Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Jakby ktos chcial, to ja mam ze 2 miejsca wolne...:) Oczywiscie ktos z suka:/ Quote
betty_labrador Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Zakla ja jedno miejsce zamawiam jakby co ;) Quote
zakla Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 OK:) To zostaje mi na jedna suke z wlascicielem/ka:] Przed chwila zostalam pozbawiona 20zl bo mi Matrix zjadl... :evil: PS. BEDE JUTRO NA TRENINGU:D:D:D PS2. Betty- czy Ty tez bedziesz? Bo siem troche niepewnie czuje jak czarnuch ma cieczke:P Quote
Recommended Posts