Sarunia-Niunia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 ihabe napisał(a):a może jednak nie bedzie go miał:-( wspominałam, że Colinek lubi czasem zaznaczyc teren w domku i byc może z tego powodu nie bedzie domku:-( Ten mój zaplanowany urlop bedzie gehenną :-( Nie potrafie sie skupić na niczym, chciałam zacząć pakować sie juz pomalutku ale nie mam głowy do niczego, tak bardzo martwie sie o Colinka:-( To nie jest dobra wiadomość ihabe...:shake::shake::shake:... Znaczenie w domu, może być rzeczywiście problemem w znalezieniu domku, choćby i na 14 dni... Ale przecież Ty jakoś sobie z tym radzisz, więc może jakieś wskazówki i rady od Ciebie dla "dwutygodniowego domku"... Przecież Colinek musi gdzieś zamieszkać.... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Witaj Colinku! Zaglądam do Ciebie na dzień dobry!!! To jeszcze dziś nikogo u Ciebie nie było??? Mizianki dla Ciebie!!! Quote
ihabe Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 ja byłam u Colinka rano ale nie wiedziałam co napisać:-( Oprócz Ciebie Saruniu-Niuniu to nikt to nie zaglada:-( Czy te oczy moga kłamać? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Takie Cudo!!! Boże, jak można porzucić takie Szczęście??? A te oczęta? One BŁAGAJĄ O MIŁOŚĆ I DOM!!! Ihabe! Trzymam za Was i mam nadzieję, że wszystko się ułoży!!! Życzę tego z całego serducha!!! Quote
Lenurek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ihabe:lol:Zagląda, zagląda... Prze słodziak z Colinka:loveu: jest...Mam nadzieję, że dzisiaj będziemy już wiedzieć czy Colinek spędzi 2 tygodnie w Żywcu:roll: Bardzo bym chciała...:lol: Quote
ihabe Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Lenurek']Ihabe:lol:Zagląda, zagląda... Prze słodziak z Colinka:loveu: jest...Mam nadzieję, że dzisiaj będziemy już wiedzieć czy Colinek spędzi 2 tygodnie w Żywcu:roll: Bardzo bym chciała...:lol: tez bardzo bym chciała aby tarfił do domku zamiast do hoteliku na te dwa tygodnie ale naprawde rozumie też obiekcje innych ludzi, zwłaszcza jesli nie maja psa. Colinej jest super psem ideałem tylko z jedną wadą która trzeba wyeliminować:-( Quote
ihabe Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Colinek jednak nie pojedzie na 2 tygodnie na wczasy do Żywca:-( Rozumie to w pełni i respektuję decyzję. Zaczynam szukać dla niego hoteliku, czy ktos pomoże? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Nie taką wiadomość miałaś napisać Ihabe...:shake::shake::shake:... nie taką...:-(:-(:-(... Trzymam za Was mocno kciuki, a dla Colinka przesyłam dużo przytulasków i mizianek...:buzi::buzi::buzi:... Quote
Lenurek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Colinku wierzę ,że znajdzie się dla Ciebie miejsce...W Żywcu niestety się nie udało:shake:. Cioteczki pomóżcie szukać domeczku na 2 tygodnie dla Colinka:loveu: Quote
togaa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 W jednej z bielskich lecznic mógłby sie pohotelikować, ale od poniedziałku. (27.06)Tylko co z nim zrobic przez te wczesniejsze 4 dni ? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ależ się porobiło... Kurcze, 2 tygodnie to tak krótko i nikt nie może przygarnąć pod dach tego Niunia??? Colinku - ściskam Cię i miziam... Quote
Lenurek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Colinku jestem... pewnie koszt hotelikowania w lecznicy będzie duży? :shake: Jeszcze te cztery dni brakuje...:-( Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Buziak dla Ciebie (i Twojej Pani) Colinku w poniedziałek...:):):)... Quote
ihabe Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Kochani, Togaa jest cudowna i znalazła miejsce w lecznicy dla naszej psiny. Przy okazji zostanie ciachnięty i mysle, że szybko mu minie czas i już bedziemy znów w domu:-) Colinek jest cudny, myślę, ze po wakacjach znajdzie domek od reki. To super psiak, zakochany w ludziach i zwierzetach:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No to kamień z serca... Po ciachnięciu będzie nieco odjechany, to czas popłynie Mu inaczej... Ihabe! Udanego urlopu! Pięknej pogody! Quote
BUDRYSEK Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 zalatwcie szybko kastracje to potem moge go zabrac do siebie...ile za kastracje bo moze zalatwilabym taniej? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):zalatwcie szybko kastracje to potem moge go zabrac do siebie...ile za kastracje bo moze zalatwilabym taniej? Ihabe! Widzialaś? Budrysek jak zawsze na posterunku ze swoim WIELKIM SERDUCHEM!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 kumpel z punktu Dziadzius pilnie potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/2099...4#post17113574 Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 13 lat i rak...czy jest sens dalej zyc? http://www.dogomania.pl/threads/2099...6#post17114176 Quote
ihabe Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):No to kamień z serca... Po ciachnięciu będzie nieco odjechany, to czas popłynie Mu inaczej... Ihabe! Udanego urlopu! Pięknej pogody! Dziękuje z całego serca za życzenia:-) Colinek dzisiaj pojechał do Bielska do Hoteliku, płakałam jak bóbr:-( Z tym psiakiem trudno sie rozstawać:-) BUDRYSEK napisał(a):zalatwcie szybko kastracje to potem moge go zabrac do siebie...ile za kastracje bo moze zalatwilabym taniej? Aguniu, Togaa wie dokładnie co i jak:-) Ja bez niej nie wiem co bym zrobiła, ona jest naszym mózgiem:-) No to cioteczki do zobaczenia za 2 tygodnie na wątku:-) Colinku jestem z Toba myślami cały czas:-) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jeszcze raz tylko słońca na urlopie:):):) I wracaj Ihabe opalona i w pełni sił, bo Colinek czeka... Quote
Recommended Posts