Ladymonia0610 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='LILUtosi']Tak, tylko pytanie czy jak państwo dzisiaj przyjadą to ja mam psa juz wydać? I co z umową adopcyjną?[/QUOTE] Lilu tak jak było uzgodnione telefonicznie ....Dom został sprawdzony Jest dobrym domem. I jak będą chcieli Hektora mogą go zabrać. Umowe ja dośle a pozniej zrobi się jeszcze wizyte po adopcyjna :) Quote
LILUtosi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 I Hektor pojechał po nowe życie. Będzie dobrze. Quote
ranias Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='LILUtosi']I Hektor pojechał po nowe życie. Będzie dobrze.[/QUOTE] oj rany, jak się cieszę:lol: a czy będą jakieś wieści z nowego domku? Quote
Marinka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='ranias']oj rany, jak się cieszę:lol: a czy będą jakieś wieści z nowego domku?[/QUOTE] Nie posiadam się ze szczęścia :) Teraz zaciskam kciuki, za to by był szczęśliwy w SWOIM DOMU :) Quote
sunia2000 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zapraszam do małych trójłapków:[url]http://www.dogomania.pl/threads/217330-Starsze-wroc%C5%82awskie-TR%C3%93J%C5%81APKI-szukaj%C4%85-ostoi!!!?p=17951450#post17951450[/url] Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Lilu dziękuje !!!! Za wszystko! Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='ranias']oj rany, jak się cieszę:lol: a czy będą jakieś wieści z nowego domku?[/QUOTE] Pewnie , że będą pozniej zadzwonie do Tych Pańswta jak Hektus Quote
LILUtosi Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Już mam info: Juz w domu, po kolacji i zapoznaniu z jednym z kotow. Teraz - spacer. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1gZLzgilmt4/TrbBTOrevcI/AAAAAAAAKxE/dbR6I37Gkcg/s480/2011-11-06_17.26.11%252520Hektor.jpg[/IMG] Quote
Marinka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='LILUtosi']Już mam info: Juz w domu, po kolacji i zapoznaniu z jednym z kotow. Teraz - spacer. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1gZLzgilmt4/TrbBTOrevcI/AAAAAAAAKxE/dbR6I37Gkcg/s480/2011-11-06_17.26.11%252520Hektor.jpg[/IMG][/QUOTE] Hektorku, lejesz balsam na moje serce tą fotką :) Cudownie :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Rownież rozmawiałam z nowymi właścicielami Hektusia....Był na spacerku i nic się nie boi :) Quote
Marinka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Rownież rozmawiałam z nowymi właścicielami Hektusia....Był na spacerku i nic się nie boi :)[/QUOTE] A jak układają się jego stosunki z Panem? Quote
Ladymonia0610 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Marinka']A jak układają się jego stosunki z Panem?[/QUOTE] Jutro zadzwonie i na spokojnie porozmawiam z pania jak się ma Hektor i jej mąż. Nie chciałam dzisiaj im przeszkadzać bo ciesza się Hektorem :) Ale jutro wszystko napisze ok?:) Strasznie boli mnie dzisiaj głowa - nawet 5 tabletek nie pomogło :( ahhh Quote
maja602 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Bardzo się cieszę, ze Hektor ma swój dom. Quote
Marinka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [B]Aby choć troszeczkę pomóc w spłacie długu zapraszam na bazarek m.in. dla Hektorka właśnie :) [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/217265-Dla-DZIECI-PA%C5%83-I-PAN%C3%93W.-Dla-koneser%C3%B3w.-Dla-pi%C4%99ciu-psiak%C3%B3w%21-Zapraszamy%21-21.11.-g.21-0"]http://www.dogomania.pl/threads/217265-Dla-DZIECI-PA%C5%83-I-PAN%C3%93W.-Dla-koneser%C3%B3w.-Dla-pi%C4%99ciu-psiak%C3%B3w!-Zapraszamy!-21.11.-g.21-0[/URL] Quote
mari23 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Marinka']Hektorku, lejesz balsam na moje serce tą fotką :) Cudownie :)[/QUOTE] [quote name='ranias']wreszcie u własnego ludzia :multi:[/QUOTE] i ja bardzo się cieszę! Poszczęściło się Hektorkowi! otrzymałam fakturkę ( kwota 457,56 zł za pobyt Hektora) mam nadzieję, że uda się spłacić dług u Lilu razem z Hektorem na fakturze jest Bąbel i kwota 560,88zł za tegoż Bąbla od dnia 24.09. do 31.10. Monisiu - czy ja znów o czymś nie wiem? kto to jest Bąbel ? jak za niego zapłacimy? Quote
Ladymonia0610 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='mari23']i ja bardzo się cieszę! Poszczęściło się Hektorkowi! otrzymałam fakturkę ( kwota 457,56 zł za pobyt Hektora) mam nadzieję, że uda się spłacić dług u Lilu razem z Hektorem na fakturze jest Bąbel i kwota 560,88zł za tegoż Bąbla od dnia 24.09. do 31.10. Monisiu - czy ja znów o czymś nie wiem? kto to jest Bąbel ? jak za niego zapłacimy?[/QUOTE] Lilu prosiłam , żeby faktura za Bąbla przyszła do mnie! Ponieważ sponsor zapłaci za jego hotelowanie. Pani Marysiu prosze wysłać do mnie ta fakturę ponieważ musze temu panu pokazać i da mi pieniądze albo wpłaci na konto .Wpominałam kiedyś o Bąblu ale nikt mnie nigdy nie słucha. Quote
LILUtosi Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 To mam wystawić dwie osobne faktury za każdego psa? Ale obie na ten sam podmiot, tak? Wyslalam tylko mailem do obu z Was. Quote
mari23 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Lilu prosiłam , żeby faktura za Bąbla przyszła do mnie! Ponieważ sponsor zapłaci za jego hotelowanie. Pani Marysiu prosze wysłać do mnie ta fakturę ponieważ musze temu panu pokazać i da mi pieniądze albo wpłaci na konto .Wpominałam kiedyś o Bąblu ale nikt mnie nigdy nie słucha.[/QUOTE] słucha, słucha! wspominałaś kiedyś o piesku zabranym ( imienia nie miał wtedy) i o sponsorze, ale myślałam, że sponsor zapłaci wprost do hotelu, nic nie mówiłaś, że będzie płacił za pośrednictwem stowarzyszenia... słuchałam ! ;) jeśli sponsor tak sobie życzy - niech tak będzie, nie ma problemu, ja przestraszyłam się, bo w obecnej sytuacji finansowej trudno się nie bać kolejnej faktury... ale, jesli pan wpłaci - to już niech będzie wedle jego życzenia! [quote name='LILUtosi']To mam wystawić dwie osobne faktury za każdego psa? Ale obie na ten sam podmiot, tak? Wysłałam tylko mailem do obu z Was.[/QUOTE] Fakturę dostałam oczywiście mailem, wcale nie muszą być 2 osobne, może być i wspólna, jeśli pan nie ma nic przeciw temu, dla mnie to wszystko jedno ( pod warunkiem, że pan wpłaci i ja będę miała z czego zapłacić Lilu) Monika może fakturę wydrukować i pokazać panu, po zapłacie mogę też panu wysłać kopię przelewu, żeby miał pewność, że zapłacone najważniejsze, żeby psiakowi pomóc, i żeby sponsor był zadowolony! Quote
Ladymonia0610 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='mari23']słucha, słucha! wspominałaś kiedyś o piesku zabranym ( imienia nie miał wtedy) i o sponsorze, ale myślałam, że sponsor zapłaci wprost do hotelu, nic nie mówiłaś, że będzie płacił za pośrednictwem stowarzyszenia... słuchałam ! ;) jeśli sponsor tak sobie życzy - niech tak będzie, nie ma problemu, ja przestraszyłam się, bo w obecnej sytuacji finansowej trudno się nie bać kolejnej faktury... ale, jesli pan wpłaci - to już niech będzie wedle jego życzenia! Fakturę dostałam oczywiście mailem, wcale nie muszą być 2 osobne, może być i wspólna, jeśli pan nie ma nic przeciw temu, dla mnie to wszystko jedno ( pod warunkiem, że pan wpłaci i ja będę miała z czego zapłacić Lilu) Monika może fakturę wydrukować i pokazać panu, po zapłacie mogę też panu wysłać kopię przelewu, żeby miał pewność, że zapłacone najważniejsze, żeby psiakowi pomóc, i żeby sponsor był zadowolony![/QUOTE] Ok tak zrobie. CHce pokazac fakturę zeby być uczciwa wobec tego pana... A pozniej potwierdzenie przelewu też otrzyma. Pan chciał zeby faktura była na Stowarzyszenie. Bo on nie potrzebuje faktury . Quote
Ladymonia0610 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='LILUtosi']To mam wystawić dwie osobne faktury za każdego psa? Ale obie na ten sam podmiot, tak? Wyslalam tylko mailem do obu z Was.[/QUOTE] Lilu a Filmiku nie dostałam:( Na e-maila ..Zdjęcia tak...Bąbel jest gruby:D Ale go spasłaś:) Ale to dobrze:) Quote
mari23 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Ok tak zrobie. CHce pokazac fakturę zeby być uczciwa wobec tego pana... A pozniej potwierdzenie przelewu też otrzyma. Pan chciał zeby faktura była na Stowarzyszenie. Bo on nie potrzebuje faktury .[/QUOTE] nie ma żadnego problemu - a pan nawet, jak nie chce, to i tak powinien otrzymać dowody wpłaty i kopie faktur - żeby wiedział, że my "solidna firma" ;) [quote name='Ladymonia0610']Lilu a Filmiku nie dostałam:( Na e-maila ..Zdjęcia tak...Bąbel jest gruby:D Ale go spasłaś:) Ale to dobrze:)[/QUOTE] pokaż nam tu grubaska Babla - Hektor się nie pogniewa ;) Quote
Ladymonia0610 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 NO DOBRA POKAZUJE...TUTAJ JEST JAK WCZESNIEJ BYŁO [url]http://powiatowa.info/index.php?option=com_content&view=article&id=11169:uratowany-pies&catid=1:wiadomosci&Itemid=18[/url] Nawet pisze o mnie:D UWAGA! ZDJĘCIA OD LILU!:D [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/7840/bbelr.jpg[/IMG] [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/8023/bbel1.jpg[/IMG] [IMG]http://img41.imageshack.us/img41/6118/bbel3.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts