akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mam, mam, mam :multi::multi::multi::multi::multi: Dostałam fotki, zobaczcie jaka Mucha piękna jest!!!!!!!!! Domowa, kochana sunia! :loveu::loveu::loveu: Piękne fotki! Braciszek :lol: Ona :lol: Halloo!!! Cioteczki, pozdrawiam!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ja nic nie mowie,ale Adam mogłby pomyslec o liftingu dla Musi :lol: Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 W końcu!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ się cieszę!!!!!!!!! Z braciszkiem to wagowo, chyba podobnie się trzymają:razz: Piękna Mucha szczęśliwa z brzusiem do góry. Futerko jej się poprawiło a miłość odjęła kilku lat! Widząc taką szczęśliwą, bezpieczną Muszkę, łza się w oku kręci!!!!! Pozdrawiamy WAs, kochani!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Można się wzruszyć... I radować!!!!! :lol: Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 I jeszcze piękniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta fota dodaje mi skrzydeł! Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Rozczula ta fota w domowych pieleszach a zieleń zachwyca, całkiem inna Muszka, pysk jej jakby schudł:lol: Siersc się błyszczy, oczy iskrzą,pomyślałby kto, że taką ją oglądać będziemy???? Ostatnia porcja fot, wprawiła mnie w osłupienie. Jak w BAJCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Muszka schudła, prawda? A zauważyłyście, że na 5 fotce jest Muszka z muchą? Hihihiih... Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Na ostatnirej taka ogarowata jest :lol: No szczęściara jak nic!!! Quote
halbina Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Pozdrawiamy szczęśliwców i domowników! :lol: Quote
Neris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W profilu Psa? nie ma "banned"... wróci do nas? Quote
pies? Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 jak pozwolą ``jaśnie panie``może wrzucę co jakiś czas info i zdjęcia reszta jest bezsilnością i wpatrywaniem się w głupotę u Muchy ok.- agresywna się robi, ugryzła gościa na rowerze w łydkę, klasycznie tak :D Quote
halbina Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 to chyba po panu?... :evil_lol: pies? wrócił i już pokąsał Emir i Arkę... ban murowany... :roll: Quote
brazowa1 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 "jaśnie panie " pozwalaja,a nawet zachecaja do wrzucania fotek :) a szybko ten rower jechał?:cool3: Quote
Kasia25 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jak chór, to chór! Kiedy, foty?:razz: Quote
pies? Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ``jaśnie panie ``to o nie pokąsanych jeszcze moderatorkach:) u Groma napisałem, ale już skończyłem, bo nie ma do kogo a tylko sobie tym pisaniem przypominam psa ale czytałem te bzdety przez jakiś czas to musiałem skomentować teraz na temat: rower jechał bardzo wolno, mnie przy tym nie było, ale Ona chyba chciała obronić moją żonę poza tym jednak Mucha nie cierpi rowerzystów, ale potrafi też spróbować po łydce przechodzącym postaciom jeśli chodzi o psy, to nie szczeka i nie jeży się tylko przy mniejszych od siebie zdrowie dopisuje, tylko wygryza łapy i z tym mam kłopot, bo sterydów dawać nie chcę a maści średnio pomagają...może ktoś ma jakiś pomysł ? oczywiście, że schudła, mówiłem, ze odchudzę, wprawdzie na zdjęciach najczęściej siedzi lub leży, ale wierzcie mi, potrafi pobiegać całkiem szybko, tylko są to krótkie dystanse lubi sobie pogryźć kijka / podpatrzyła na wsi, ze moje pozostałe psy uwielbiają, jak rzucamy im kije i po szaleństwach, na końcu sobie pogryzają w trawie / spędza takie spokojne dni, 4 spacery, sen, 2 żarełka, głaskanie- chyba jej dobrze :) P.S. zdjęcia? a mało Wam ostatnio zdjęć? :) Quote
wiewiora1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No patrzcie jaka nasza odchudzona ,,,,energiczna sie zrobila,,,,male gryzonka robi,,,a to glut:angryy::angryy: A co do lap,,to nie sterydy,,,,!!!!weci tez czesto ich nie nawidza podawac to juz ostatecznosc ,,wiem ze ja kiedys smarowalam masciami ,,ale juz nie pamietam jakimi,,,,moze Brazowa cosik wie ,,,ona jest teraz w temacie!!!! Quote
kaerjot Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 I dalej nie ma fotek. Powinno być conajmniej 50. Jak myslicie? Quote
kaerjot Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 pies? napisał(a):może 150? :) Może być, zaczynaj :lol: Quote
Neris Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A mówią, że to nieśmiałe dziewczęta się krygują... Quote
pies? Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 pomyślcie lepiej, co mam zrobić z tym wygryzaniem się i wylizywaniem do żywych ran bo nie chcę jej ładować sterydem aaa...i fajnie jest na dogo...jaśnie panie juz kasują moje posty- długo nie pociągnę....:) Quote
Neris Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja właśnie dostałam naruszenie regulaminu za atakowanie innych użytkowników, niby że solidaryzuję się z kimśtam. Dziwne że ostródzka grupa SOLIDARNIE dowaliła Arce za to, że zwraca ich uwagę na coś. No ale ja nie atakowałam, dostałam to z zemsty, cieszyc się czy wkurzać? Quote
Recommended Posts