Magdina Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='graynew']allegro to naprawde dobry pomysl. Moj kot i pies sa z allegro tzn tam znalazłam o nich informacje. Jeżeli człowiek szuka to w miejscach najbardziej popularnych ja najpierw wziełam Reksa do domu a potem pierwszy raz odwiedziłam forum dogomanii. Mimo tego, że wiedziałam, że takie jest ( pare razy przewozilam psiaki jestem na forum miau w watku teansportowym) tutaj psa nie szukałam tylko na allegro własnie. Myśle , że sunia znajdzie domek trzymam kciuki i naprawde wierze w allegro :D[/quote] witam kolejna dogomaniaczke z Wroclawia:) hop Speranza Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Zapraszamy na pierwszą stronkę!!! :cool3: Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 na pierwszą HOP!! z NADZIEJĄ na domek... święta we własnym domku:tree1: oto moje życzenie dla Ciebie Speranza i dla wszystkich bezdomnych, skrzywdzonych stworzonek... :placz: Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 i ja się dołaczam do życzeń.... :roll: Quote
-Martyna- Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jka rowniez ...wiec w gore , psino... Quote
Mysia_ Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Speranzunia chce mieć doemk, w którym zrozumie, że nie każdy człowiek jest taki zły.... :roll: Quote
Pianka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mysia a jak ida postepy w jej zachowaniu? Quote
Mysia_ Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Pianka, niestety postępy w zachowaniu Speranzy stoją w miejscu :-( W schronisku jestem tylko trzy razy w tygodniu i mam dla niej niewiele czasu.... :shake: Jeszcze kilka dni temu w jej boksie był taki pies, straszny zazdrośnik, ale już go nie ma , więc jak tylko znajdę chwilkę to z nią posiedzę, chociaż wiadomo, że to wszystko nie bedzie takie proste, kiedy w boksie są cztery inne psy oprócz niej.... :roll: Quote
-Martyna- Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 moze na Swieta znajdzie domek ?...:shake: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=149239664[/URL] Quote
Czarodziejka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Bardzo szuka, bo samotna jest okrutnie i bez łapy :( Quote
clockwork Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 domku!!! przygarnij Speranzie!!! ona tak bardzo chce kochać, i czuc sie kochana... Quote
Mysia_ Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 i gdzie ten domek się podziewa? :-( Quote
karusiap Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a jak tam nasza kochana psinka??grzeczna z niej dzewczynka?? Quote
Recommended Posts