Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 447
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet bardzo goldenowaty. On ma takie mięciutkie futerko, przytulanie do niego to sama przyjemność. Tylko facetów się boi. Przytył już fajnie, bo na początku strasznie schudł. Pewnie przez ten stres, że w nowym miejscu. Ale teraz je z apetytem. Ostatnio byli państwo po jakiegoś pieska i nie wiele brakowało żeby wybrali Hektora. Jak go oglądali to Hektor schował się za mnie i patrzył. Nawet podszedł od tyłu żeby ich powąchać. Ale to taka boidupa.

Posted

[quote name='LILUtosi']Nawet bardzo goldenowaty. On ma takie mięciutkie futerko, przytulanie do niego to sama przyjemność. Tylko facetów się boi. Przytył już fajnie, bo na początku strasznie schudł. Pewnie przez ten stres, że w nowym miejscu. Ale teraz je z apetytem. Ostatnio byli państwo po jakiegoś pieska i nie wiele brakowało żeby wybrali Hektora. Jak go oglądali to Hektor schował się za mnie i patrzył. Nawet podszedł od tyłu żeby ich powąchać. Ale to taka boidupa.[/QUOTE]

Lilu, dziękuję nie tylko za wieści, ale i za cierpliwość !!!!
zaległości mamy u Ciebie duże - przepraszam.... mam nadzieję, że "akcja" przyniesie finansowe efekty i zapłacimy długi

Posted

[quote name='LILUtosi']Nawet bardzo goldenowaty. On ma takie mięciutkie futerko, przytulanie do niego to sama przyjemność. Tylko facetów się boi. Przytył już fajnie, bo na początku strasznie schudł. Pewnie przez ten stres, że w nowym miejscu. Ale teraz je z apetytem. Ostatnio byli państwo po jakiegoś pieska i nie wiele brakowało żeby wybrali Hektora. Jak go oglądali to Hektor schował się za mnie i patrzył. Nawet podszedł od tyłu żeby ich powąchać. Ale to taka boidupa.[/QUOTE]

Haha pamiętam jak byłam u Lilu i Hektor schował się za LILU i kukał na mnie :D AAA tak wspominając fajna masz trawę:D

Posted

[quote name='mari23']lilu, dziękuję nie tylko za wieści, ale i za cierpliwość !!!!
Zaległości mamy u ciebie duże - przepraszam.... Mam nadzieję, że "akcja" przyniesie finansowe efekty i zapłacimy długi[/quote]

lilu to anioł i wszystko rozumie. Akcja przyniesie efekty dzisiaj do poźna zbieram kaske:)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']lilu to anioł i wszystko rozumie. Akcja przyniesie efekty dzisiaj do poźna zbieram kaske:)[/QUOTE]

Ty mnie tu pod włos nie bierz :mad:
A z tą trawą to się nie nabijaj. :angryy:
Do 20 vat do zapłacenia więc będę ścigać .....

Posted

[quote name='Agucha']A, że tak zapytam... jaki jest dług i za co dokladnie?[/QUOTE]

Za hotelowanie Hektora i jeszcze sunieczki , która poszła do ds:) Dług ok.1600zł . Pierwsza faktura ponad tysiac złotych a druga koło 460zł. Musiałabym poprosic Mari23 zeby dokładnie podliczyła.
Ja Ciebie Lilu nie biorę pod włos tylko pamietam trawę i piękne kwiaty:) ahh

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Za hotelowanie Hektora i jeszcze sunieczki , która poszła do ds:) Dług ok.1600zł . Pierwsza faktura ponad tysiac złotych a druga koło 460zł. Musiałabym poprosic Mari23 zeby dokładnie podliczyła.
Ja Ciebie Lilu nie biorę pod włos tylko pamietam trawę i piękne kwiaty:) ahh[/QUOTE]
Ok. 1600zł ale za jaki okres? :lol:
Jaka jest stawka itp?

Posted

[quote name='Agucha']Ok. 1600zł ale za jaki okres? :lol:
Jaka jest stawka itp?[/QUOTE]

to jest za ostatnie 2 miesiące, stawka jest 12 złotych dziennie, do tego niestety Vat dla Skarbówki :(, to są faktury VAT
a wpłaty :

30zł dla Hektora od zbanowanej Felki z Bagien
4,- dla Borysa i Hery ( bazarek) Terierfanka-darowizna

dziękujemy!!!

Posted

[quote name='karolina175']Dziewczyny dajcie numer konta czy cos zeby mozn wplacic pieniadze:)

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

a to numer konta - jakby ktoś chciał coś wpłacić na ten cel:
85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

W TYTULE PRZELEWU: DLA HEKTORA

Posted

[quote name='Ladymonia0610']

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

a to numer konta - jakby ktoś chciał coś wpłacić na ten cel:
85 9589 0003 0007 3020 2000 0010

W TYTULE PRZELEWU: DLA HEKTORA

Monisiu, to nie jest dobry numer konta!

prawidłowy:

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

Posted

[quote name='mari23']to jest za ostatnie 2 miesiące, stawka jest 12 złotych dziennie, do tego niestety Vat dla Skarbówki :(, to są faktury VAT
a wpłaty :[/QUOTE]
Do tych 12zł jeszcze vat???
Jest w tym karma?

Posted

Tak to jest z karmą.
Chłopak dzisiaj pozwolił mi sobie bez problemu wyciąć sierść między paluszkami i pod łapą. Mokre podłoże posklejało mu te włochy, porobiły się tam zbite kołtuny z błotem. Wyciełam i po sprawie, bylismy na spacerku - na smyczy chodzi bez problemu. Potem zjadł mi prawie z ręki i poszedł w kimkę. Muszę mu jeszcze paznokcie trochę przypiłować bo na ziemi nie miał gdzie sobie zetrzeć.

Posted

[quote name='maja602']chciałam zapytać czy hektor ma ogłoszenia? Do kogo podawać kotakt w sprawie adopcji?
Ja w sierpniu wpłaciłam 20zł. Dla hektora i hery. Czy doszły?[/quote]

witaj! Musze kilka postów cofnac się i sprawdzić. Kontakt w sprawie adopcji do mnie . Nie ma ogłoszeń:( nie ma nawet dobrego tekstu :(