Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech już będzie ta Sonia :p Niech się zacznie przyzwyczajać :). Jutro mała będzie miała ciężki dzień, najpierw wizyta u weterynarza, potem kąpiel, będzie ciekawie :D

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubson napisał(a):
Niech już będzie ta Sonia :p Niech się zacznie przyzwyczajać :). Jutro mała będzie miała ciężki dzień, najpierw wizyta u weterynarza, potem kąpiel, będzie ciekawie :D

No tak..to wasza decyzja. :) Oj ciężki. :)

Posted

Ogólnie mała ma niesamowicie dużo energii, dzisiaj zaliczyła 4 spacery, łącznie około 3 godzin i wciąż chce się bawić :). Pierwszą noc przespała bez problemu, budziła parę razy, ale nie sposób mieć jej tego za złe, taka jest urocza :). A jaka niezdarna ! Dzisiaj usiadła na misce z wodą, idealnie w taki sposób, że cały tyłek zamoczyła :D

Posted

Kubson napisał(a):
Ogólnie mała ma niesamowicie dużo energii, dzisiaj zaliczyła 4 spacery, łącznie około 3 godzin i wciąż chce się bawić :). Pierwszą noc przespała bez problemu, budziła parę razy, ale nie sposób mieć jej tego za złe, taka jest urocza :). A jaka niezdarna ! Dzisiaj usiadła na misce z wodą, idealnie w taki sposób, że cały tyłek zamoczyła :D

hahahha. :):) to śmieszna jest. :)

Posted

Dziękujemy za zdjęcie. Jak słodko śpi :)
To mamy Shantilę, Bonda i Sonię i Dianę . Na ostatnią z piątki czekają Państwo z Bydgoszczy ( a my na osobę co zrobi wizyte przedadopcyjną ) jest jeszcze Pani spod Łodzi czeka w kolejce. Ewa

Posted

Przepraszam,ale jeśli zostaną Wam chętni,to proszę odezwijcie się do mnie .

paros napisał(a):
sunia owczarka z 9 szczeniakami :loveu: Całe to towarzystwo też szuka domów :-(
Szczeniaki mają już około 6 tygodni i nie wystarcza już im pokarm od suni, potrzebna jest karma dla szczeniaków i dla suni. Szczeniaki mają duże brzuszki i dzisiaj Bajk21 odrobaczała całe towarzystwo.
PILNIE POTRZEBNY JEST PREPARAT NA KLESZCZE I NA PONOWNE ODROBACZENIE. PILNIE POTRZEBNA JEST KARMA DLA SZCZENIAKÓW I DLA KARMIĄCEJ SUNI.

mama Gaja

jeden z piesków

jedna z suczek

Posted

Oczywiście, ze bedziemy odsyłać ale tylko sensowne przypadki . Nadal bedzie mam nadzieję oglaszana ostatnia sunia o ile coś nie wyjdzie z wizytą w Bydgoszczy. Napisałam na wątku schroniska w Bydgoszczy do Dziewczyn z Bygdoszczy i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza. Same nie pojedziemy, nie damy rady. Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Oczywiście, ze bedziemy odsyłać ale tylko sensowne przypadki . Nadal bedzie mam nadzieję oglaszana ostatnia sunia o ile coś nie wyjdzie z wizytą w Bydgoszczy. Napisałam na wątku schroniska w Bydgoszczy do Dziewczyn z Bygdoszczy i ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza. Same nie pojedziemy, nie damy rady. Ewa

Dziękuje.:) oby się ktoś znalazł..:)

Posted

A jak ! :) Żadne kosteczki, zabawki, piłeczki nie zastąpią starych dobrych kapci :D. Troszkę dywan obgryza czasami, podbierała kapcie, pogryzła książkę z biblioteki ale pochowaliśmy, a tak to jest spokój :) Dzisiaj zaliczyła pierwszą kąpiel, w miarę udana, choć potem tak ją energia rozpierała, że myśleliśmy że dom rozniesie :D .

Posted

to juz drugi psiak z tej piątki co dobiera się do książek... uczone czy chcą sie uczyć ? :evil_lol: Ewa

Zapomniałam, dane fundacji ;
Fundacja Ostatnia Szansa
ul. Jana Blatona 3 /141
01-494 Warszawa
konto 43 1240 3321 1111 0010 0848 5156

Posted

Dziewczyny napiszcie do Toyoty ona teraz miała szczyle i na pewno jeden, jak nie kilka pojechało do Bydgoszczy
Ona poleci Wam kogoś z okolic

A sunie cudne. Gdybym tylko mogła już jedna siedziałaby u mnie :)

Posted

My w niedzielę zaczynamy psie przedszkole :) Karma szczeniakowa średnio jej pasuje, najlepsza jest karma w miskach starszaków, i na odwrót... ;) Shanti kocha żwacze i książki... Matko niech te szelki do nas przyjdą jak najszybciej, bo mała zaczyna rosnąć :)

Chwila odpoczynku... Wreszcie ;)

I mistrzyni pierwszego planu...

Mimo, że w domu potrafią się ściąć w wojnie o gryzaki to na dworzu... Trzej muszkieterowie. :) Dziś Shanti stwierdziła, że boi się jamnika i schowała się między nogami Shasty, a ta dzielnie starała się jej bronić. Mała panikara. Mam nadzieję, że na przedszkolu bardziej się zsocjalizuje z psiakami, bo na razie na nie szczeka...

Posted

Bejasty przemaglowała Państwa a Jej własny pies był testerem. :) Małżeństwo, dwoje dzieci -nie maluchy i 5-cio m-czna sunia w typie haski w dwupokojowym mieszkaniu. Hmmm... wszystko w sumie b. fajnie, tylko, ale... Te dwa pokoje i już jeden szczeniak... Obie wyrosną na duże psy. Może ja przesadzam ? Ale zaraz pracuje mi wyobraźnia. Tak już mam. Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Bejasty przemaglowała Państwa a Jej własny pies był testerem. :) Małżeństwo, dwoje dzieci -nie maluchy i 5-cio m-czna sunia w typie haski w dwupokojowym mieszkaniu. Hmmm... wszystko w sumie b. fajnie, tylko, ale... Te dwa pokoje i już jeden szczeniak... Obie wyrosną na duże psy. Może ja przesadzam ? Ale zaraz pracuje mi wyobraźnia. Tak już mam. Ewa

Gratuluje im wyobraźni. :roll:
Napiszcie do Pani z Torunia.