Celebrinfea Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 To ja ;) Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość przy wyborze bo dziewczyny są BOSKIE! :) Pozdrawiamy razem z futrzakami. Quote
ostatniaszansa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Wszystkie nasze boguszki są boskie :) a problem z wyborem zrozumiały. Czyli zostają namniejsza i dwie większe sunieczki. Jest Pan chętny na sunię, szukamy wolontariusza do wizyty przedadopcyjnej. Było nam miło poznać pozdrawiamy i zapraszamy w wolnej chwili do Boguszyc. Ewa Quote
mgie Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Przepiękne grupowe zdjęcia szczeniaków. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mgie Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 NOWE GUMTREE http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-PI-KNE-szczeniaki-OWCZARKA-niemieckiego-do-ODDANIA-W0QQAdIdZ289786425 ADOPCJAPSA.PL http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,34826,Lw==.html Quote
mgie Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='ostatniaszansa']UWAGA !!! Uprzejma prośba do wolontariuszy ze Skierniewic o wizytę przedadopcyjna w Bobrownikach gm. Nieborów na lini między Arkadią a Dzierzgowem. dotyczy jednej z suczek .Ewa Profil schroniska w Skierniewicach na facebooku : http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierz%C4%85t-Skierniewice/134856493233015?sk=wall&filter=12 Quote
ostatniaszansa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 PILNIE potrzebna wizyta przeadopcyjna w Stefanowie k. Marysina - 25km od Centrum Warszawy! Help, Pan chcialby adoptowac sunie ONKA /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Do wolontariuszy ze schroniska w skierniewicach napisałam . Czekamy na efekt wizyty w Milanówku . Państwo juz nadali psiakowi imię- Bond. Nie mogą się doczekać. Wiedzą ,że maluch jest do obserwacji i konsultacji pod kątem dysplazji. Coś tam nie do końca się podobalo naszemu wetowi. Dziewczynki według jego opinii są ok. Ogłaszamy intensywnie Okruszka , pozsotałe smarki i inne nasze boskie boguszki. gotowe do adopcji ; Chester, Rocky, Staś, Roksy, Tomaszek, Mały Żółty, Omega ( nieco juz zapomniana a ma ledwie 10 m-cy ) Wento, Maja, Mini, Fargo-Filipek , Misia, Mojo, Muszka ( do odchudzenia, cudowna, łagodna sunia , niesamowicie przytulaśna ) Vega dla osób cierpliwych, łagodnych, spokojnych no i Zezik - Dambo. Dla osób, które nie boją się adopcji starszych psów fantastyczni Atos i Cywil oraz nieco młodszy ale do odchudzenia Pegaz. NADAL PILNIE POSZUKIWANI, POTRZEBNI WOLONTARIUSZE DO PRACY z boguszkami pod kierunkiem Moniki i Andrzeja z Dog Masters ,Fajny Pies ale Bezdomny. Dziękujemy wolontariuszom; Joli_li, Justynce i Paulince . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 UWAGA , kolejny raz poszukujemy chętnych wolontariuszy do wizyty przedadopcyjnej tym razem okolice Płońska miejscowość Sobokleszcze. uprzejmie prosimy o pilny kontakt. Ewa Quote
Celebrinfea Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Dziewczynka śpi wtulona w nogę ;) świetny z niej podróżnik, przespała większą część trasy i dopiero pod koniec oddała się pasji "haftowania". Mieliśmy spięcie z mniejszym psiakiem, na razie jest spokój. Karma średnio jej smakuje, natomiast żwacze, baardzo :) Quote
ostatniaszansa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 bo "najgroźniejsze" są te małe psiaki wielki duch w małym ciałku :) W sobotę, wszystko na to wskazuje, pojedzie chłopczyk do nowego domku. A jakie imie dostała malutka ? Bardzo się cieszymy, że ma juz domek . Pozdrawiamy i miziamy całą gromadkę. Ewa i Agnieszka Quote
Celebrinfea Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Słodzina to Shanti ale charakterek to Ona ma... Próbuje mi tu stado ustawić ;) Quote
ostatniaszansa Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Mam nadzieje ,że Celebrinfea wstawi zdjęcia Shanti :) Ewa Quote
Agnieszka_K Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 tu mam jedno zdjęcie pięknoty z drogi:) aniołeczek to był w samochodzie;) Quote
Celebrinfea Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Shanti, próbuje ustawić stado i szczeka na potęgę... Na razie jest agresywnie ale pracujemy powoli... Shanti zaanektowała legowisko Shasty, chociaż wszystkie śpią wszędzie ;) I śpi pod dziwnymi kątami ;) Quote
Agnieszka_K Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 hihi jaka rozwaloszka:) słodka ona jest strasznie Quote
Celebrinfea Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Słodka, słodka ;) I wreszcie w matę trafiła z siusianiem:multi:!!! Z kupką też ;) Quote
ostatniaszansa Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 hmmm z doświadczenia, z własnego podwórka nawet jakby opatrzyl legowiska numerkami to i tak sobie moje ziwerzaki nawazajem je sobie zajmują a piękny domek z trzema miejscami na 3 poziomach do wylegiwania ( dla kotów ) zieje od 2 lat pustkami. a późnym wieczorem... wiekszość na moim łóżku i jak to się jeszcze rozpycha :angryy: Biedna jest tylko moja sunia Cypelek zawsze ustępuje. Shantila obrywała od rodzeństwa to się teraz pewnie odgrywa a to niegrzeczna dziewczynka :evil_lol: Ewa Quote
ostatniaszansa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Teoretycznie mieliśmy już domy dla wszystkich maluchów. W tym momencie dostałam smsa- jedna osoba wycofuje się z adopcji z przyczyn rodzinnych. Nie mamy osoby chętnej do wizyty przedadopcyjnej w Sobokleszczach k. Płońska . Czekamy na wynik wizyty przedadopcyjnej w Bobrownikach . Czyli ogłaszamy dalej nasze maluchy. Dzisiaj wizyta przedadopcyjna w sprawie Okruszka. W sobotę do nowego domku jedzie Bzyk-Bond jedyny chłopak z piątki szczeniaków. Państwo co rusz telefonują. Ewa Quote
Celebrinfea Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dziś jest lepiej bo coraz mniej odszczekuje się i dziś było siusiu i kupka na dworzu coraz lepiej ;) I jest wielką fanką suszonych ogonów wołowych, co z tego, że są prawie jej długości :) Quote
Bonsai Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Cześć, dziś w schronisku w Kaliszu ludzie poszukiwali suczkę ONka, szczeniaka, niestety (stety) takiego u nas nie było w tej chwili. Dom z kilkahektarowym ogrodem, w domu jest już jeden pies 13-lat i trzy koty, też staruszki, dlatego ludzie szukają szczeniaka, by wychował się z kotami... Suczka musi to być koniecznie... Sterylizacja - w pierwszej chwili powiedzieli, że nie chcą psa męczyć ... Ale może dadzą się przekonać. Psiak byłby psem domowym. Jak nie znajdą jakiegoś psa to pojadą na giełdę... :/ Quote
ostatniaszansa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Bonsai, masz z nimi jakis kontakt? Mamy zdjecia naszych sun, mozemy przeslac na pw. Sterylizacja jest podstawa i umowa adopcyjna mowi o tym wyrazne, nowy opiekun psa musi przedstawic dowod wysterylizowania suni. /Agnieszka Quote
Bonsai Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kontakt do nich ma Aneta Sitkiewicz, tel. 505 344 666 - ona powie o ludziach więcej i przekaże kontakt. :) Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-NLjP7EjC6tU/TfN55v3HTzI/AAAAAAAAAMg/EPWXQ7J3s1o/s640/szczeniak11.jpg ale cuda :loveu::loveu: a te maski na pyszczkach :loveu::loveu: szybko znajdą domki. Ja onkowi,który u mnie był na DT nie zdążyłam zrobić ogłoszeń a już domek był :multi: Quote
Recommended Posts