Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szyna13222']Pańcia Bronusia kazała przekazać że niestety komputer jej sie zbuntował i jakoś do piątku nie będzie na dogo[/QUOTE]
Postaramy się wytrzymać.:evil_lol: Najważniejsze, że psiaki w ralnej rzeczywistości nie ucierpią na tym, a nawet piesia będzie miała pewnie więcej czasu na ...:evil_lol:demoralizowanie- rozpieszczanie:evil_lol: zwierzaków w schronie.......:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Bronuś miał wczoraj kastrację . Troszkę pokąsał pana doktora mały diabełek .
A teraz piszczy , bo już mnie wygania na wieczorny spacerek .
Decyzja już zapadła . Bronuś zostaje u mnie , nie umiem szukać mu innego domu .

Posted

[quote name='piesia']Decyzja już zapadła . Bronuś zostaje u mnie , nie umiem szukać mu innego domu .[/QUOTE]

Wiedziałam, że to się tak skończy...:multi::shake::multi:... Dobrze, że domek dla Bronusia był blisko, a nie np w Krakowie:eviltong:, bo trzeba by było daleko jechać po Spryciarza...
Nie ma co mówić - Bronuś i Piesia to uczucie w obie strony:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Wiedziałam, że to się tak skończy...:multi::shake::multi:... Dobrze, że domek dla Bronusia był blisko, a nie np w Krakowie:eviltong:, bo trzeba by było daleko jechać po Spryciarza...
Nie ma co mówić - Bronuś i Piesia to uczucie w obie strony:loveu::loveu::loveu:!!![/QUOTE]
Broneczku, na co Ci to przyszło....:shake: :evil_lol: :shake:
Komplet będzie wtedy, gdy dojdzie Topik:evil_lol:
Piesia, jestes wielka :loveu::loveu: ale do schronu to Ty już nie chodź, bo będziesz musiała wybudować gigantyczny domek z ...gumy:evil_lol:

Posted

[quote name='piesia']Bronuś miał wczoraj kastrację . Troszkę pokąsał pana doktora mały diabełek .
A teraz piszczy , bo już mnie wygania na wieczorny spacerek .
Decyzja już zapadła . Bronuś zostaje u mnie , nie umiem szukać mu innego domu .[/QUOTE]
[B]
Piesia proszę podaj mi adres na priva chciałabym malutki posag mu wyslać. [/B]

Posted

no proszę - w końcu ostateczna decyzja zapadła - bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw - aczkolwiek szkoda takiego super DT - bo pewnie teraz już nie wyrobisz z tymczasowaniem kolejnej bidy?
Bronuś - gratuluję, bądź szczęśliwy i ze smuteczka przemień się w najbardziej szczęśliwego psa na świecie :)

Posted

[quote name='Akrum']no proszę - w końcu ostateczna decyzja zapadła - bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw - aczkolwiek szkoda takiego super DT - bo pewnie teraz już nie wyrobisz z tymczasowaniem kolejnej bidy?
Bronuś - gratuluję, bądź szczęśliwy i ze smuteczka przemień się w najbardziej szczęśliwego psa na świecie :)[/QUOTE]

No pewnie tak, moja TYMCZASOWICZKA Ganga tez zamknęła u mnie tymczasy.

Posted

[quote name='Isadora7'][B]
Piesia proszę podaj mi adres na priva chciałabym malutki posag mu wyslać. [/B][/QUOTE]
Isadoro , dziękuję ślicznie w imieniu Broneczka , ale masz przepełnioną skrzynkę i nie mogę wysłać wiadomości .

W sobotę otwieramy z Broneczkiem szampana ( bezalkoholowego , bo Bronuś jest jeszcze niepełnoletni ;) ) .
Dziękuję wszystkim za zaglądanie do Broneczka i wspieranie go . Będziemy od czasu do czasu pisać jak tam Bronuś się sprawuje i postaramy się porobić też nowe zdjęcia :):):) z całym stadem broneczkowym oczywiście :) .

Danusiu , masz rację , do kompletu brakuje mi jeszcze Topika . Miałam ostatnio mocno intensywny okres , ale mimo wszystko jechałam do schronu , żeby nie zawieść Topika , ale o tym napiszę już na jego wątku :).

Posted

i ja do Was dziewczyny dołączam - bo moja tymczasowiczka Kropka - nie potrafię się z nią już rozstać :) i też zamyka niestety u mnie tymczas, aczkolwiek - w awaryjnych sytuacjach psiaka na pewno wezmę czy kota :)

Posted

Pisz piesia w miarę wolniejszego czsu - jesli taki masz - co tam u Ciebie, Broneczka i wszystkich Twoich podopiecznych. Tak pięknie piszesz, taka miłość [I]wyziera[/I] z Twoich postów do tych biedaków schronowych, że aż serce rośnie po tych tragicznych wątkach na dogo. Dziękujemy Ci za wszystko.

Posted

[INDENT] [B]Prośba![/B]Cioteczki kto może w Poznaniu użyczyć jednego noclegu dla suni.Sunia jest w Krotoszynie i musi dotrzeć do Poznania w niedzielę (25.09-jest transport załatwiony)następnie w poniedziałek zostanie odebrana przez Koskę i zawieziona do Gdańska.To jedyna taka szansa aby sunia dotarła do Gdańska.Bardzo proszę o pomoc Cioteczki z Poznania.[B]Pilne![/B] [/INDENT]

• 2 weeks later...
Posted

Nasz Bronuś to mały terrorysta i wymuszacz ;) . Jednego dnia postanowiłam zrobić test i zakazałam psom wchodzenia na łóżko . Bronuś był baaardzo nieszczęśliwy . Chodził wokół łóżka , piszczał , skomlał , poszczekiwał i zachowywał się tak jak by mu się największa krzywda działa . Ale na mnie patrzył ... Byłam najgorszą panią na świecie ( gdyby miał koszulkę z takim napisem to pewnie by mi ją w zębach przyniósł ;) ) . Oczywiście jedno moje magiczne słowo : " HOP " i świat Bronusia stał się znowu piękniejszy :) , a ja znowu byłam najcudowniejszą panią na świecie :) .

Bronuś jest kochany i taki głupolinkowaty czasami . I coraz mniej smuteczkowaty . Jak by wyczuł , że już jest mój na zawsze . Moje małe cudowne słoneczko :) .
Czasami miewam kryzysy i czuję się zmęczona , ale to są chwilówki , bo potem moje głupole wtulają się we mnie , patrzą zakochanym wzrokiem i wszystko mija . I zostaje tylko rozczulenie i jedyny problem jaki w takich momentach się pojawia to skąd wziąć jeszcze trzy ręce ;) , żeby w sumie mieć ich pięć , tyle ile pycholi do głaskania .

Posted

[quote name='danka4u1']Piesia, przystopuj...:mad:skąd weźmiemy Ci jeszcze trzy ręce??? :shake:jak dojdzie Topik...???:shake:
Ile Ty masz tych pycholi do przytulania, głaskania. obrządzania?[/QUOTE]
No wiesz Danusiu , zimy teraz ciężkie i żeby zaoszczędzić na ogrzewaniu musiałam się zaopatrzyć w dużą ilość termoforów ;) .
A co do Topisia to nie ma dnia , żebym o nim nie myślała , ale moi sąsiedzi już by nie znieśli kolejnego szczekającego termoforu w moim domu ;) . Już i tak ich cierpliwość wystawiam na wielką próbę .

Posted

Sąsiedzi, którzy słyszą [B]szczekające termofory[/B] powinni udać sie w jakies miejsce odosobnienia...:evil_lol::evil_lol:
Ładny teraz tytuł wątku ma Bronuś, ale juz nie jest smuteczek, chyba że chce coś wskórać u Ciebie, to wtedy udaje biednego, smutaska..;)

Posted

[quote name='danka4u1'][B]Sąsiedzi, którzy słyszą [B]szczekające termofory[/B] powinni udać sie w jakies miejsce odosobnienia...:evil_lol::evil_lol:[/B]
Ładny teraz tytuł wątku ma Bronuś, ale juz nie jest smuteczek, chyba że chce coś wskórać u Ciebie, to wtedy udaje biednego, smutaska..;)[/QUOTE]
Nieźle się uśmiałam Danusiu :):):) .

A z tymi smuteczkami to faktycznie tak jest , że to tylko ściema . Już wie , że nie musi , to nie smuteczkuje . No chyba , że chce coś na mnie wymusić to wtedy sobie przypomina jak się robi smutną minkę . Spryciarz z niego , tak jak mówi Sarunia .
Naprawdę coraz częściej się uśmiecha i szaleje w domu :) .

Posted

Piesiu! Ściskam Ciebie i Bronusia i oczywiście całą Twoją gromadkę.
Żeby Skubis i Rudek znaleźli się w kalendarzu metamorfoz (a ja Ich tam zgłosiłam), [B]trzeba na Nich oddawać głosy.[/B] Tu link:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2[/URL]

[B]Skubiś ma nr 30, a Ruduś 41.[/B]

Piesia! Zmobilizuj wasze dziewczyny. Widziałam, że do tej pory zagłosowała tylko cicia....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Piesiu! Ściskam Ciebie i Bronusia i oczywiście całą Twoją gromadkę.
Żeby Skubis i Rudek znaleźli się w kalendarzu metamorfoz (a ja Ich tam zgłosiłam), [B]trzeba na Nich oddawać głosy.[/B] Tu link:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2[/URL]

[B]Skubiś ma nr 30, a Ruduś 41.[/B]

Piesia! Zmobilizuj wasze dziewczyny. Widziałam, że do tej pory zagłosowała tylko cicia....[/QUOTE]
Dzięki , wrzucę link na nasz obornicki wątek :) .

• 3 weeks later...
Posted

Bronuś z Rudusią . Wyluzowany , bo już wie , że zostaje :)

[IMG]http://i51.tinypic.com/jfdgrm.jpg[/IMG]

I po stole też sobie pochodzę . A co mi tam . U siebie w końcu jestem , prawda ;) ?

[IMG]http://i51.tinypic.com/2z4gutu.jpg[/IMG]

Najlepsze miejsce do opalania :

[IMG]http://i55.tinypic.com/2942lwg.jpg[/IMG]

Przepraszam za jakość , ale zdjęcia były robione komórką .

No i te zdjęcia są odpowiedzią na pytanie : Dlaczego moje tymczasy wracają do mnie ? :):):)