Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Załamuje ręce :placz: Dwa dni temu widziałam Speranzę w dzielnicy gdzie jest schronisko :crazyeye: A to bardzo daleko od miejsca , w którym ostatnio przebywała... Zupełnie nie rozumię czemu ona wędruje, czemu się premieszcza.... Tak to jej nigdy nie złapiemy :shake:

Posted

ciagle tu zagladam po dobre wiesci ale ciagle ich nie znajduje.. :(
chociaz dobra wiadomoscia jest to, ze sunia jest widywana, ze zyje i radzi sobie na wolnosci, a biega sama? co z jej kolega? kiedys byla informacja ze biega z jakims psem?
(mam nadzieje ze nie myle faktow..)

Posted

ja już naprawdę nie wiem :-( Może ona chce tak żyć... Tylko boje się o nią.... Jeszcze jakby w jednym miejscu siedziała, a ona pokonuje takie trasy, że szok :crazyeye:

• 1 month later...
Posted

[COLOR=blue][B] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff] Bardzo cię szkoda Speranzo [/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]daj [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff] się złapać kochaniutka biduleczko[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Zastanawiam się czy jest jakiś sens kolejnych prób łapania jej :-([/quote]
ojej co ty mówisz:shake: idzie zima jak ona sobie poradzi?:-(

Posted

ona całe życie żyła na dworze :-( Nigdy nie miała domu :shake: A w tym momencie jest totalnie nieuchwytna.... Ją cieszy wolność, a nie mały boks.... Z jeden strony chciałabym, żeby była w schronisku, a z drugiej wiem, że ona była potwornie nieszczęśliwa :-( Najgorsze to, ze jej poprostu nie da się złapać, strasznie z niej sprytna suczka, całe życie musiała sobie radzić sama, była zdana tylko na siebie....