Szyna13222 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pańcia Bronusia kazała przekazać że niestety komputer jej sie zbuntował i jakoś do piątku nie będzie na dogo Quote
danka4u1 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Szyna13222']Pańcia Bronusia kazała przekazać że niestety komputer jej sie zbuntował i jakoś do piątku nie będzie na dogo[/QUOTE] Postaramy się wytrzymać.:evil_lol: Najważniejsze, że psiaki w ralnej rzeczywistości nie ucierpią na tym, a nawet piesia będzie miała pewnie więcej czasu na ...:evil_lol:demoralizowanie- rozpieszczanie:evil_lol: zwierzaków w schronie.......:multi: Quote
piesia Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Bronuś miał wczoraj kastrację . Troszkę pokąsał pana doktora mały diabełek . A teraz piszczy , bo już mnie wygania na wieczorny spacerek . Decyzja już zapadła . Bronuś zostaje u mnie , nie umiem szukać mu innego domu . Quote
Sarunia-Niunia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='piesia']Decyzja już zapadła . Bronuś zostaje u mnie , nie umiem szukać mu innego domu .[/QUOTE] Wiedziałam, że to się tak skończy...:multi::shake::multi:... Dobrze, że domek dla Bronusia był blisko, a nie np w Krakowie:eviltong:, bo trzeba by było daleko jechać po Spryciarza... Nie ma co mówić - Bronuś i Piesia to uczucie w obie strony:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
danka4u1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Wiedziałam, że to się tak skończy...:multi::shake::multi:... Dobrze, że domek dla Bronusia był blisko, a nie np w Krakowie:eviltong:, bo trzeba by było daleko jechać po Spryciarza... Nie ma co mówić - Bronuś i Piesia to uczucie w obie strony:loveu::loveu::loveu:!!![/QUOTE] Broneczku, na co Ci to przyszło....:shake: :evil_lol: :shake: Komplet będzie wtedy, gdy dojdzie Topik:evil_lol: Piesia, jestes wielka :loveu::loveu: ale do schronu to Ty już nie chodź, bo będziesz musiała wybudować gigantyczny domek z ...gumy:evil_lol: Quote
Gufiki Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cześć! Właśnie wpadłam na temat Broneczka - przeurocza z niego psinka, fajnie że ma już domek. Pozdrawiamy serdecznie z moim jamniołem:) Quote
Isadora7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='piesia']Bronuś miał wczoraj kastrację . Troszkę pokąsał pana doktora mały diabełek . A teraz piszczy , bo już mnie wygania na wieczorny spacerek . Decyzja już zapadła . Bronuś zostaje u mnie , nie umiem szukać mu innego domu .[/QUOTE] [B] Piesia proszę podaj mi adres na priva chciałabym malutki posag mu wyslać. [/B] Quote
Akrum Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 no proszę - w końcu ostateczna decyzja zapadła - bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw - aczkolwiek szkoda takiego super DT - bo pewnie teraz już nie wyrobisz z tymczasowaniem kolejnej bidy? Bronuś - gratuluję, bądź szczęśliwy i ze smuteczka przemień się w najbardziej szczęśliwego psa na świecie :) Quote
Isadora7 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Akrum']no proszę - w końcu ostateczna decyzja zapadła - bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw - aczkolwiek szkoda takiego super DT - bo pewnie teraz już nie wyrobisz z tymczasowaniem kolejnej bidy? Bronuś - gratuluję, bądź szczęśliwy i ze smuteczka przemień się w najbardziej szczęśliwego psa na świecie :)[/QUOTE] No pewnie tak, moja TYMCZASOWICZKA Ganga tez zamknęła u mnie tymczasy. Quote
piesia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Isadora7'][B] Piesia proszę podaj mi adres na priva chciałabym malutki posag mu wyslać. [/B][/QUOTE] Isadoro , dziękuję ślicznie w imieniu Broneczka , ale masz przepełnioną skrzynkę i nie mogę wysłać wiadomości . W sobotę otwieramy z Broneczkiem szampana ( bezalkoholowego , bo Bronuś jest jeszcze niepełnoletni ;) ) . Dziękuję wszystkim za zaglądanie do Broneczka i wspieranie go . Będziemy od czasu do czasu pisać jak tam Bronuś się sprawuje i postaramy się porobić też nowe zdjęcia :):):) z całym stadem broneczkowym oczywiście :) . Danusiu , masz rację , do kompletu brakuje mi jeszcze Topika . Miałam ostatnio mocno intensywny okres , ale mimo wszystko jechałam do schronu , żeby nie zawieść Topika , ale o tym napiszę już na jego wątku :). Quote
Akrum Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 i ja do Was dziewczyny dołączam - bo moja tymczasowiczka Kropka - nie potrafię się z nią już rozstać :) i też zamyka niestety u mnie tymczas, aczkolwiek - w awaryjnych sytuacjach psiaka na pewno wezmę czy kota :) Quote
danka4u1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pisz piesia w miarę wolniejszego czsu - jesli taki masz - co tam u Ciebie, Broneczka i wszystkich Twoich podopiecznych. Tak pięknie piszesz, taka miłość [I]wyziera[/I] z Twoich postów do tych biedaków schronowych, że aż serce rośnie po tych tragicznych wątkach na dogo. Dziękujemy Ci za wszystko. Quote
Anula Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [INDENT] [B]Prośba![/B]Cioteczki kto może w Poznaniu użyczyć jednego noclegu dla suni.Sunia jest w Krotoszynie i musi dotrzeć do Poznania w niedzielę (25.09-jest transport załatwiony)następnie w poniedziałek zostanie odebrana przez Koskę i zawieziona do Gdańska.To jedyna taka szansa aby sunia dotarła do Gdańska.Bardzo proszę o pomoc Cioteczki z Poznania.[B]Pilne![/B] [/INDENT] Quote
Syla Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 U Bronusia takie dobre wieści.Pisz piesia, choć czasem i dawaj nam zdjęcia.Pozdrawiam serdecznie. Quote
piesia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Nasz Bronuś to mały terrorysta i wymuszacz ;) . Jednego dnia postanowiłam zrobić test i zakazałam psom wchodzenia na łóżko . Bronuś był baaardzo nieszczęśliwy . Chodził wokół łóżka , piszczał , skomlał , poszczekiwał i zachowywał się tak jak by mu się największa krzywda działa . Ale na mnie patrzył ... Byłam najgorszą panią na świecie ( gdyby miał koszulkę z takim napisem to pewnie by mi ją w zębach przyniósł ;) ) . Oczywiście jedno moje magiczne słowo : " HOP " i świat Bronusia stał się znowu piękniejszy :) , a ja znowu byłam najcudowniejszą panią na świecie :) . Bronuś jest kochany i taki głupolinkowaty czasami . I coraz mniej smuteczkowaty . Jak by wyczuł , że już jest mój na zawsze . Moje małe cudowne słoneczko :) . Czasami miewam kryzysy i czuję się zmęczona , ale to są chwilówki , bo potem moje głupole wtulają się we mnie , patrzą zakochanym wzrokiem i wszystko mija . I zostaje tylko rozczulenie i jedyny problem jaki w takich momentach się pojawia to skąd wziąć jeszcze trzy ręce ;) , żeby w sumie mieć ich pięć , tyle ile pycholi do głaskania . Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Piesia, przystopuj...:mad:skąd weźmiemy Ci jeszcze trzy ręce??? :shake:jak dojdzie Topik...???:shake: Ile Ty masz tych pycholi do przytulania, głaskania. obrządzania? Quote
piesia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='danka4u1']Piesia, przystopuj...:mad:skąd weźmiemy Ci jeszcze trzy ręce??? :shake:jak dojdzie Topik...???:shake: Ile Ty masz tych pycholi do przytulania, głaskania. obrządzania?[/QUOTE] No wiesz Danusiu , zimy teraz ciężkie i żeby zaoszczędzić na ogrzewaniu musiałam się zaopatrzyć w dużą ilość termoforów ;) . A co do Topisia to nie ma dnia , żebym o nim nie myślała , ale moi sąsiedzi już by nie znieśli kolejnego szczekającego termoforu w moim domu ;) . Już i tak ich cierpliwość wystawiam na wielką próbę . Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Od jakiegoś już czasu twierdziłam, że Bronuś to spryciarz:eviltong:... On wie, że najlepiej u Piesi:loveu:.... Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Sąsiedzi, którzy słyszą [B]szczekające termofory[/B] powinni udać sie w jakies miejsce odosobnienia...:evil_lol::evil_lol: Ładny teraz tytuł wątku ma Bronuś, ale juz nie jest smuteczek, chyba że chce coś wskórać u Ciebie, to wtedy udaje biednego, smutaska..;) Quote
piesia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='danka4u1'][B]Sąsiedzi, którzy słyszą [B]szczekające termofory[/B] powinni udać sie w jakies miejsce odosobnienia...:evil_lol::evil_lol:[/B] Ładny teraz tytuł wątku ma Bronuś, ale juz nie jest smuteczek, chyba że chce coś wskórać u Ciebie, to wtedy udaje biednego, smutaska..;)[/QUOTE] Nieźle się uśmiałam Danusiu :):):) . A z tymi smuteczkami to faktycznie tak jest , że to tylko ściema . Już wie , że nie musi , to nie smuteczkuje . No chyba , że chce coś na mnie wymusić to wtedy sobie przypomina jak się robi smutną minkę . Spryciarz z niego , tak jak mówi Sarunia . Naprawdę coraz częściej się uśmiecha i szaleje w domu :) . Quote
Sarunia-Niunia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Piesiu! Ściskam Ciebie i Bronusia i oczywiście całą Twoją gromadkę. Żeby Skubis i Rudek znaleźli się w kalendarzu metamorfoz (a ja Ich tam zgłosiłam), [B]trzeba na Nich oddawać głosy.[/B] Tu link: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2[/URL] [B]Skubiś ma nr 30, a Ruduś 41.[/B] Piesia! Zmobilizuj wasze dziewczyny. Widziałam, że do tej pory zagłosowała tylko cicia.... Quote
piesia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Piesiu! Ściskam Ciebie i Bronusia i oczywiście całą Twoją gromadkę. Żeby Skubis i Rudek znaleźli się w kalendarzu metamorfoz (a ja Ich tam zgłosiłam), [B]trzeba na Nich oddawać głosy.[/B] Tu link: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/213526-METAMORFOZY-na-2012-G%C5%81OSUJEMY-NA-KANDYDAT%C3%93W-ka%C5%BCdy-g%C5%82os-to-cegie%C5%82ka-DO-15.10-do0.00/page2[/URL] [B]Skubiś ma nr 30, a Ruduś 41.[/B] Piesia! Zmobilizuj wasze dziewczyny. Widziałam, że do tej pory zagłosowała tylko cicia....[/QUOTE] Dzięki , wrzucę link na nasz obornicki wątek :) . Quote
piesia Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Bronuś z Rudusią . Wyluzowany , bo już wie , że zostaje :) [IMG]http://i51.tinypic.com/jfdgrm.jpg[/IMG] I po stole też sobie pochodzę . A co mi tam . U siebie w końcu jestem , prawda ;) ? [IMG]http://i51.tinypic.com/2z4gutu.jpg[/IMG] Najlepsze miejsce do opalania : [IMG]http://i55.tinypic.com/2942lwg.jpg[/IMG] Przepraszam za jakość , ale zdjęcia były robione komórką . No i te zdjęcia są odpowiedzią na pytanie : Dlaczego moje tymczasy wracają do mnie ? :):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Oj ten Broneczek... króluje chłopak w domu, nie ma co..... I dziwić się, że Bronuś-Sprycuś nie chciał żadnego innego domku.... Quote
Recommended Posts