Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tej stronce chyba większość fotek jest kradziona gdzieś z netu, nierzadko właśnie z dogo :shake: Nie raz już tam widziałam "znajome" psy. Trzeba to zgłaszać, chyba w końcu założę konto na tej żałosnej stronie bo inaczej nie da się zgłosić fikcyjnego profilu. Tylko coś na razie strona w ogóle nie działa (i najlepiej by było jakby tak zostało :diabloti:).

Posted

Tina.Sara napisał(a):
założyłam tam konto i to zgłosiłam. zobaczymy co z tego wyniknie :shake:

Konto na pewno usuną, ale co z tego jak na jego miejsce pojawi się 10 kolejnych :shake: walka z wiatrakami...

Posted

dzień dobry! :cool3: jak pogoda? u nas wieje :( :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Konto na pewno usuną, ale co z tego jak na jego miejsce pojawi się 10 kolejnych :shake: walka z wiatrakami...

kurde, te dzieciaki naprawde nie mają co robić? :shake:

furciaczek napisał(a):
Matko i znowu ten sma portal...dzieciakom sie strasznie nudzi ehh

dokładnie :shake:

• 3 months later...
  • 10 months later...
Posted

pisałam dość długiego posta i mnie wywaliło :angryy: no nic, piszę od nowa.
w każdym razie...

WIELKI POWRÓT!! :multi:
bardzo bardzo bardzo bardzo baaaaaaardzo przepraszamy za niemalże roczną nieobecność :placz: nie wiem nawet jak to się stało. ale nic, już wróciłyśmy i zostajemy na stałe, łatwo się nas nie pozbędziecie :diabloti:
z dziewczynami wszystko w porządku, chociaż wczoraj miałyśmy mały incydent. otóż Sara złapała lecącego przy ziemi wróbla, a ten już niestety tego spotkania nie przeżył :shake: ale co zrobić, taka jej natura.

a teraz NIESPODZIANKA :diabloti: od sierpnia jest z nami żółw lamparci, któy na początku był samicą o imieniu Jessie, a teraz jest samcem o imieniu Lucky :eviltong: imiona kompletnie nie pasują, ale nieważne. przynajmniej w końcu trafił się jeden samiec w stadzie :diabloti:
a co do tego, że na początku był samicą... był jeszcze mały i do końca niewiadomo było, co z niego wyrośnie, więc i sprzedawca i weterynarz stawiali na samicę. a tu psikus i jest samiec :eviltong: to nawet dobrze, bo moją myślą przewodnią w drodze do sklepu było kupno samca :lol:

tu jeszcze w sierpniu w tymczasowym terra i zakochaną Sarą :evil_lol:

i po przeprowadzce. od tamtego czasu zmieniło się tylko tyle, że tą lampę, która jest po prawej skasowałam i żarówkę podłączyłam w środku :eviltong:

młody ma niemalże 20 cm długości :diabloti:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No to musisz miec z niej ubaw. ;) Przynajmniej ja bym miała.

no i mam. ale jeszcze większy jak robi inne głupie rzeczy ;)

[quote name='Paulina_mickey']Ooo witamy się po tak długiej nieobecności :multi:

http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/tisa3/DSC_0474.jpg

Kto wygrał te walkę na przeciąganie liny?:cool3:

http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/tisa3/DSC_4233.jpg

Wow ale ma super terrarium! A do tego jaki fajny żółw- strasznie bym chciała mieć lądowego :loveu::loveu:

Sara wygrała, jak zawsze. Tina jest pierdoła i źle łapie :roll:

[quote name='Tepes']heej:loveu:
jak miło znów sucze zobaczyć!

i zółwie no no fajnie:)

hej ho :loveu: dzięki