Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

planowany jest wyjazd Runy do DS w przyszłym tygodniu. Nie wiem, czy pisałam, że dziewczynka ma zamieszkać we Wrocławiu :)
I.. będzie miała psie towarzystwo, a ponieważ jest wyjątkowo zabawowa, to dobrze prognozuje :)

Posted

a nowego domku :)

jak widac zapoznanie przebiegło ok i Runa poczuła, ze jest w domku :)

wieść z wczorajszego poranka:

"[quote name='"B-team"']My juz dzis po spacerze porannym :) Bylismy z psami nad rzeka, zeby sie troche ochlodzily i Runka troche pływała :-) Potem psiaki sobie pobiegały troche. Runa z dopietą do szelek linką i zaczepiała Bercika do zabawy, a Atos patrzył na nich jak biegają :-) Teraz chłopaki spia, a Runa zwiedza pietro domu :-) Spodobały jej się nasze myszoskoczki i szczurki. Obserwuje je z duzym zainteresowaniem :-) Widać, ze była psem domowym. Wie do czego służy kanapa i nie brudzi w domu :) Fajnie chodzi na szelkach i napina smycz, więc dobrze rokuje na przyszłego zaprzęgowca :mrgreen:"

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']cudownie!
taka bidniusia była podczas transportu, wspaniale że już w ds i to takim fajnym:-) team pierwsza klasa, każdy innego kolrku, do wyboru do koloru hihi[/QUOTE]
Dokładnie;)

Posted

super foty, fajnie tak patrzeć na psiaka zadowolonego, w nowym super ds jak się go widziało na początku tej drogi takiego smutnego, zdołowanego, cierpiącego...
pozdrawiam Cię sylwija serdecznie:-) jakbys cos z moich rejonow chciała przywlec to daj znac będziemy coś kombinowac;-)

• 3 months later...
Posted

Runa już dawno w domku, układa się jej świetnie :)

w czerwcu Runa miała sterylkę, za którą miał być zwrot ze schroniska - fakturę wysłałam, pieniędzy do tej pory nie dostałam.
Wielkie dzięki teresz10, że mnie tak potraktowałaś

Posted (edited)

Runa już dawno w domku, układa się jej świetnie :)

w czerwcu Runa miała sterylkę, za którą miał być zwrot ze schroniska - fakturę wysłałam, pieniędzy do tej pory nie dostałam.
edit: pieniążki za sterylkę Runy dostałam, po pól roku, ale sprawa uregulowana

Edited by sylwija