zpr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 samograj napisał(a):DZIEKI ZPRko!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :candle: :candle: :candle: Quote
tamiczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 betty_labrador napisał(a):tamiczek cudny ten witrazyk :loveu: :loveu: Dawaj focie na Pw, to siostrzyczka ci prezencik zrobi :loveu: Quote
Samturia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mamusiu wysyłaj zdjęcia na PW to tez coś zrobię :) Quote
betty_labrador Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 musimy dbac o nasza mamusie!!:multi: :loveu: Quote
gogunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja zrobiłam taki avek dal samograja:lol: Quote
samograj Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Gogunia!!!! JAK TY TO ZROBIŁAS!!!????? FAJNIUTKIE!!! FAJNIE- WRÓCIŁAM Z POZNANIA I JESZCZE NIE GADAŁAM, ZE SWOIM DZIECKIEM, A TU ODPISUJE JEJ NA POSTA (WSZYSTKO POPRZEWRACANE DO GÓRY NOGAMI!!!!!!!) ŻMIŁKA ZDOBYŁA TYLKO SREBRO!!! :loveu: ALE JAKIE SREBRO!!!!!:loveu: ŚWIATOWE I ZŁOTO ZA KONKURENCJE HODOWLANE!!!! Quote
AnetaA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 samograj napisał(a):.... ŻMIŁKA ZDOBYŁA TYLKO SREBRO!!! :loveu: ALE JAKIE SREBRO!!!!!:loveu: ŚWIATOWE I ZŁOTO ZA KONKURENCJE HODOWLANE!!!! Gratulacje dla WAS!!! Quote
samograj Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 aneta25 napisał(a): Gratulacje dla WAS!!! DZIĘKI ALE JESTEŚ SZYBKA!!! Quote
gogunia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A ja zrobiłam taki jakby bannerek dla samograja;) Quote
betty_labrador Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 eh zostaly tylko wspomnienia z wystawy... ale za to jakie !! super bylo Was poznac :) i Wasze pieski Quote
samograj Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 betty_labrador napisał(a):eh zostaly tylko wspomnienia z wystawy... ale za to jakie !! super bylo Was poznac :) i Wasze pieski Wspomnienia i zdjęcia!!! Fajne te 3 siostry Gończakówny, nie!!! Cieszę sie bardzo, że Cię poznałam, czego bardzo mi zazdrości gogunia:razz: Quote
betty_labrador Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 samograj napisał(a):Wspomnienia i zdjęcia!!! Fajne te 3 siostry Gończakówny, nie!!! Cieszę sie bardzo, że Cię poznałam, czego bardzo mi zazdrości gogunia:razz: no fajne gonczakowny, fajne :) mi tez bylo Cie milo Poznac w Poznaniu :) a z Gosia to sie jeszcze pewnie kiedys zobaczymy-ale ja wiem czy jestem taka osobistoscia co by bylo trzeba zalowac ze sie mnie nei poznalo? hmmmm :) na jakiej wystawie teraz bedziesz?? Quote
samograj Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 W sobotę jedziemy z Australian YETIM:evil_lol: i jego żoną do KIELC!!! Quote
betty_labrador Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 samograj napisał(a):W sobotę jedziemy z Australian YETIM:evil_lol: i jego żoną do KIELC!!! o super :) ale wystawiacie? kurcze... tez mialam sie zglosic do Kielc.. i dupa(ze tak brzydko powiem) :evil_lol: Quote
aga =] Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 kolejne przeróbki Rudej i Korka :roll: Quote
gogunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ładne te przeróbki ukochanych psiaków mamy A ja za mamę wklejam tutaj, bo chyba zapomniała: MAMY SUKCESY Z MIĘDZYNARODÓWKI: NASZ YETUŚ ZDOBYŁ BRĄZ !!! a oto stawka: pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia pies, otwarta - Arktogea TRAJAN pies, otwarta - KRISTARI'S STOLI pies, otwarta - SERHAT De Ciukci pies, otwarta - LIMAHL Fortunatus (YETI) pies, otwarta - KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy - 4 pies, otwarta - WINTERFROST'S CHICHO TERREMOTO pies, otwarta - ATAMAN Ninsun pies, otwarta - ACHAJ Srebrna Ciżemka pies, otwarta - RICK De Ciukci nie znam reszty wyników, jak wróci KASIA to uzupełnię Quote
aga =] Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dzięki gogunia :) a dla Yetusia :klacz: :klacz: :klacz: gratuluję ! :bigcool: Quote
AnetaA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratulacje dla Yetiego i włascicielki!!! :) Quote
samograj Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 ANETA, BRAK MI SŁÓW DLA TWOJEGO "BYCIA NA CZASIE"! ŚLICZNY PODPIS, BARDZO SIĘ KASI PODOBA!!!:loveu: Quote
AnetaA Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cieszę się :)To dorzuce jeszcze jeden banerek ;) Quote
samograj Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 CUDO!!! TY TO MASZ TALENT!!! PISZĘ DOPIERO TERAZ , BO RYSOWAŁAM BAJANKA!!! TO JUŻ TYDZIEŃ JAK GO NIE MA WŚRÓD NAS!!! Quote
samograj Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Piękne to łono natury !!! DZIĘKI!!!:loveu: Quote
Recommended Posts