Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale pokazów będzie kilka - co 2 godz., więc zawsze jest szansa, że na jakiś trafisz. :D

Ok, w takim razie zamawiam pogodę i wygonię rodzinkę na zieloną trawkę. Niech sobie pobiega :P .

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata

będzie nam bardzo miło spotkać Was na pikniku.

Ok, w takim razie zamawiam pogodę

Liczę na Ciebie, bo na telewizję już dawno przestałam. :wink:

Posted

to my się wpisujemy na listę dla śreniozaawansowanych i pojawimy się w piątek na treningu a w sobotę to na Polach będziemy pewnie dopiero koło południa albo po południu

Posted

Jak chcesz to dam Ci adres do tych górali :evilbat: .

Moje dzieci też już zdążyły załapać po przeziębieniu, ale to pewnie z tych upałów, rankiem szczególnie. Organizm o tej porze roku nie nawykły do takiej wysokiej temperatury i się przegrzewa.

Posted

UWAGA zmotoryzowani czlonkowie CAVANO! Potrzebna jest Wasza pomoc.

W skladzie drewna czeka na nas deska dlugosci 3,65m, szerokosci 30 cm, z ktorej ma powstac nasza hustawka. Potrzebny jest transport tej deski ze skladu w Al. Jerozolimskich na nasz teren. Najlepszy w tym celu bylby combi z bagaznikiem na dachu i odwaznym kierowca, ewentualnie odpowiednio duzy pickup. W koncu, jesli ktos ma samochod z hakiem, to moglibysmy dla tej jednej deski wynajac przyczepe.

Bardzo prosze o wiadomosc, jesli macie dostep do jednego z typow wyzej wymienionych wozow...

Posted
Flaire, ja mam kombi z bagażnikiem na dachu, ale będę dopiero w przyszłym tygodniu w Polsce. Jak do tego czasu jeszcze będę potrzebna, daj znać.
Sajko, bardzo bedziesz potrzebna, chyba ze ktos inny sie tu zglosi. To juz tam lezy od miesiaca (przynajmniej mam nadzieje, ze wciaz lezy) i zaczyna mnie wkurzac - i ich pewnie rowniez.
Posted

jutro na trening możemy z Somą się spóźnić lub nawet wcale nie przyjść, bo o 16:30 mam rozmowę kwalifikacyjną o pracę i nie wiem jak długo tym razem to będzie trwało

w razie czego pojawimy się dopiero w sobotę na Polach Mokotowskich

Posted

8.00 rano :( To zbyt barbarzynskie nawet na kibicowanie :( Chyba, ze od 8.00 to ma byc jakas rozgrzewka ;)

Tak jak pisalam wczesniej, gdyby nie padalo i bylo w miare znosnie pod wzgledem temperatury, to my przyjdziemy pokrzyczec "Cavano is the best" ok. poludnia. :D

pozdrawiam,

Posted

no to my w takim razie biegać nie będziemy bo na Polach pojawimy się koło południa

zgadzam się że 8:00 rano to barbarzyńska pora, zwłaszcza jak człowiek ma tylko co drugi weekend wolny

przyjdziemy wam pokibicować

Mokka - spodziewaj się dzisiaj wpływu 60 zł akonto treningów

Posted

Mokka - spodziewaj się dzisiaj wpływu 60 zł akonto treningów

Spoko, mój telefon mi to powie. :wink:

zgadzam się że 8:00 rano to barbarzyńska pora, zwłaszcza jak człowiek ma tylko co drugi weekend wolny

Ja na konto tych wystepów opuszczam szkolenie z Leonem, więc zamiast o 5:30 wstaję o 6:30. Hurrraaa, wyśpię się! :D

Posted

Mokka tak długo to ja sobie jutro nie poleniuchuję bo mam sporo spraw do załatwienia. Ale chociaż trochę bym chciała bo ostatnio żyję w bardzo dużym tempie i stresie że naprawdę tego potrzebuję.

A dzisiaj na trening przyjdziemy punktualnie bo rozmowa o pracę odwołana (chyba że jeszcze coś się zmieni)