Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Kochani- Colinek zostaje na zawsze u nas :-) Tak bardzo pokocahliśmy tego czorta, że nie jestem wstanie go ogłaszać ani nikomu oddać:-) Nasz Mamlas jest już nasz!!!!! :-)

Posted

J_ulia napisał(a):
Colinek skończyła tak jak Norduś ... na wiecznym tymczasie ;) Gratuluje nowego oficjalnego członka rodziny.

Juleczko , mamy teraz jeszcze 3 szczeniaczki, jak byś miała czas to zapraszamy w nasze skromne progi:-)

Posted

[quote name='togaa']Ależ On ma twarzyczkę !!!

Koleżanko ihabe, uprawiacie normalne zbieractwo..;).Kolejny zawłaszczony tymczas !:mad:

Moja ukochana Mistrzyni przecież to Ty jesteś moim wzorem do naśladowania, moim mentorem, moją ostoją:-)

Posted

[quote name='ihabe']Kochani- Colinek zostaje na zawsze u nas :-) Tak bardzo pokocahliśmy tego czorta, że nie jestem wstanie go ogłaszać ani nikomu oddać:-) Nasz Mamlas jest już nasz!!!!! :-)

13XII to dobry dzień na takie decyzje :)
[SIZE="1"](nasza Nika 13XII 2009 z nami zamieszkała)

Posted

[quote name='Nikaragua']13XII to dobry dzień na takie decyzje :)
[SIZE="1"](nasza Nika 13XII 2009 z nami zamieszkała)

wiedziałam i czułam, że to właśnie ta data aby objawić światu swoje uczucia:-))))))

Posted

Świeci gwiazda na niebie,
srebrna i staroświecka,
Świeci wigilijnie, każdy
ją zna od dziecka.
Chwyć w garść jej promienie,
trzymaj je z całej siły.
I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły
* B.Leśmian

Życzymy Radosnych Świąt!!!
Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie

Posted

[quote name='ihabe']Kochani- Colinek zostaje na zawsze u nas :-) Tak bardzo pokocahliśmy tego czorta, że nie jestem wstanie go ogłaszać ani nikomu oddać:-) Nasz Mamlas jest już nasz!!!!! :-)

nie mogło spotkac Go wieksze szczęście :)

bardzo dziękuję :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
nie mogło spotkac Go wieksze szczęście :)

bardzo dziękuję :)

Kto by pomyślal Aga:-) Miałaś mi przywieź na tymczas jamnika , przywiozłaś takie cuś i zawojowało naszymi sercami!!! To najcudowniejszy pies na ziemi. Co prawda mąż juz zaczyna krzywo patrzeć, bo Coco musi być zawsze jak najbliżej mnie, nawet jak się kąpię to on leży w łazience na wiklinowej kanapie:-)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Colini, pieszczotliwie COCO :-) to najwspanialszy pies pod slońcem:-) !!! Cudny mamlas, ukochany członek rodziny, bez niego nie ma życia. Ten psiak wniósł tyle życia i pozytywnej energii do naszego całego stada, ze nie da sie tego wyrazić słowami. Zaprzyjaźniony jest nawet z nową tymczasowiczką starszą kociczką:-) To cudne stworzenie i kocham je ponad wszystko !!!!