Kubson Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Niech już będzie ta Sonia :p Niech się zacznie przyzwyczajać :). Jutro mała będzie miała ciężki dzień, najpierw wizyta u weterynarza, potem kąpiel, będzie ciekawie :D Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Kubson napisał(a):Niech już będzie ta Sonia :p Niech się zacznie przyzwyczajać :). Jutro mała będzie miała ciężki dzień, najpierw wizyta u weterynarza, potem kąpiel, będzie ciekawie :D No tak..to wasza decyzja. :) Oj ciężki. :) Quote
Kubson Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ogólnie mała ma niesamowicie dużo energii, dzisiaj zaliczyła 4 spacery, łącznie około 3 godzin i wciąż chce się bawić :). Pierwszą noc przespała bez problemu, budziła parę razy, ale nie sposób mieć jej tego za złe, taka jest urocza :). A jaka niezdarna ! Dzisiaj usiadła na misce z wodą, idealnie w taki sposób, że cały tyłek zamoczyła :D Quote
Aleksa. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Kubson napisał(a):Ogólnie mała ma niesamowicie dużo energii, dzisiaj zaliczyła 4 spacery, łącznie około 3 godzin i wciąż chce się bawić :). Pierwszą noc przespała bez problemu, budziła parę razy, ale nie sposób mieć jej tego za złe, taka jest urocza :). A jaka niezdarna ! Dzisiaj usiadła na misce z wodą, idealnie w taki sposób, że cały tyłek zamoczyła :D hahahha. :):) to śmieszna jest. :) Quote
ostatniaszansa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Dziękujemy za zdjęcie. Jak słodko śpi :) To mamy Shantilę, Bonda i Sonię i Dianę . Na ostatnią z piątki czekają Państwo z Bydgoszczy ( a my na osobę co zrobi wizyte przedadopcyjną ) jest jeszcze Pani spod Łodzi czeka w kolejce. Ewa Quote
Aleksa. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Przepraszam,ale jeśli zostaną Wam chętni,to proszę odezwijcie się do mnie . paros napisał(a):sunia owczarka z 9 szczeniakami :loveu: Całe to towarzystwo też szuka domów :-( Szczeniaki mają już około 6 tygodni i nie wystarcza już im pokarm od suni, potrzebna jest karma dla szczeniaków i dla suni. Szczeniaki mają duże brzuszki i dzisiaj Bajk21 odrobaczała całe towarzystwo. PILNIE POTRZEBNY JEST PREPARAT NA KLESZCZE I NA PONOWNE ODROBACZENIE. PILNIE POTRZEBNA JEST KARMA DLA SZCZENIAKÓW I DLA KARMIĄCEJ SUNI. mama Gaja jeden z piesków jedna z suczek Quote
ostatniaszansa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Oczywiście, ze bedziemy odsyłać ale tylko sensowne przypadki . Nadal bedzie mam nadzieję oglaszana ostatnia sunia o ile coś nie wyjdzie z wizytą w Bydgoszczy. Napisałam na wątku schroniska w Bydgoszczy do Dziewczyn z Bygdoszczy i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza. Same nie pojedziemy, nie damy rady. Ewa Quote
Aleksa. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Oczywiście, ze bedziemy odsyłać ale tylko sensowne przypadki . Nadal bedzie mam nadzieję oglaszana ostatnia sunia o ile coś nie wyjdzie z wizytą w Bydgoszczy. Napisałam na wątku schroniska w Bydgoszczy do Dziewczyn z Bygdoszczy i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza. Same nie pojedziemy, nie damy rady. Ewa Dziękuje.:) oby się ktoś znalazł..:) Quote
Kubson Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wrzucam kolejne zdjęcie pieska :) Śliczna sunia jest. Quote
ostatniaszansa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Śliczna sunia i pyszna kosteczka :) Czy juz jej sie udalo coś ukraść , podgryźć , podniszczyć ? Ewa Quote
Kubson Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A jak ! :) Żadne kosteczki, zabawki, piłeczki nie zastąpią starych dobrych kapci :D. Troszkę dywan obgryza czasami, podbierała kapcie, pogryzła książkę z biblioteki ale pochowaliśmy, a tak to jest spokój :) Dzisiaj zaliczyła pierwszą kąpiel, w miarę udana, choć potem tak ją energia rozpierała, że myśleliśmy że dom rozniesie :D . Quote
ostatniaszansa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 to juz drugi psiak z tej piątki co dobiera się do książek... uczone czy chcą sie uczyć ? :evil_lol: Ewa Zapomniałam, dane fundacji ; Fundacja Ostatnia Szansa ul. Jana Blatona 3 /141 01-494 Warszawa konto 43 1240 3321 1111 0010 0848 5156 Quote
mgie Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Zdjęcia OSTATNIEJ DZIEWCZYNKI Zaraz odnowie kilka ogłoszeń. ogłaszam też Pszczółkę :) Quote
Atomowka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dziewczyny napiszcie do Toyoty ona teraz miała szczyle i na pewno jeden, jak nie kilka pojechało do Bydgoszczy Ona poleci Wam kogoś z okolic A sunie cudne. Gdybym tylko mogła już jedna siedziałaby u mnie :) Quote
ostatniaszansa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Juz pisze do Toyoty, dzieki :) napadniemy dzisiaj kogo sie da, taka piekna sunia nie moze kwitnac w schronisku :)/Agnieszka Quote
bejasty Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 jak nadal potrzbna pomoc z Bydgoszczy to jestem do dyspozycji !!!! /starsza pani zootechnik/ proszę o info na pw bo tu nie zawsze zaglądam Pozdrawiam ewa Quote
ostatniaszansa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ha, juz napisane do starszej pani zootechnik :):):) /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 DZISIAJ WIECZOREM WIZYTA - trzymamy kciuki! /Agnieszka Quote
Aleksa. Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='ostatniaszansa']DZISIAJ WIECZOREM WIZYTA - trzymamy kciuki! /Agnieszka Super ! trzymam. :) a to wątek tych szczeniaków: http://www.dogomania.pl/threads/210248-Szczeniaki-w-typie-On-ka-ich-mama-! Quote
Celebrinfea Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 My w niedzielę zaczynamy psie przedszkole :) Karma szczeniakowa średnio jej pasuje, najlepsza jest karma w miskach starszaków, i na odwrót... ;) Shanti kocha żwacze i książki... Matko niech te szelki do nas przyjdą jak najszybciej, bo mała zaczyna rosnąć :) Chwila odpoczynku... Wreszcie ;) I mistrzyni pierwszego planu... Mimo, że w domu potrafią się ściąć w wojnie o gryzaki to na dworzu... Trzej muszkieterowie. :) Dziś Shanti stwierdziła, że boi się jamnika i schowała się między nogami Shasty, a ta dzielnie starała się jej bronić. Mała panikara. Mam nadzieję, że na przedszkolu bardziej się zsocjalizuje z psiakami, bo na razie na nie szczeka... Quote
ostatniaszansa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Bejasty przemaglowała Państwa a Jej własny pies był testerem. :) Małżeństwo, dwoje dzieci -nie maluchy i 5-cio m-czna sunia w typie haski w dwupokojowym mieszkaniu. Hmmm... wszystko w sumie b. fajnie, tylko, ale... Te dwa pokoje i już jeden szczeniak... Obie wyrosną na duże psy. Może ja przesadzam ? Ale zaraz pracuje mi wyobraźnia. Tak już mam. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Alem prosiem...:oops: Shantila pięknie się prezentuje na zdjęciach. A dosyć głośna była cała piątka :evil_lol: Ewa Quote
piechcia15 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sory za offa BŁAGAM ZOBACZCIE TEGO ZAGŁODZONEGO YORKA:(:( http://www.dogomania.pl/threads/210296-****Pabianice*-york-bez-z%C4%99b%C3%B3w-zag%C5%82odzony-bezdomny.-DT-na-CITO-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=17154304#post17154304 Quote
mgie Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ostatniaszansa napisał(a):Bejasty przemaglowała Państwa a Jej własny pies był testerem. :) Małżeństwo, dwoje dzieci -nie maluchy i 5-cio m-czna sunia w typie haski w dwupokojowym mieszkaniu. Hmmm... wszystko w sumie b. fajnie, tylko, ale... Te dwa pokoje i już jeden szczeniak... Obie wyrosną na duże psy. Może ja przesadzam ? Ale zaraz pracuje mi wyobraźnia. Tak już mam. Ewa Gratuluje im wyobraźni. :roll: Napiszcie do Pani z Torunia. Quote
Recommended Posts