snuszak Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 oby wreszcie ludzie zaczęli się zgłaszać, bo ja ankiety jeszcze nie dostałam, nie wiem czy coś z tego będzie Quote
Nevi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Trzymajcie mocno kciuki - Luna miała fajny telefon - rodzina z suczką 2-letnim yorkiem. Mają intensywnie myśleć w jej temacie. Sterylka i wizyta ok - tu nie ma zastrzeżeń. Powoli ogłoszenia zaczynają działać :) No kto się w niej zakocha?? Dalej? Quote
ania z poznania Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Ja też :)! Luna jest taka kochana..... Quote
ania z poznania Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Tekst do ogłoszeń maleństw, autorstwa Blueberry, wielkie dzięki :)! "Czy widziałeś kiedyś coś piękniejszego niż beztroski szczeniak biegający za swym Panem? Nas jest tutaj wiele i żaden z nas nie ma domu którego tak bardzo nam potrzeba. Jest w nas tyle miłości i życia które chcemy toczyć razem z człowiekiem. Fajne z nas szczeniaki. Mamy różne kolory i wielkości ale każdy z nas kocha i czeka tak samo a nasze małe serca są gotowe na Ciebie. Jesteśmy młodymi psiakami, które szybko się nauczą jak być wzorowym psem jeśli tylko poświęcisz nam odrobinę uwagi. Nie pozwól nam dorastać w schronisku... Czekamy na dom z książeczkami zdrowia w łapkach i nadzieją w oczach. Nadzieją że życie swoje przepleciesz naszym." Quote
SkarpetKa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Z Króweczkami i Maluszkami jest taki problem- trafiły do niewyczyszczonego boksu, a że są niskopodłogowe i z racji wieku, i z racji "rasy" to są teraz oblepione wiadomo czym. :( No i gryzą się między sobą. Trzeba by cudu, aby znaleźć teraz tymczas szczeniakom. Musimy się zgrać czasowo w jakiś dzień, zabrać ze sobą kaloszki i spędzić wiecej czasu w przytulisku na porządkach. Szczeniak młoda brązowa ONka już adoptowana przez strażnika miejskiego, który jednak nie bardzo jest uświadomiony w kwestii sterylki, na moje zagadywanie kiedy ją wysterylizuje, zapytał "a kto mu za to zwróci?". Raczej nie żartował, bo nie podchwycił tematu, mimo iż ja kontynuowałam rozmowę i dalej naciskałam. Quote
ania z poznania Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Taaak, też o tym sprzątaniu myślałam...... Kurcze, dzisiaj ruszyły ogłoszenia maluchów, mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Skarpetko, zrobisz im allegro? Quote
Nevi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Luna wciąż u nas... Domek byłby świetny, ale pan domu się trochę waha... chciałby mieć dużego psa a nie kolejnego malucha. Zobaczymy :/ Czekam na ich ostateczną decyzję. Quote
snuszak Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nevi jak nie ten domek to inny, spokojnie coś super dla maluszki się znajdzie Quote
SkarpetKa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Zrobię allegro jak najbardziej, wczoraj miało być, ale polowałyśmy z Conceited na koty i byłam poźo u siebie - zaczęłam i już nie dałam rady skończyć. Dziś wieczorem będzie! Quote
Ajula Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nevi napisał(a):Luna wciąż u nas... Domek byłby świetny, ale pan domu się trochę waha... chciałby mieć dużego psa a nie kolejnego malucha. Zobaczymy :/ Czekam na ich ostateczną decyzję. to może od nas weźmie? nasze będą spore Quote
BeaBono Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [email protected] Witam. Jak Vesper radzi sobie w kontaktach z kotami i dziećmi? Proszę o odpowiedź,to b.ważne,ponieważ jestem bardzo zainteresowany adopcją suczki. No i nie wiem, co odpisać, bo Vesper pewnie do dzieci i kotów jest ok, ale z drugiej strony sprawdzana w schronisku raczej nie była... Quote
ania z poznania Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Do dzieci (takich powyżej 10lat) na pewno super, tam do przytuliska przychodzą takie dziewczynki, wyprowadzają psy na spacer, było wszystko ok. Do kotów to nie mamy możliwości sprawdzić.......... Quote
SkarpetKa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Wyróżniona aukcja najmłodszych maluchów: http://allegro.pl/show_item.php?item=1658940877 Quote
ania z poznania Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Na FB założyłam maluchom wydarzenie http://www.facebook.com/event.php?eid=216577921709827 rozsyłajcie do znajomych, ok? Quote
ania z poznania Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Działa, tylko jak nie masz konta na FB to Ci się nie otworzy...... Skarpetko, zarejestruj się :)! Quote
SkarpetKa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Zawsze mi się pojawia, że muszę się zalogować, a teraz, że "nie znaleziono żądanej storny" dlatego pomyśłałam, że nie działa. Ale czego się nie robi dla psiaków ;) wkrótce się zaloguję. Drżyj fejsbukó :diabloti: Quote
Nevi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aniu, nie działa :) Fejs śmie twierdzić iż "Nie ma takiej strony". A dobre wieści takie, że Lunka już w nowym domu - Państwo z yorkiem się zdecydowali :) :) Sunie zachwycone. Domek jak ulał! Quote
SkarpetKa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Pięknie!!! :multi: Umowę Państwo podpisali? :) A zdjęcia z nowego domku ... :mad: Quote
ania z poznania Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Oooo! A ja już trzy wizyty dla niej umówiłam na poniedziałek, w ciągu ostatniej godziny! Kurcze, to coś jest nie tak, zaraz poprawiam tego Fejsa! Edit: Nevi, a spróbuj teraz? Quote
Recommended Posts