Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ihabe napisał(a):
a może jednak nie bedzie go miał:-( wspominałam, że Colinek lubi czasem zaznaczyc teren w domku i byc może z tego powodu nie bedzie domku:-(

Ten mój zaplanowany urlop bedzie gehenną :-( Nie potrafie sie skupić na niczym, chciałam zacząć pakować sie juz pomalutku ale nie mam głowy do niczego, tak bardzo martwie sie o Colinka:-(

To nie jest dobra wiadomość ihabe...:shake::shake::shake:...
Znaczenie w domu, może być rzeczywiście problemem w znalezieniu domku, choćby i na 14 dni...
Ale przecież Ty jakoś sobie z tym radzisz, więc może jakieś wskazówki i rady od Ciebie dla "dwutygodniowego domku"...
Przecież Colinek musi gdzieś zamieszkać....

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja byłam u Colinka rano ale nie wiedziałam co napisać:-( Oprócz Ciebie Saruniu-Niuniu to nikt to nie zaglada:-(

Czy te oczy moga kłamać?

Posted

Takie Cudo!!!
Boże, jak można porzucić takie Szczęście???
A te oczęta? One BŁAGAJĄ O MIŁOŚĆ I DOM!!!
Ihabe! Trzymam za Was i mam nadzieję, że wszystko się ułoży!!!
Życzę tego z całego serducha!!!

Posted

Ihabe:lol:Zagląda, zagląda...

Prze słodziak z Colinka:loveu: jest...Mam nadzieję, że dzisiaj będziemy już wiedzieć czy Colinek spędzi 2 tygodnie w Żywcu:roll:

Bardzo bym chciała...:lol:

Posted

[quote name='Lenurek']Ihabe:lol:Zagląda, zagląda...

Prze słodziak z Colinka:loveu: jest...Mam nadzieję, że dzisiaj będziemy już wiedzieć czy Colinek spędzi 2 tygodnie w Żywcu:roll:

Bardzo bym chciała...:lol:

tez bardzo bym chciała aby tarfił do domku zamiast do hoteliku na te dwa tygodnie ale naprawde rozumie też obiekcje innych ludzi, zwłaszcza jesli nie maja psa.
Colinej jest super psem ideałem tylko z jedną wadą która trzeba wyeliminować:-(

Posted

Colinek jednak nie pojedzie na 2 tygodnie na wczasy do Żywca:-( Rozumie to w pełni i respektuję decyzję. Zaczynam szukać dla niego hoteliku, czy ktos pomoże?

Posted

Nie taką wiadomość miałaś napisać Ihabe...:shake::shake::shake:... nie taką...:-(:-(:-(...
Trzymam za Was mocno kciuki, a dla Colinka przesyłam dużo przytulasków i mizianek...:buzi::buzi::buzi:...

Posted

Colinku wierzę ,że znajdzie się dla Ciebie miejsce...W Żywcu niestety się nie udało:shake:.
Cioteczki pomóżcie szukać domeczku na 2 tygodnie dla Colinka:loveu:

Posted

W jednej z bielskich lecznic mógłby sie pohotelikować, ale od poniedziałku. (27.06)Tylko co z nim zrobic przez te wczesniejsze 4 dni ?

Posted

Kochani, Togaa jest cudowna i znalazła miejsce w lecznicy dla naszej psiny. Przy okazji zostanie ciachnięty i mysle, że szybko mu minie czas i już bedziemy znów w domu:-) Colinek jest cudny, myślę, ze po wakacjach znajdzie domek od reki. To super psiak, zakochany w ludziach i zwierzetach:-)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
zalatwcie szybko kastracje to potem moge go zabrac do siebie...ile za kastracje bo moze zalatwilabym taniej?

Ihabe! Widzialaś? Budrysek jak zawsze na posterunku ze swoim WIELKIM SERDUCHEM!!!

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
No to kamień z serca... Po ciachnięciu będzie nieco odjechany, to czas popłynie Mu inaczej...
Ihabe! Udanego urlopu! Pięknej pogody!

Dziękuje z całego serca za życzenia:-) Colinek dzisiaj pojechał do Bielska do Hoteliku, płakałam jak bóbr:-( Z tym psiakiem trudno sie rozstawać:-)

BUDRYSEK napisał(a):
zalatwcie szybko kastracje to potem moge go zabrac do siebie...ile za kastracje bo moze zalatwilabym taniej?

Aguniu, Togaa wie dokładnie co i jak:-) Ja bez niej nie wiem co bym zrobiła, ona jest naszym mózgiem:-)

No to cioteczki do zobaczenia za 2 tygodnie na wątku:-)
Colinku jestem z Toba myślami cały czas:-)