andzia69 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dzisiaj dostałam telefon od córki, ze jej kolega znalazł malutką amstaffkę na śmietniku...bez namysłu kazałam małą przywieźć... no i mam małe szczęście na 4 łapinkach o zjawiskowo niebieskich oczkach:loveu: mój Heniek się leni masakrycznie więc nie patrzcie na kudły na dywanie:oops: malutka do jutra będzie u mnie a jutro przeprowadzi się do Agnieszki na dt:loveu: Quote
andzia69 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 agaga21 napisał(a):mała miała fuksa, że od razu ktoś ją znalazł. no...tylko jak mi dziecko powiedziało, ze jak ten chłopak nie znajdzie dla niej domu to zawiezie ją do schronu w Nowym Targu to mi się słabo zrobiło... Mam nadzieję, że mała nie będzie długo czekała na domek...Doddy miała kilka chętnych na Nelsonika więc może się uda...Na razie to i tak ją troszkę trzeba "odchować" bo malusia jest bardzo, łapinki jej się plączą na panelach... Quote
doddy Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Jak coś to mamy DT dla szkraba. Tym co się zgłosili o Nelsona wyślę małą. Quote
andzia69 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='doddy']Jak coś to mamy DT dla szkraba. Tym co się zgłosili o Nelsona wyślę małą. Dt jest - u Agnieszki jak zwykle:) 2 szkraby wyadoptowała, został jej "tylko" jeden to się zaopiekuje kruszynką:) Mała została dzisiaj odrobaczona. Quote
baster i lusi Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 jak ktoś mógł porzucić takie maleństwo http://img692.imageshack.us/img692/7618/29052011024.jpg Quote
ania z poznania Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Anita, kontakty jej założyłaś, przyznaj się ;)! Quote
andzia69 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 ania z poznania napisał(a):Anita, kontakty jej założyłaś, przyznaj się ;)! jakie kontakty:crazyeye::evil_lol: mam nadzieję, że toto w nocy śpi:cool3: Quote
ania z poznania Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 andzia69 napisał(a): mam nadzieję, że toto w nocy śpi:cool3: Hm.... z szacunku nie przypomnę Ci powiedzenia o nadziei :eviltong::evil_lol:. Mam tymczaskę od środy, w nocy ze środy na czwartek wstawałam co godzinę, półtorej, ale to chora była, dzisiaj już tylko trzy. Quote
Neczka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 No i jak tu nie kochać bullowatych ? :loveu: I jak tu kochać ludzi... :nonono2: Mam nadzieję, że jak maleńka znajdzie już wspaniały DS i troszkę podrośnie, to jej nowi ludzie będą przesyłać zdjęcia podrostka ;) Przepiękna jest. Quote
Agata P Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Jakie cuuuuuuuudo:loveu:, aż trudno uwierzyć że ktoś wyrzucił takie maleństwo Ludzie to potwory bez serca!!!!(większość ludzi) Quote
andzia69 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 mała większośc dnia przesypia...w nocy obudziła mnie tylko 2 razy i raz o 5 nad ranem:mad: trzeba strasznie uważać, zeby jej nie zdeptać - mój królik jest 2 x większy od niej:evil_lol: jeszcze do jutra mała zostanie u mnie...a jutro...jutro się coś okaże:p generalnie jest słodka, rozkoszna, pachnąca mleczkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
ania z poznania Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ta 5 to jakaś godzina strategiczna, Lileczka moja robi tak samo! I oczekuje pełnego pakietu rozrywek :)! Quote
doddy Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Anita, przesłałam fotki Maszy 2 domkom które napisały do nas w sprawie Nelsona. Oba domki są z Warszawy. Jeśli będę coś wiedzieć dam znać. Quote
necianeta89 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Oh, rozkoszna! Niedawno z inną dogomaniaczką wydałyśmy też jednego malucha na DS ;) niecałe 6 tyg miał i był mniejszy niż fretka ;) trzeba było mieć oczy dookoła głowy :) Dacie jej jakieś imię? ;) Nie wiem czemu, ale jak na nią patrzę w głowię obija mi się imię Amelia :) Quote
doddy Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Anita, macie jakiś konkretny domek na oku? Czy szukać domku? Dzwoniła dzisiaj 1 rodzina o niunię z Gdańska, a także odpowiedziała mi rodzina od Nelsonika że jest zainteresowana adopcją niuni (państwo są z Marek k. Wawy). Quote
andzia69 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 doddy napisał(a):Anita, macie jakiś konkretny domek na oku? Czy szukać domku? Dzwoniła dzisiaj 1 rodzina o niunię z Gdańska, a także odpowiedziała mi rodzina od Nelsonika że jest zainteresowana adopcją niuni (państwo są z Marek k. Wawy). pan policjant, który mnie przesłuchiwał na okoliczność sprawy naszego schronu zastanawia się nad adopcją...ale jeśli ten z Marek jest sprawdzony i pewny i dadzą radę w opiece nad szkrabem malusim ...bo Aga dzisiaj małą zabrała i może ją jeszcze troszkę "podchować" Quote
Rumi. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 jeju jaka piękna! macie już domek na oku dla niej? udało się coś? Quote
Aleksa. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/208802-Szukam-amstaffa-do-Adopcji-!-jest-jaki%C5%9B?p=16993324#post16993324 podesłałam ją tu. Quote
Recommended Posts