Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Dunia, nikt t tu do Ciebie nie zagląda.... Poprosiłam Feliksik o przelanie na konto Slaya 460 PLN, brakujące 200 PLN da mu Jaaga z tych pieniędzy które ma u siebie. Dzisiaj zadzwonię do mamy Jaagi, mam nadzieję, że Dunia się polubiła z psami - z Teri, z Albinką i całym stadkiem :-) Z wzajemnościa! Quote
Justyna Stalenczyk Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 1. Właśnie wysłałam pieniążki na Dunię. Pewnie jutro będą na koncie. 2. Chciałam zapytać o bazarki. Może mogłabym znaleźć kilka rzeczy do sprzedania dla Dunieczki. Tylko powiedzcie co to może być. I w jaki sposób to zorganizować? Quote
gosia2313 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cokolwiek, ksiażki, jakieś tak zwane kurzołapy (figurki itp), ubrania, akcesoria dla psów/kotów itp., Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Justyna Stalenczyk']1. Właśnie wysłałam pieniążki na Dunię. Pewnie jutro będą na koncie. 2. Chciałam zapytać o bazarki. Może mogłabym znaleźć kilka rzeczy do sprzedania dla Dunieczki. Tylko powiedzcie co to może być. I w jaki sposób to zorganizować?[/QUOTE] Tak jak napisała Gosia - na bazarku możesz wystawić wszystko, oprócz alkoholu, środków odurzających itp. ( patrz regulamin ;-) ) Możesz bazarek wystawić sama - to nic trudnego. Mozesz zrobić zdjęcia fantom i razem z opisami wysłać do kogoś kto bazarek wystawi - a potem Ty zajmiesz się wysyłką np. Lub wysłać fanty pocztą do kogoś kto bazarek wystawi sam. a w ogóle - to dziękuję serdecznie za wsparcie i pomoc dla Duni!:loveu::loveu::loveu: Quote
Justyna Stalenczyk Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 W takim razie już szukam :) Tylko do kogo mam się z tym zgłosić? Kilka "pierdółek" już znalazłam. Mogę porobić zdjęcia i chyba ze wzgledu na brak posiadanego konta wolałabym, żeby ktoś wystawił bazarek. jesli jest ktoś chetny, kto znajdzie czas prześlę fotki. Zawsze kilka groszy więcej dla Duni się przyda. Quote
feliksik Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 wpłynęły pieniążki z kundelkowej skarbonki:loveu: 150zł przelałam Slayowi 460 i odliczyłam z rachunku już 200zł, które przekaże Jaaga. Duni pozostało [B]323zł[/B] Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Dziękuję Haniu - skarbniczko! Justyno - ja też nie mam konta, dlatego mam z tym zawsze problem. Poproszę Javenę, napiszę do Ciebie na PW. Quote
Justyna Stalenczyk Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Jasza']Dziękuję Haniu - skarbniczko! Justyno - ja też nie mam konta, dlatego mam z tym zawsze problem. Poproszę Javenę, napiszę do Ciebie na PW.[/QUOTE] Dobrze w takim razie czekam na wiadomość. :) Quote
__Lara Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zaglądam z rana. To jeszcze 200zł, to już nie tak dużo :) Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 200 PLN podarowała Duni JKP. Jaaga ma je u siebie - wręczy Slayowi jak przyjedzie po malutką. Więc finanse dotyczace badań i transportu DZIĘKI WAM WSZYSTKIM!!! mam y "załatwione". Teraz ściskamy kciuki mocno, żeby badanie wyszło NA TAK !! Quote
ania shirley Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Czy ktoś moze mi pomóc (bo okazuje się, że tępa jestem wyjatkowo:-(:oops: ) 1. Jak wkleić banerek? Próbuje , ale mam odpowiedź , że za duży 2. Jak skopiować link, żeby "wyświetlał" się na niebiesko"- tzn. jako link Jeżeli ktoś potrafiłby zniżyć się do poziomu internetowej ameby i rozjaśnić mi w/w sprawy- to bardzo proszę. Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='ania shirley']Czy ktoś moze mi pomóc (bo okazuje się, że tępa jestem wyjatkowo:-(:oops:[/QUOTE] A w czym??? Quote
ania shirley Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Za szybko kliknęłam- już jest dalszy ciąg.... Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Skopiować link - to ja robię zawsze tak: klikam prawym klawiszem myszki i naciskam: [I]Kopiuj skrót.[/I] A banerek...zależy jaki, może niektore rzeczywiście są za duże. Ale musisz wejść w zakladkę ( z lewej strony) Edytuj sygnaturę i potem wkleić... Matko, ale wytłumaczyłam...sama siebie nie zrozumiałam...:roll::p Quote
ania shirley Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Z banerkiem tak robię- próbowałam wkleić Dunię i Paluszka- i za duże :( Quote
__Lara Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Jasza']200 PLN podarowała Duni JKP. Jaaga ma je u siebie - wręczy Slayowi jak przyjedzie po malutką. Więc finanse dotyczace badań i transportu DZIĘKI WAM WSZYSTKIM!!! mam y "załatwione". Teraz ściskamy kciuki mocno, żeby badanie wyszło NA TAK !![/QUOTE] O kurcze, co za wiadomość!!!! :D :D :D :D Quote
Justyna Stalenczyk Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Troszkę rzeczy na bazarek dla Duni już mam :D Może majątek się nie uzbiera, ale zawsze coś :) Kruszynka śliczna :) Quote
leonarda Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zaglądam ponownie i .... [B]Jasza[/B], jak ja wiedziałam, komu podsunąć Dunię ;) U nas ginęła wśród tylu innych bied, zaraz mi się pomyślało o Tobie :eviltong:. I od razu wszystko się zaczęło dziać inaczej...:lol: Wybacz, że "zrzuciłam" jej los na Twoje barki:oops:, ale muszę myśleć jeszcze o tych innych psiakach, a tu widzę, że wszystko cudownie się układa:lol: Dziękuję Wam wszystkim, bardzo bardzo:Rose: Przy okazji - moja tymczasowiczka (ta z lękiem separacyjnym) już jest w nowym, naprawdę trafionym domu, który raczej na pewno będzie wreszcie jej ostatnim:multi: Czego i Duni życzę:happy1: Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Sama, to ja bym tylko popłakała na Duni zdjęciem, wiesz dobrze. Z Wami wszystkimi - to cuda się zdarzają. Bigielka w domu - oby tym NAJLEPSZYM Z NAJLEPSZYCH! Justyno - to ja nie wiem co z tym banerkiem, naprawde... KTO POMOŻE???? Quote
ania shirley Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Justyna pytała o bazarek. A o banerek ja. Quote
Justyna Stalenczyk Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='ania shirley']Justyna pytała o bazarek. A o banerek ja.[/QUOTE] Bazarek, banerek :) Prawie to samo :) nawał wszystkiego to i można się pogubić. Quote
Jasza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Matko, ja jestem zakręcona. Przepraszam. W sprawie bazarku napiszę na PW. Edit: bazarek z fantami Justyny zgodzila się wystawić Bela51!!! Niezastąpiona bazarkowa dobra dusza!!! DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY!!! Banerek - ....:niewiem: [B][COLOR=teal][U]KTO POMOŻE ANI WKLEIĆ BANEREK DO PODPISU????[/U][/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts