__Lara Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ah ten Paluszek, ciągle jakieś przygody :) to jakieś manewry, to teraz jazda czołgiem :shake: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: feliksik, masz z łobuzem niezły kabaret :diabloti: Quote
Jasza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 A to Ty czołgiem jechałaś Haniu?? Matko, Paluszku, jak tak dalej "pójdzie" to Feliksik odwoła, że ty jesteś taki grzeczniutki, spokojny, kochany i w ogóle bezproblemowy..;-) Quote
feliksik Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Jasza']A to Ty czołgiem jechałaś Haniu?? Matko, Paluszku, jak tak dalej "pójdzie" to Feliksik odwoła, że ty jesteś taki grzeczniutki, spokojny, kochany i w ogóle bezproblemowy..;-)[/QUOTE] no ja tak czułam,że Paluszek myśli, że w czołgu:roll: i wszystkie przeszkody pokonamy chyba, bo tak się pchał na przednie siedzenia:mad: a znając jego pasje bojowe to chyba w dobrą stronę z moimi myślami szłam:evil_lol: Quote
Jasza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Mojemu mężowi by sie spodobał taki pies, bo był w wojsku dowódcą czołgu ;-) A poważnie - to nasz Reksio też się pcha na przednie siedzenie, i bardzo lubi, jak ja z Miśką siedzę z tyłu, a on na siedzeniu z przodu, koło Damiana :-) Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Janek Kos nam z Palunia rośnie! :) A pomysł pani wet baaardzo dobry, ale niech weźmie pod uwagę, że Paluszek domek cudny znajdzie, a kolejna bieda u Feliksik na DT się pojawi i też szanse na super domek będzie miała, jak już wyjdzie na prostą... Mi każdy zawsze powtarza ze znajomych "jakie cudo, ja bym nie oddała". A ja odpowiadam "kolejne bidy już czekają w kolejce, żebym je na takie cuda przerobiła" :) Quote
feliksik Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Nutusia']Janek Kos nam z Palunia rośnie! :)[/QUOTE] bardziej Szarik od Janka:cool3: Quote
Jasza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='feliksik']bardziej Szarik od Janka:cool3:[/QUOTE] Ano :p:p:p Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Nie no - przepraszam - dowódcą czołgu był Janek Kos! :eviltong: A Szarik był tylko dzwońcem, co takiemu bohaterowi jak Paluszek nijak nie uchodzi!:razz: Quote
feliksik Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Nutusia']Nie no - przepraszam - dowódcą czołgu był Janek Kos! :eviltong: A Szarik był tylko dzwońcem, co takiemu bohaterowi jak Paluszek nijak nie uchodzi!:razz: aaa, to rozumiem, Paluszek jako dowódca KOS:obrazic:, a ja jako pomagier SZARIK:candle: Quote
__Lara Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jasza, Twój mąż był dowódcą czołgu?? :o wow :D To może przeszkoli Palucha naszego :diabloti: Quote
feliksik Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='__Lara']Jasza, Twój mąż był dowódcą czołgu?? :o wow :D To może przeszkoli Palucha naszego :diabloti:[/QUOTE] może współny poligon:cool3: Ja byłam z moim synkiem pare dni temu na poligonie, jechaliśmy gazikami po muldach:roll: - wytrzepało nas jak trza i pokaz był jak czołg przejeżdża przez auto osobowe:crazyeye:. To ja już wiem czemu Paluszek taki niespokojny był - pewnie wyczuł że ja z jego kompanami;) Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 I wszystko jasne! Pchał się do przodu, bo się bał, że czołg po Was przejedzie! Boziu, na taki stres psina biedna narażona :) Quote
__Lara Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 I wyście Palucha ze sobą nie zabrali :shake::diabloti: Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No właśnie! Już sobie wyobrażam jakby mu było do mordki w hełmofonie! :) Wystawałby sobie przez właz i śpiewał "deszcze niespokojne"... Quote
feliksik Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Nutusia']No właśnie! Już sobie wyobrażam jakby mu było do mordki w hełmofonie! :) Wystawałby sobie przez właz i śpiewał "deszcze niespokojne"...[/QUOTE] oj deszcze z pewnością bo lało:evil_lol: wcześniej i błoto było jak na froncie wojennym Quote
ania shirley Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 A ja , czytając Dogomanię albo płaczę albo wyję ze śmiechu... Nutusia- przez "deszcze niespokojne" oplułam monitor. W pracy. Quote
Nutusia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 To co będzie jak Paluszek dośpiewa "potargały sad"?!?!?!?! :) Quote
ania shirley Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Przecież to malutki psiak, a nie żołnierz!! Pogłaskać , podrapać za uszkami trzeba, a nie do boju wysyłać. I to w deszcze niespokojne... Quote
feliksik Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='ania shirley']Przecież to malutki psiak, a nie żołnierz!! Pogłaskać , podrapać za uszkami trzeba, a nie do boju wysyłać. I to w deszcze niespokojne...[/QUOTE] oj a wczoraj to miał przedboje już, bo deszcze były faktycznie niespokojne - takich ulew już dawno nie było.:crazyeye: I tak jeszcze wczoraj wchodzę do pokoju a on leży sobie z główką na mojej torebce - kochane maleństwo:calus:, chyba tylko aby czuć że to moje i tam się położył. Mój Feliks to spał na moich papciach jak wychodziłam, a Paluszek widocznie woli torebki, no ale tak milutko mi się zrobiło, że jednak ma do mnie zaufanie. Jak go opatruję, to też widzę, że go boli - chwyta mnie ząbkami, ale tak żeby mnie nie ugryźć tylko żeby delikatnie powiedzieć, że już boli i mam delikatniej to robić, choć staram się jak mogę żeby nie bolało. Zaraz wkleję zdjęcia Quote
feliksik Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 to jest ranka z odparzenia - teraz już jest ładniejsza po paru dniach się zarasta i nie ropieje: Quote
feliksik Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 a tu kochany psiaczek - dziękuje już, że go nie smaruję maściami i ogólnie dałam mu już spokój: Quote
Jasza Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 O mamo...brzydko to wygląda...ja tu sobie żartuję, a Paluszek nie dość, że w gipsie, to jeszcze takie coś.... Biduś mały.....:shake::shake: Quote
feliksik Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 jak tylko skaner zaczeni mi działać to wkleję rachunek ostatni Quote
Recommended Posts