Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, ja wplace swoja naleznosc za Topaza najdalej jutro i jak tylko bedzie watek na Fb rowniez bede rozsylac.Ciekawa jestem czy moj znajomy RObert Sz przestal placic?daj mi znac to ja go delikatnie podpytam czy zapomnial czy moze jego sytuacja finansowa sie zmienila

Posted

[quote name='Panca']Aniu, ja wplace swoja naleznosc za Topaza najdalej jutro i jak tylko bedzie watek na Fb rowniez bede rozsylac.[/QUOTE]

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Zapraszam na wydarzenie!!!!!! Reklamujcie, rozsyłajcie!

[URL]http://www.facebook.com/events/415350828475136/[/URL]

Doddy daj znać potem, czy jest jakiś odzew finansowy , czy coś to w ogóle dało...[/QUOTE]
proszę :):):)

Posted

dziewuszki - kobieta na wydarzeniu topazowym pyta czy jest możłiwośc płacenia przez [LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]paypal? - co jej odpisać bo ja się nie znam[/FONT][/COLOR][/LEFT]

Posted

Cioteczki ogromne dziekuje za pomoc. Uaktualnie post rozliczeniowy na dniach bo do tego potrzebuje wejscie z komputera a narazie z pracy z telefonu zagladam. Odtworzylam ostatnie pw od Kasi po padnieciu dogo wiec powinno byc ok.
Panca Twoja wplata 80 to lutowa czy kwietniowa?
Dziekuje raz jeszcze bardzo goraco za pomoc.

Posted

Super, że doszedł. Doszła pierwsza wpłata na Topaza w kwocie 1,5zł, ale rozliczenie napiszę wieczorem Kasi bo może do wieczora cos jeszcze dojdzie.

Posted

Melduję, że zamówiłam karmę dla Topaza, koszt 199zł.

I dodaję rozliczenie, bo wpłynęła darowizna na konto fundacji w kwocie 1,50zł od Kingi S.
Na PayPal na chłopaków nic nie wpłynęło.

Posted

potwierdzam bo sprawdzilam : wplacilam swa deklaracje tj[B]100zl w dniu 7 marca i byla to oplata za luty. Dzis przelalam 200 zl za marzec i kwiecien.gdzie sie zapodzialo moje 20 zl? moge przelac potwierdzenie przelewu ( nie wiem czemu mi sie wyboldowalo)[/B]

Posted

Doszły nowe wpłaty.

Na PayPal doszło 20,00GBP, co PayPal przeliczył na 94,71zł od pani Marzeny O. z dopiskiem Topaz.
Na konto fundacji doszło:
Panca 200zł (Topaz, Szejk)
Katarzyna P. - P. 10zł (Topaz)