Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ivora wczoraj zabrałam na wycieczkę. Między innymi odwiedził moich rodziców. Nadspodziewanie dobrze zachowuje się w mieszkaniu

i bardzo lubi mandarynki i kiwi :) bardzo delikatny jest przy podawaniu mu jedzonka :)

Posted

[quote name='sajlana']Jestem, wróciłam :multi: I jak TEN PAN...był u Jamora?

ja już nie wiem, jaki TEN PAN?

Ivor jest mocno nastawiony na człowieka, chętnie wykonuje komendy

Posted

słuch po nim zaginął, nie był, nie odezwał się, nie odpowiadała na maile, sms, telefonu nie odbierał..

w sumie 3 x wydawało się, że jest ktoś poważnie zainteresowany, a nawet do spotkania z Ivorem nie doszło :(

Posted

Ten pan ;)

sylwija napisał(a):
ja nie skreślam - nie żartuj :D
Pan podobno ok, ma pojechać do Jamora i sam zobaczyć, ewentualnie obejrzeć inne psiaki.

Posted

Aha...juz wszystko wiem...

sylwija napisał(a):
słuch po nim zaginął, nie był, nie odezwał się, nie odpowiadała na maile, sms, telefonu nie odbierał..

w sumie 3 x wydawało się, że jest ktoś poważnie zainteresowany, a nawet do spotkania z Ivorem nie doszło :(

Posted

Zaglądam po przerwie do Iworka :) sie mi przypomniało,ze stałe zlecenie miałam do końca roku zrobione...jak w tej chwili wyglada jego sytuacja finansowa??? przyda sie moje 5 zł miesięcznie??

Posted

kaja69 napisał(a):
Zaglądam po przerwie do Iworka :) sie mi przypomniało,ze stałe zlecenie miałam do końca roku zrobione...jak w tej chwili wyglada jego sytuacja finansowa??? przyda sie moje 5 zł miesięcznie??

Ivorek w dalszym ciągu nie ma pełnych deklaracji, także twoje 5 zł jest na wagę złota i bardzo się przyda :fadein: cały czas podganiamy bazarkami żeby zapewnić Ivorkowi byt :roll:

Bardzo serdecznie dziękujemy Ci za pamięć :Rose::Rose::Rose:

Posted

no właśnie, bazarki Livki ratują sytuację
bardzo długo Ivor czeka na adopcję, za długo..
ale moje dwie tymczasowiczki też już 4 m-ce czekają, chyba zastój w adopcjach, albo mój pech..

Posted

no tak...tylko co będzire, jak ta zima po ociepleniu wróci...?

piescofajnyjest napisał(a):
moze jak bedzie odrobine cieplej...ludziska mysla, ze jest taka zima i z psami trzeba wychodzic.....

Posted

Poniewaz teraz niby ja prowadze adopcje Ivora wiec cos napisze podrzucajac do gory temat.

Fakt, ze o Ivora rzadko ktos dzwoni jak na tyle ogloszen. Czego nie rozumiem do konca:/ Jak dzwonia fajni ludzie o inne psy nie moge ich na niego namowic:/
Zreszta to samo jest z Gaborem i tego nie rozumiem.
Czasem ktos sie odzywa, ale zwykle sa to ludzie, ktorym Ivora nie moglabym dac bo maja inne oczekiwania, niestety szukaja pluszaka. A Ivor choc jest wspanialym psem i niczego mu nie brakuje, nie nada sie do kazdego domu. Niestety. Zawsze proponuje zeby podjechac psa zobaczyc i podaje kontakt na Jamora i temat sie urywa.

Raz dzwonil naprawde fajny pan zainteresowany i wogole, ale kontakt sie urwal do hoteliku nie podjechal noi klops. Nie wiem czemu. Moze ja cos zle rozmawiam?

Posted

LisPustyni napisał(a):
Poniewaz teraz niby ja prowadze adopcje Ivora wiec cos napisze podrzucajac do gory temat.

Fakt, ze o Ivora rzadko ktos dzwoni jak na tyle ogloszen. Czego nie rozumiem do konca:/ Jak dzwonia fajni ludzie o inne psy nie moge ich na niego namowic:/
Zreszta to samo jest z Gaborem i tego nie rozumiem.
Czasem ktos sie odzywa, ale zwykle sa to ludzie, ktorym Ivora nie moglabym dac bo maja inne oczekiwania, niestety szukaja pluszaka. A Ivor choc jest wspanialym psem i niczego mu nie brakuje, nie nada sie do kazdego domu. Niestety. Zawsze proponuje zeby podjechac psa zobaczyc i podaje kontakt na Jamora i temat sie urywa.

Raz dzwonil naprawde fajny pan zainteresowany i wogole, ale kontakt sie urwal do hoteliku nie podjechal noi klops. Nie wiem czemu. Moze ja cos zle rozmawiam?

Ludzie chcą chyba bez wysiłku - najlepiej podwieźć od razu pod drzwi...

Posted

__Lara napisał(a):
Ludzie chcą chyba bez wysiłku - najlepiej podwieźć od razu pod drzwi...

fakt...ludzie maja oczekiwania z kosmosu: chcą pięknego (wiadomo, że haszczaki sa jednymi z najładniejszych..), rasowego, bezproblemowego, ułozonego, wyprowadzającego się samodzielnie, robiacego obiadki i sprzątającego mieszkanie...

Posted

A macie takiego to ja chcę i jeszcze zeby z psami na spacer wychodził jak jestem zmęczona :) No nasz haszczak czasem przyznam się potrafi sam na spacer wypuścić i jest jego jedyna wada, bo poza tym mógłby za pluszaka robić. :) Nie ma Ivorek farta do ludzia, ale chyba jakis zastój jest, szkoda bo piękny pies