Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind'][b]Flaire,[/b]

No wiesz, na golasa to nawet zaraz przylece z aparatem :)[/quote]Teraz to już nieaktualne, bo ona ślicznie obrosła! :D Ale wygląda naprawdę ładnie, więc warto by ją obfocić.

Posted

[b]Flaire,[/b]

Jak juz co, to Was obie poprosze przed obiektyw a nie tylko jedna ;)
A co do slonka to nie zartowalam. Rudy tak pieknie wyglada w promieniach, ze az dech zapiera. Jeszcze jak siersc sie blyszczy to w ogole mozna pasc z wrazenia :)

Posted

[quote name='Wind']Rudy tak pieknie wyglada w promieniach, ze az dech zapiera. Jeszcze jak siersc sie blyszczy to w ogole mozna pasc z wrazenia :)[/quote]Ona właśnie teraz ruda jest, a na grzbiecie błyszczy na czarno. Żal tylko, że nie można tego jakoś utrwalić - bo za tydzień, dwa, bez dużego nakładu pracy, byłoby już po wszystkim :( .

Ale ja ją teraz będę wystawiać, więc mam nadzieję, że z grubsza tak samo jeszcze przez jakiś czas będzie się prezentować...

Posted

Zdjecia swietne, Sajko- masz bardzo ladny kolor oczu:D
Flaire- trzymamy kciuki:)
Betty- glaski ode mnie dla Tosci- niech sie trzyma mloda i do zdrowia wraca:(

Posted

[size=6] UWAGA UWAGA
1 EDECJA ZAWODÓW IAL 2005 BĘDZIE ROZGRYWANA 27 LUTEGO WE WROCŁAWIU. [/size]

pomyślcie kto chce jechać a zgłoszenie proszę TYLKO na pw lub osobiście

Posted

[quote name='Wind'] Rudy tak pieknie wyglada w promieniach, ze az dech zapiera. Jeszcze jak siersc sie blyszczy to w ogole mozna pasc z wrazenia :)[/quote]

To ja niesmialo sie wyhyle...
mam 2 rude sztuki i obie wygladaja slicznie w pelnym sloneczku, wiec..... 8)

Posted

[quote name='Elka'][size=6] UWAGA UWAGA

pomyślcie kto chce jechać a zgłoszenie proszę TYLKO na pw lub osobiście[/quote]
[b]to nie fair - przyszłabym pokibisować - a tak.... bedę w Lesznie :wallbash:[/b] :(

Posted

[quote name='Fuka'][quote name='Elka'][size=6] UWAGA UWAGA

pomyślcie kto chce jechać a zgłoszenie proszę TYLKO na pw lub osobiście[/quote]
[b]to nie fair - przyszłabym pokibisować - a tak.... bedę w Lesznie :wallbash:[/b] :([/quote]
Buuu, to szkoda, bo my się chyba wybierzemy, a Ty wybywasz, nie będzie okazji do spotkania. :-?

Posted

Betty, ja tylko z Dragulcem będę, i o ile wogóle dotrzemy, to będziemy na 12 w sobotę, więc dla nas cieczka Tosci to nie problem.

27? hmm, trochę wcześnie jak na nasze zerowe umiejętności, będziemy Wam kibicować moralnie :wink:

Posted

[quote name='Mokka']
Buuu, to szkoda, bo my się chyba wybierzemy, a Ty wybywasz, nie będzie okazji do spotkania. :-?[/quote]
[b]Mokka, [/b]ale jakby co zapraszam na spanie - wprawdzie mamy teraz rezydenta w domu, ale łozko wolne sie znajdzie :D Tylko, ze my sobie rano wybędziemy na wystawe :roll:

Posted

[quote name='Fuka'][quote name='Mokka']
Buuu, to szkoda, bo my się chyba wybierzemy, a Ty wybywasz, nie będzie okazji do spotkania. :-?[/quote]
[b]Mokka, [/b]ale jakby co zapraszam na spanie - wprawdzie mamy teraz rezydenta w domu, ale łozko wolne sie znajdzie :D Tylko, ze my sobie rano wybędziemy na wystawe :roll:[/quote]
Propozycja godna przemyślenia, bo brałam pod uwagę wariant noclegowy ze względu na odległość z Warszawy. Przetrenowałyśmy to w Poznaniu, tam nocowałyśmy i rano wstałyśmy rześkie jak skowronki, a nie po kilkugodzinnej podróży. Niewiele nam to pomogło :wink: , ale za to jaki komfort. :D
Aha, bo ja będę z Monią - czy ona też jest zaproszona na spanie?

Posted

[b]No pewnie, od psich gości wymagam tylko żeby nie zjadły moich. Ale jakby była niechetna do wspolpracy - zawsze moge moje pozamykac - jakos przezyja. Generalnie one sa przyzwyczjone do psich wizyt i o ile ktos na dzien dobry ich nie zaczepi - sa przyjazne, albo obojetne. Same nie zaczynaja, wiec no problem :D [/b]

Posted

Fuka, mój Moniuś jest bardzo łagodny i niegroźny, zwłaszcza na gościnnych występach. Dzięki za propozycję, ja jeszcze nic konkretnie nie mam zaplanowane, ale gdybym zdecydowała się skorzystać z Twojej gościny, to powiadomię z wyprzedzeniem. :D

Posted

OK:) To zostaje mi na jedna suke z wlascicielem/ka:]
Przed chwila zostalam pozbawiona 20zl bo mi Matrix zjadl... :evil:

PS. BEDE JUTRO NA TRENINGU:D:D:D
PS2. Betty- czy Ty tez bedziesz? Bo siem troche niepewnie czuje jak czarnuch ma cieczke:P