Jump to content
Dogomania

Speranza bez łapy - strach, cierpienie i nadzieja.MA WRESZCIE DOM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='graynew']allegro to naprawde dobry pomysl. Moj kot i pies sa z allegro tzn tam znalazłam o nich informacje. Jeżeli człowiek szuka to w miejscach najbardziej popularnych ja najpierw wziełam Reksa do domu a potem pierwszy raz odwiedziłam forum dogomanii. Mimo tego, że wiedziałam, że takie jest ( pare razy przewozilam psiaki jestem na forum miau w watku teansportowym) tutaj psa nie szukałam tylko na allegro własnie. Myśle , że sunia znajdzie domek trzymam kciuki i naprawde wierze w allegro :D[/quote]

witam kolejna dogomaniaczke z Wroclawia:) hop Speranza

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka, niestety postępy w zachowaniu Speranzy stoją w miejscu :-( W schronisku jestem tylko trzy razy w tygodniu i mam dla niej niewiele czasu.... :shake: Jeszcze kilka dni temu w jej boksie był taki pies, straszny zazdrośnik, ale już go nie ma , więc jak tylko znajdę chwilkę to z nią posiedzę, chociaż wiadomo, że to wszystko nie bedzie takie proste, kiedy w boksie są cztery inne psy oprócz niej.... :roll: