aga =] Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 fajne fotki :D dołączam sie do pytania w sprawie kocyka Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='pidzej']Gdzie taki kocyk się kupuje?:) ja kupilam podobny w karusku;) Quote
aga =] Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 stawiam pierwsze kroki w programie graficznym, choć daleko mi jeszcze do *luthien* to wstawię moje "dzieło" ;) Quote
samograj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 aga=] Jestem pod wrażeniem- rozwijasz się!!! Moja gogunia też cos tam ćwiczy- niedługo załapie co i jak i będzie mi bannerki robić. Na razie cos takiego To jej druga praca więc bądźcie wyrozumiałe!!! *luthien* DZIĘKI!!! KOCYK KUPIŁAM W ZOONATURA!!! Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='samograj']aga=] Jestem pod wrażeniem- rozwijasz się!!! Moja gogunia też cos tam ćwiczy- niedługo załapie co i jak i będzie mi bannerki robić. Na razie cos takiego To jej druga praca więc bądźcie wyrozumiałe!!! Fajne:) A w jakim progamiku to robi?;) Quote
samograj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 'aga = napisał(a):;2384432']stawiam pierwsze kroki w programie graficznym, choć daleko mi jeszcze do *luthien* to wstawię moje "dzieło" ;) Aga !!! Jaki to program, bo ja chyba też cos muszę zacząć robić, bo jakaś taka sie czuję tępa!!! TA PRZERÓBKA BARDZO MI SIE PODOBA, A BYŁABY IDEALNA Z JAKIMŚ FAJNYM PODPISEM, ale jest śliczna!!! Quote
aga =] Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 cieszę sie, że ci się podoba :) a programik --> Photoshop w takich sprawach to ja jestem samoukiem, ale to nie jest wcale takie trudne ;) Quote
aga =] Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 a to zrobiłam przed chwilą: muszę przyznać, że ten program strasznie wciąga :D Quote
samograj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='betty_labrador']czyzby Czadzik? :cool3: A I OWSZEM!!! SŁUŻYŁ ZA MODEL!!! BĘDZIESZ RYSOWAĆ NIE BYLE KOGO!!! Quote
betty_labrador Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 samograj napisał(a):A I OWSZEM!!! SŁUŻYŁ ZA MODEL!!! BĘDZIESZ RYSOWAĆ NIE BYLE KOGO!!! hihi :lol: no ba, Czadzik niezle zaczadzil w reklamie ubranka :multi: Quote
Savannah Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 betty_labrador napisał(a):hihi :lol: no ba, Czadzik niezle zaczadzil w reklamie ubranka :multi: ale ci się fajnie powiedziało:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Savannah napisał(a):ale ci się fajnie powiedziało:evil_lol::evil_lol: hihi, dzieki :p to byla czysta improwizacja :lol: Quote
AnetaA Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witajcie aga =] całkiem dobrze Ci idzie i zapał masz ( ćwiczenie czyni mistrza) :) Teraz moje przeróbki : ;) Quote
samograj Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 DZIĘKI!!! Co to za utwór?? Próbowałam zagrać ,ale za mało melodii i nic mi nie mówi, ale brzmi harmonijnie , polifonicznie!!! PIĘKNE!!! i POMYSŁOWE!!! Quote
samograj Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 TAMICZEK!!! DZIĘKI!!! PIĘKNY WITRAŻ!!! ZMNIEJSZYŁAM!!! P.s. ZŁOZYŁAM U CIEBIE PILNE ZAMÓWIENIE , BO JUTRO ROCZNICA SMIERCI MOJEGO TATY!!!! Quote
aga =] Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='aneta25']Witajcie aga =] całkiem dobrze Ci idzie i zapał masz ( ćwiczenie czyni mistrza) :) dzięki aneta :D zapał może i mam, ale czasu bardzo mało :roll: Quote
betty_labrador Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 tamiczek cudny ten witrazyk :loveu: :loveu: Quote
zpr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 samograj napisał(a):ALE MI Z WAMI DOBRZE!!! DZIĘKI:loveu: :loveu: :loveu: Ty cwaniaro same prezenciki zbierasz!!! Ale w takim dniu jak dziś należą Ci się - pozdrawiam! Quote
Recommended Posts