Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy któraś mogłaby sprawdzić czy nie znalazł się w którymś z pobliskich schronów???
wypiszcie może gdzie są te schrony to podzielimy miedzy sobą je i posprawdzamy...

Posted

BERKANO ma rację, Trzeba sprawdzić schrony i jeśli go nie ma tam to możliwe jest,że wrócił do domu. Ten pies faktycznie wygląda na ostrzyżonego i zadbanego. Mógł sobie prysnąć na mały samotny spacerek.

Posted

Ja sprawdzałam wczoraj internetowo tylko-nic nie znalazłam-w znalezionych i zaginionych również

Schronisko dla Zwierząt ul. Baczyńskiego 11A 41-200 Sosnowiec e-mail : [email protected]
tel. 32/ 293-75-56 , kom. 669-096-872

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
Ul. Sosnowiecka 16
41-400 Mysłowice

e-mail:[email protected]

Tel. 032 316 08 85

sama nie mogę przedzwonić teraz-puste konto ;)

Posted

Mogę napisać do właściciela (chyba to jest właściciel..:lol:) na naszej klasie i zapytać czy nie trafił do nich owy psiak, jeśli oczywiście mogę, pytam bo powinnyśmy wspólnie podejmować decyzje związane z tym psiakiem ;)

Posted

Revenge napisał(a):
Mogę napisać do właściciela (chyba to jest właściciel..:lol:) na naszej klasie i zapytać czy nie trafił do nich owy psiak, jeśli oczywiście mogę, pytam bo powinnyśmy wspólnie podejmować decyzje związane z tym psiakiem ;)

Do jakiego właściciela?

Posted

To co odpowiadają w tych schronach przez tel. może mijać się z rzeczywistością.
W Sosnowcu prężnie działa wolontariat, można zapytać dziewczyn czy psa nie ma na kwarantannie, w Mysłowicach bywa BUDRYSEK a w Olkuszu missieek.

Posted

Revenge napisał(a):
Schronu w Mysłowicach

A Ty Revenge możesz zajrzeć do tego schronu? Wątpię aby właściciel siedział na nk i odpisywał na pw

Posted

NIe mogę tam zajrzeć, bo jestem chora na anginę jakąś mocniejszą czy coś takiego, ostatnio go pytałam o jednego psiaka i dzień później odpisał. Więc mam zapytać ?