Poświata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Ale pokazów będzie kilka - co 2 godz., więc zawsze jest szansa, że na jakiś trafisz. :D Ok, w takim razie zamawiam pogodę i wygonię rodzinkę na zieloną trawkę. Niech sobie pobiega :P . Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Beata będzie nam bardzo miło spotkać Was na pikniku. Ok, w takim razie zamawiam pogodę Liczę na Ciebie, bo na telewizję już dawno przestałam. :wink: Quote
ciacho Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 to my się wpisujemy na listę dla śreniozaawansowanych i pojawimy się w piątek na treningu a w sobotę to na Polach będziemy pewnie dopiero koło południa albo po południu Quote
Poświata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 A ja na górali :evil: . Mówili, że ma być dłuuuuga i cieeepła jesień. I co? Widziałam prognozę długoterminową, to trzeba raczej ciepłe gacie, szaliki i czapki wyciągać :( . Quote
ciacho Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 ta, właśnie widzę tę ciepłą jesień - to dlaczego jestem przeziębiona? Quote
Poświata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Jak chcesz to dam Ci adres do tych górali :evilbat: . Moje dzieci też już zdążyły załapać po przeziębieniu, ale to pewnie z tych upałów, rankiem szczególnie. Organizm o tej porze roku nie nawykły do takiej wysokiej temperatury i się przegrzewa. Quote
aga_ostaszewska Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 A ja, jak zwykle zycze udanego treingu i do zobaczenia kiedys... jak moja glupia suka przestanie wabic wszystkich samcow do okola... :( Quote
Nitencja Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Aga to zrob glupiej suce sterylke i po problemie :-P Quote
aga_ostaszewska Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Niencja: Co to, to nie! Ja planuje, zeby moj darmozjad mial szczeniaczki... :D Quote
blaira Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 No super :evil: ja mam to szczescie ze nie bede na zdanym treningu i pokazie niestety szkola :cry: ,ale zycze udanej zabawy Quote
Nitencja Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 :lol: AGa no widzisz :-D trzymaj sie dzielnie !!! Quote
aga_ostaszewska Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 :lol: AGa no widzisz :-D trzymaj sie dzielnie !!! Oj, latwo mowic... nie dosc, ze klapa z Legionowem, agilty, to jeszcze do tego nie moge dodzwonc sie do Poznania, wiec pewnie i z tego ic nie wydzie... :( Quote
blaira Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Czy ktos zna tel kom do Oli od borderki greysi?? jezeli ktos ma to prosze na pw,bardzo plosie :roll: Quote
Flaire Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 UWAGA zmotoryzowani czlonkowie CAVANO! Potrzebna jest Wasza pomoc. W skladzie drewna czeka na nas deska dlugosci 3,65m, szerokosci 30 cm, z ktorej ma powstac nasza hustawka. Potrzebny jest transport tej deski ze skladu w Al. Jerozolimskich na nasz teren. Najlepszy w tym celu bylby combi z bagaznikiem na dachu i odwaznym kierowca, ewentualnie odpowiednio duzy pickup. W koncu, jesli ktos ma samochod z hakiem, to moglibysmy dla tej jednej deski wynajac przyczepe. Bardzo prosze o wiadomosc, jesli macie dostep do jednego z typow wyzej wymienionych wozow... Quote
Sajko Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Flaire, ja mam kombi z bagażnikiem na dachu, ale będę dopiero w przyszłym tygodniu w Polsce. Jak do tego czasu jeszcze będę potrzebna, daj znać. Quote
Flaire Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Flaire, ja mam kombi z bagażnikiem na dachu, ale będę dopiero w przyszłym tygodniu w Polsce. Jak do tego czasu jeszcze będę potrzebna, daj znać.Sajko, bardzo bedziesz potrzebna, chyba ze ktos inny sie tu zglosi. To juz tam lezy od miesiaca (przynajmniej mam nadzieje, ze wciaz lezy) i zaczyna mnie wkurzac - i ich pewnie rowniez. Quote
Elka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Witam witam!! Ja tylko tak przelotem! :D Natalia, telefon do Oli masz na pw. Quote
ciacho Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 jutro na trening możemy z Somą się spóźnić lub nawet wcale nie przyjść, bo o 16:30 mam rozmowę kwalifikacyjną o pracę i nie wiem jak długo tym razem to będzie trwało w razie czego pojawimy się dopiero w sobotę na Polach Mokotowskich Quote
aga_ostaszewska Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 No to my mozemy co najwyzej zyczyc milego biegania od piatku do niedzieli... Pokazcie co potraficie na Polach Mokotowskich! :D ciacho:Trzymam kciuki! :kciuki: Quote
Elka Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI! POKAZ NA POLACH O GODZINIE 8.00 WSZYSTKICH KTORZY BĘDĄ BIEGAĆ PROSZĘ O KONTAKT :-) Quote
Wind Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 8.00 rano :( To zbyt barbarzynskie nawet na kibicowanie :( Chyba, ze od 8.00 to ma byc jakas rozgrzewka ;) Tak jak pisalam wczesniej, gdyby nie padalo i bylo w miare znosnie pod wzgledem temperatury, to my przyjdziemy pokrzyczec "Cavano is the best" ok. poludnia. :D pozdrawiam, Quote
Mokka Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Właśnie się dowiedziałam od Elki, że zbiórka będzie o godz. 8:00. Quote
ciacho Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 no to my w takim razie biegać nie będziemy bo na Polach pojawimy się koło południa zgadzam się że 8:00 rano to barbarzyńska pora, zwłaszcza jak człowiek ma tylko co drugi weekend wolny przyjdziemy wam pokibicować Mokka - spodziewaj się dzisiaj wpływu 60 zł akonto treningów Quote
Mokka Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Mokka - spodziewaj się dzisiaj wpływu 60 zł akonto treningów Spoko, mój telefon mi to powie. :wink: zgadzam się że 8:00 rano to barbarzyńska pora, zwłaszcza jak człowiek ma tylko co drugi weekend wolny Ja na konto tych wystepów opuszczam szkolenie z Leonem, więc zamiast o 5:30 wstaję o 6:30. Hurrraaa, wyśpię się! :D Quote
ciacho Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Mokka tak długo to ja sobie jutro nie poleniuchuję bo mam sporo spraw do załatwienia. Ale chociaż trochę bym chciała bo ostatnio żyję w bardzo dużym tempie i stresie że naprawdę tego potrzebuję. A dzisiaj na trening przyjdziemy punktualnie bo rozmowa o pracę odwołana (chyba że jeszcze coś się zmieni) Quote
Recommended Posts