Bodziulka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja go jeszcze na aksamitki wrzucę - ostatnio trochę miejsca się zrobiło ;) Quote
Marka Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 andzia69 napisał(a):bardzo to wszystko przykre :shake: u nas 3 dalmaski szukają domów:placz: no właśnie, a one, z tą swoją aksamitną sierścią, zimą powinny spać w łóżku pana, a nie marznąc w budach... :sad: Vika - wielkie dzięki za chęć pomocy! :) Bodziulka - koniecznie daj go na "aksamitki" - jego i "Sharka" jeszcze! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2376111#post2376111 Quote
Vika_Bari Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jak tam Kropek? Mam zainteresowanego sąsiada. Ma domek i 13 letnia córkę i małego kundelka. Jak on do dzieci i do innych psów? Nic nie obiecał ale powiedział że decyzja poważna i wszyscy powinni chcieć psa. Trzymam kciuki bo w tej sytuacji mój ulubienic będzie mieszkał tylko parę domów ode mnie. Quote
Bodziulka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ok, postaram się zapakować ich jaknajszybciejsię da ;) Quote
lewkonia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jesli ten kundelek to piesek - to może byc różnie, bo dalmatyńczyki są często "jedynakami" - lubia być oczkiem w głowie i są baaardzo zazdrosne. Quote
Marka Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Lewkonia - skąd Ty tak dobrze znasz dalmatyńczyki..? :p Dokładnie tak jest - Kropek jest dosyć zazdrosny i niespecjalnie chce się dzielić pańcią z innymi stworzeniami (choć gdyby jego koleżanką była suczka - oooo, tak, Kropuś byłby zachwycony, ale pieskami już niestety się nasz bohater nie zachwyca... :cool3: ) Quote
Vika_Bari Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nie pocieszające wieści. Żona sąsiada nie zgadza się na dorosłego psa i bardzo się boi. Ale jutro będzie w gazecie. Może się uda! Quote
lewkonia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 lewkonia napisał(a):Jesli ten kundelek to piesek - to może byc różnie, bo dalmatyńczyki są często "jedynakami" - lubia być oczkiem w głowie i są baaardzo zazdrosne. Bunia ma ich całe stadko i mnie nauczyła:evil_lol: . Poza tym był u mnie na tymczasie Drops. Ta rasa lubi skupiać uwagę pańci tylko na sobie.:lol: Quote
Vika_Bari Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dziewczyny może ktoś podał Kropa tej gazety? Mam taką informacje: "Spróbujcie umieścić ogłoszenie jeszcze w gazecie Wyborczej oni mają całą stronę poświęconą zwierzętom. Ogłoszenie jest za darmo ,my też korzystamy z ich usług i muszę wam powiedzieć że z dobrym skutkiem. Podaję numer tel. 071 371-72-00.Można to załatwić telefonicznie." Quote
kasia_777 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dlaczego ta pani nie poszła z nim na szkolenie?? Przecież chodzenie na smyczy da się nauczyć każdego psa :shake: Dlaczego tak się łatwo poddała? Przecież jest piękny i jej pasował na początku, to dziwne Quote
Vika_Bari Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kurcze nie zdążyliśmy z ogłoszeniem i pojawi się dopiero w następny czwartek a tak liczyłam że zdążą na ten czwartek ale kobita wyjaśniła ze do poniedziałku przejmowane ogłoszenia na następny tydzień. Ale od czwartku kropki będą poszukiwać domu w Środzie Wlkp pod Poznaniem a ot paru dni w Nekli a od 13.11 Kropek będzie szukał domu w Poznaniu. Quote
Vika_Bari Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 kasia_777 napisał(a):Dlaczego ta pani nie poszła z nim na szkolenie?? Przecież chodzenie na smyczy da się nauczyć każdego psa :shake: Dlaczego tak się łatwo poddała? Przecież jest piękny i jej pasował na początku, to dziwne Przyczyna prawdopodobnie jest inna ale po co nam to wiedzieć? Jeżeli nie zakochałaś w tym psie i go zwróciła znaczy nie była jego przeznaczeniem. Mam masę adoptowańcew i co chwila jest jakiś problem i nawet myślałam nad oddaniem dobermanki (bo gryzą ja moje psy) ale i tak nikogo nikomu nie oddam bo to moje ukochane kruszynki i nikomu nie będą potrzebne poza mną. Domu Kropaskowi szukamy! Quote
Vika_Bari Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Piękny Dalmasek w dobre ręce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lewkonia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ten co wyrzucił Kropka do lasu:angryy: niech zobaczy, gdzie dalmatyńczyki lubią się wylegiwać.... Kropek też znajdzie swoją białą kanapę do leżenia. Quote
tanitka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 oj jakie piękne kanapy!!! całe w kropki!! Kropas gdzie twoja kanapa??:lol: Quote
Monika:) Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 tak jak pisalam dalam ogloszenie do trojmiejskich ogloszen i odezwal sie do mnie pan red.Miroslaw P.arnecki i prosil o pilny kontakt ( pisal do mnie ok 2 w nocy) pisal ze wzruszyla go historia kropka, odpisalam mu dopiero teraz poniewaz wczesniej nie moglam wejsc na poczte ale mam nadzieje ze odpisze i dowiemy sie o co dokladnie temu panu chodzilo Quote
tanitka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 no to trzymanie kciuków za Kropka!!!:lol: Quote
Vika_Bari Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Piękny Kropek szukają kanapy i dachu nad nią. Dobry domek pilnie poszukiwany. Quote
Ulka18 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Trzymamy kciuki za Kropka...moze p.redaktor napisze jakis wzruszajacy artykul i dzieki niemu Kropeczek znajdzie dom. Quote
Marka Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Przypominam wszystkim naszego bohatera : i swój telefon: 0-507920043 (w sprawach adopcji) Quote
Recommended Posts