Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajcie mocno kciuki - Luna miała fajny telefon - rodzina z suczką 2-letnim yorkiem. Mają intensywnie myśleć w jej temacie. Sterylka i wizyta ok - tu nie ma zastrzeżeń.

Powoli ogłoszenia zaczynają działać :) No kto się w niej zakocha?? Dalej?

Posted

Tekst do ogłoszeń maleństw, autorstwa Blueberry, wielkie dzięki :)!

"Czy widziałeś kiedyś coś piękniejszego niż beztroski szczeniak biegający za swym Panem? Nas jest tutaj wiele i żaden z nas nie ma domu którego tak bardzo nam potrzeba.

Jest w nas tyle miłości i życia które chcemy toczyć razem z człowiekiem. Fajne z nas szczeniaki. Mamy różne kolory i wielkości ale każdy z nas kocha i czeka tak samo a nasze małe serca są gotowe na Ciebie.
Jesteśmy młodymi psiakami, które szybko się nauczą jak być wzorowym psem jeśli tylko poświęcisz nam odrobinę uwagi. Nie pozwól nam dorastać w schronisku...

Czekamy na dom z książeczkami zdrowia w łapkach i nadzieją w oczach. Nadzieją że życie swoje przepleciesz naszym."

Posted

Z Króweczkami i Maluszkami jest taki problem- trafiły do niewyczyszczonego boksu, a że są niskopodłogowe i z racji wieku, i z racji "rasy" to są teraz oblepione wiadomo czym. :( No i gryzą się między sobą. Trzeba by cudu, aby znaleźć teraz tymczas szczeniakom.
Musimy się zgrać czasowo w jakiś dzień, zabrać ze sobą kaloszki i spędzić wiecej czasu w przytulisku na porządkach.

Szczeniak młoda brązowa ONka już adoptowana przez strażnika miejskiego, który jednak nie bardzo jest uświadomiony w kwestii sterylki, na moje zagadywanie kiedy ją wysterylizuje, zapytał "a kto mu za to zwróci?". Raczej nie żartował, bo nie podchwycił tematu, mimo iż ja kontynuowałam rozmowę i dalej naciskałam.

Posted

Luna wciąż u nas... Domek byłby świetny, ale pan domu się trochę waha... chciałby mieć dużego psa a nie kolejnego malucha. Zobaczymy :/ Czekam na ich ostateczną decyzję.

Posted

Zrobię allegro jak najbardziej, wczoraj miało być, ale polowałyśmy z Conceited na koty i byłam poźo u siebie - zaczęłam i już nie dałam rady skończyć. Dziś wieczorem będzie!

Posted

Nevi napisał(a):
Luna wciąż u nas... Domek byłby świetny, ale pan domu się trochę waha... chciałby mieć dużego psa a nie kolejnego malucha. Zobaczymy :/ Czekam na ich ostateczną decyzję.

to może od nas weźmie? nasze będą spore

Posted

[email protected]

Witam.
Jak Vesper radzi sobie w kontaktach z kotami i dziećmi?
Proszę o odpowiedź,to b.ważne,ponieważ jestem bardzo zainteresowany adopcją suczki.

No i nie wiem, co odpisać, bo Vesper pewnie do dzieci i kotów jest ok, ale z drugiej strony sprawdzana w schronisku raczej nie była...

Posted

Zawsze mi się pojawia, że muszę się zalogować, a teraz, że "nie znaleziono żądanej storny" dlatego pomyśłałam, że nie działa.

Ale czego się nie robi dla psiaków ;) wkrótce się zaloguję. Drżyj fejsbukó :diabloti:

Posted

Aniu, nie działa :) Fejs śmie twierdzić iż "Nie ma takiej strony".

A dobre wieści takie, że Lunka już w nowym domu - Państwo z yorkiem się zdecydowali :) :) Sunie zachwycone. Domek jak ulał!