Jump to content
Dogomania

Dalmatyńczyk wyrzucony do Puszczy Kampinoskiej ma DOM dzięki Doddy! :-))))

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam Kropek?
Mam zainteresowanego sąsiada.
Ma domek i 13 letnia córkę i małego kundelka.
Jak on do dzieci i do innych psów?
Nic nie obiecał ale powiedział że decyzja poważna i wszyscy powinni chcieć psa.
Trzymam kciuki bo w tej sytuacji mój ulubienic będzie mieszkał tylko parę domów ode mnie.

Posted

Lewkonia - skąd Ty tak dobrze znasz dalmatyńczyki..? :p
Dokładnie tak jest - Kropek jest dosyć zazdrosny i niespecjalnie chce się dzielić pańcią z innymi stworzeniami (choć gdyby jego koleżanką była suczka - oooo, tak, Kropuś byłby zachwycony, ale pieskami już niestety się nasz bohater nie zachwyca... :cool3: )

Posted

lewkonia napisał(a):
Jesli ten kundelek to piesek - to może byc różnie, bo dalmatyńczyki są często "jedynakami" - lubia być oczkiem w głowie i są baaardzo zazdrosne.

Bunia ma ich całe stadko i mnie nauczyła:evil_lol: . Poza tym był u mnie na tymczasie Drops. Ta rasa lubi skupiać uwagę pańci tylko na sobie.:lol:

Posted

Dziewczyny może ktoś podał Kropa tej gazety?
Mam taką informacje:
"Spróbujcie umieścić ogłoszenie jeszcze w gazecie Wyborczej oni mają całą stronę poświęconą zwierzętom. Ogłoszenie jest za darmo ,my też korzystamy z ich usług i muszę wam powiedzieć że z dobrym skutkiem. Podaję numer tel. 071 371-72-00.Można to załatwić telefonicznie."

Posted

Dlaczego ta pani nie poszła z nim na szkolenie?? Przecież chodzenie na smyczy da się nauczyć każdego psa :shake:
Dlaczego tak się łatwo poddała? Przecież jest piękny i jej pasował na początku, to dziwne

Posted

Kurcze nie zdążyliśmy z ogłoszeniem i pojawi się dopiero w następny czwartek a tak liczyłam że zdążą na ten czwartek ale kobita wyjaśniła ze do poniedziałku przejmowane ogłoszenia na następny tydzień. Ale od czwartku kropki będą poszukiwać domu w Środzie Wlkp pod Poznaniem a ot paru dni w Nekli a od 13.11 Kropek będzie szukał domu w Poznaniu.

Posted

kasia_777 napisał(a):
Dlaczego ta pani nie poszła z nim na szkolenie?? Przecież chodzenie na smyczy da się nauczyć każdego psa :shake:
Dlaczego tak się łatwo poddała? Przecież jest piękny i jej pasował na początku, to dziwne

Przyczyna prawdopodobnie jest inna ale po co nam to wiedzieć? Jeżeli nie zakochałaś w tym psie i go zwróciła znaczy nie była jego przeznaczeniem. Mam masę adoptowańcew i co chwila jest jakiś problem i nawet myślałam nad oddaniem dobermanki (bo gryzą ja moje psy) ale i tak nikogo nikomu nie oddam bo to moje ukochane kruszynki i nikomu nie będą potrzebne poza mną.

Domu Kropaskowi szukamy!

Posted

tak jak pisalam dalam ogloszenie do trojmiejskich ogloszen i odezwal sie do mnie pan red.Miroslaw P.arnecki i prosil o pilny kontakt ( pisal do mnie ok 2 w nocy) pisal ze wzruszyla go historia kropka, odpisalam mu dopiero teraz poniewaz wczesniej nie moglam wejsc na poczte ale mam nadzieje ze odpisze i dowiemy sie o co dokladnie temu panu chodzilo