samograj Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Wszystkie Wasze przeróbki są ekstra!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Cześć mnie sie tez te wszystkie przeróbki podobają:loveu: :loveu: :loveu: Quote
tamiczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No to odemnie, Samograjko czekasz na śnieg, a przyjdzie deszcz: Quote
samograj Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 CACY!!! ŚLICZNY NAPIS i ŻMIŁAK DESZCZOWA!!!:loveu: A GUCIO zrobiła mi coś takiego: Quote
Pysia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='aneta25']No to ja ,,coś" dam ;) Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:mdleje: Zatkało mnie.... Quote
AnetaA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dziekuje :) A wieccie o czym pomyslała Żmiłka gdy zastała przy choince taki widok: Odp: Quote
samograj Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 SUPER ANETA!!!!! A mnie a propos tego co wystaje MIKOŁAJOWI przypomniało się takie powiedzenie: RACJA JEST JAK DOOPA- KAŻDY JĄ MA!!!:eviltong: Quote
samograj Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='APSA']Zrobiłam Bananowca a'la Samograj i pachnie mi w całym domu :eating: :facelick: :sabber: Mikołajowa Żmiłka jest urocza :loveu: PoZDRAWIAM wszystkich :) FAJNE CIASTO, BO NIE TRZEBA SIĘ NAPRACOWAĆ, PRAWDA!!! TAK, PRZERÓBKI anety25 są BEZKONKURENCYJNE!!!! Quote
samograj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 APSA napisał(a):Ale nie wspomniałaś o skutkach ubocznych po spożyciu :evil_lol: (głupawka :evil_lol:) MIAŁAŚ GŁUPAWKĘ???? To chyba osobnicza skłonność:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zpr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 samograj napisał(a):MIAŁAŚ GŁUPAWKĘ???? To chyba osobnicza skłonność:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aniu przepraszam za mój tel., znowu sie rozładował!!~!! :placz: Quote
aga =] Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Madzik13 napisał(a):Co to jest ten bananowiec??;) ciasto bananowe ;) Quote
samograj Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 HEJ!!! Idziecie na łatwiznę, powinno się cofnąć, parę postów, lub kliknąć mój banner i cofnąć o parę postów, a wszystko będzie jasne!!!:loveu: :loveu: :loveu: ALBO KLIKNĄĆ TU. aga=] Dzięki za piękną karteczkę z życzeniami - piękna szopka!!! Quote
aga =] Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 samograj napisał(a): aga=] Dzięki za piękną karteczkę z życzeniami - piękna szopka!!! to fajnie :) uwielbiam wysyłać kartki na Święta :mdrmed: Quote
APSA Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='samograj']MIAŁAŚ GŁUPAWKĘ???? To chyba osobnicza skłonność:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Możliwe. Ale tę głupawkę dostały na raz dwie osoby :evil_lol: Nie wiem, czy będę miała jutro czas, więc wklejam już dziś :) (to zdjęcie robione po ciemku, oryginał jest na białym papierze) Quote
zpr Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='APSA']Możliwe. Ale tę głupawkę dostały na raz dwie osoby :evil_lol: Nie wiem, czy będę miała jutro czas, więc wklejam już dziś :) (to zdjęcie robione po ciemku, oryginał jest na białym papierze) ładne to, gratuluję:-) Quote
samograj Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 TO JEST PRZEPIĘKNY PORTRET MOJEJ KOCHANEJ RUDULKI!!!:loveu: :loveu: :loveu: BARDZO CI ŁADNIE WYSZŁO- ŚLICZNIE RYSUJESZ (wiesz, że jesteś moim idolem) DZIĘKUJĘ ZA CUDNY PREZENT NA ŚWIĘTA!!! Quote
samograj Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Dziś stawiałam pierwsze kroki w PSP, prowadzona dzieki gg przez anetę25> oto efekty, mój pierwszy banner - nie patrzcie na kompozycje i niedobrane kolory , to była próba odnalezienia się w programie: Quote
aga =] Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='samograj']Dziś stawiałam pierwsze kroki w PSP, prowadzona dzieki gg przez anetę25> oto efekty, mój pierwszy banner - nie patrzcie na kompozycje i niedobrane kolory , to była próba odnalezienia się w programie: ja jestem pod wrażeniem :klacz: Quote
Samturia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ładny, jedynie co mnie razi to czcionka :D Quote
samograj Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Samturia']Ładny, jedynie co mnie razi to czcionka :D Hej, nie chwaliłam się kompozycją , kolorem i liternictwem tylko efektem pracy w psp- nie jest ładny, bo cóż mogłam ładnego wymyślić- jest to tylko nauka nakładania 3 warstw:p :eviltong: APSA Po północy to już wkleiłam efekt - Aneta chyba 3 godziny mi poświęciła, żeby mnie prowadzić krok po kroku!!! DZIĘKI ANETA- mam chrapkę na naukę następnych możliwości- np. blask, napisy w łuku, różniste "myki" z literami i koniecznie rozmywanie tła i krawędzi!!! Ale mnie wciągnęło, ale po Świetach coś podziałam!!! aga=] DZIĘKI!!! Quote
samograj Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Przed chwilą zrobiłam 2 nowe bannerki: I JESZCZE JEDEN Quote
Recommended Posts