henikar Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jasza to jest wątek suni w łazience, już wszystko OK. http://www.dogomania.pl/threads/208873-Sunia-u-mnie-w-lazience!!!-Wlasciciel-odnaleziony!-Sunia-w-domu! Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ale akcja!!! A sunia podobna do Paluszka. Palluszek już też jest na zaginionych psach. Ogłoszenie aktywowano: http://zaginionepsy.pl/obiekt,10453,Znaleziony,Zory,NN.html Quote
henikar Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jasza wiem, że dałaś dwa ogłoszenia na zaginionych. Na jednym z nich bez zdjęcia jest w komentarzu zapytanie. Zajrzyj. Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 fajnie, że ludzie czytają, ale chyba to nie to, bo pytanie jest o brązowy pyszczek. Paluszek ma biało- brązowy, ale warto podełać zdjęcia - co myslisz Jasza Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jasza napisał(a):Odpisałam! dzięki, a co myslisz? skąd ten ktoś jest? BYło napisane? Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Aniu_Shirley dziękuję ślicznie za wpłatę - rozliczenie wpisuję w poście II. Już pisałam Jaszy - jesteś naszym nowym aniołem. i dla ciebie też dedykacja - w niedzielę na polsacie o 10.45 leci "Ania z Zielonego Wzgórza", wszyscy kibicujmy, bo jak widać nasza Ania ma też tak dobre serce, jak bohaterka filmu (a ja ten film uwielbiam) Quote
paulinken Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Biedny Paluszek... feliksik, tak musiało być, że wracałaś inną drogą, niż zwykle. Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 paulinken napisał(a):Biedny Paluszek... feliksik, tak musiało być, że wracałaś inną drogą, niż zwykle. też tak pomyślałam, bo nigdy tamtędy nie szłam i coś mnie podkusiło a przecież burza miała być i chciałam po dziecko i do domu szybko, ale jednak skręciłam gdzie indziej Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Widzisz, tak mialo być, naprawdę! ( Nie było napisane skąd ten ktoś jest, poprosilam o maila, i napisałam, że wyślę zdjęcia). Aniu - MOC!! W niedzielę oglądam na Twoją czesć! Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 dziękuję wam kochane kobitki - od razu lepiej, jak widzę, że ktoś nas odwiedza. Psina naprawdę kochana, żal że ktoś tak go zostawił Quote
__Lara Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='feliksik']Aniu_Shirley dziękuję ślicznie za wpłatę - rozliczenie wpisuję w poście II. Już pisałam Jaszy - jesteś naszym nowym aniołem. i dla ciebie też dedykacja - w niedzielę na polsacie o 10.45 leci "Ania z Zielonego Wzgórza", wszyscy kibicujmy, bo jak widać nasza Ania ma też tak dobre serce, jak bohaterka filmu (a ja ten film uwielbiam) Dobrze wiedzieć - Ania to jedna z moich ulubionych książek, połknęłam wszystkie 10 części :) Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 zerduszko napisał(a):On waży tylko 5 kg? A nie 15? a czemu 15? ja tak napisałam? zaraz sprawdzam Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Piętnaście to ważył, jak go Haniu nioslaś godzinę na rękach ;-) Trzeba by okruszka dodać na mikropsiaki, jak taki tyci, faktycznie. Napiszę do Madalleny. Quote
zerduszko Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Nieee :) Taki spory mi się wydawał ze zdjęć, które jak wiadomo przekłamują wielkość :) Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A on wielki "tylko" duchem... Haniu - nie wiem czy jutro wejdę na Dogo - ale w niedzielę na pewno startuję z ogłoszeniami, tylko zdjęcia... Choć nadal kciuki zaciskam, żeby DOBRY właściciel się znalazl. To, że Paluszek brudny był - nie szkodzi, moje czasami po spacerze wyglądają jak z najgorszego schronu wyciągnięte, a już Miśka na bank. Więc nic nie przesądzone. Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jasza napisał(a):Piętnaście to ważył, jak go Haniu nioslaś godzinę na rękach ;-) Trzeba by okruszka dodać na mikropsiaki, jak taki tyci, faktycznie. Napiszę do Madalleny. ale on ważył 5/6 - nie wydaje mi się mikro (on grubiutki dla mnie, tylko, że niski). nie wiem czy go przyjmą Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Na Mikro "przyjmują" do 6 kilo ;-) A że gruby - no to już inna inszość. Tylko nie mogę znaleźć wątku mikropsiaków.... Quote
feliksik Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Jasza napisał(a):Na Mikro "przyjmują" do 6 kilo ;-) A że gruby - no to już inna inszość. Tylko nie mogę znaleźć wątku mikropsiaków.... ja gdzieś mam, to gdyby co wstawię Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 O, mam wątek Mikropsiaków, wstawisz Haniu? http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!?highlight=mikro Quote
Jasza Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wrzuciłam go tam. Najwyżej coś poprawię, bo na szybko. Quote
Recommended Posts