Pianka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dobrze tyle, ze już podchodzi do człowieka. Maleństwo potrzebuje czasu:loveu: Quote
Mysia_ Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Pewnie, że potrzebuje czasu.... :cool3: Domek bardzo potrzebny.... Quote
clockwork Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 podnosze bidulkę... jak ją skrzywdzono że nie ufa człowiekowi... nawet nie chce myśleć co podły człowiek jej wyrządził Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Speranza przeżyła wiele złego, niech ktoś pomoże jej przeżyć resztę życia szczęśliwie :roll: Quote
clockwork Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 szukasz PRZYJACIELA NA ZAWSZE?? takiego który cię nie zawiedzie, nie zdradzi- będzie z Tobą na dobre i na złe??? BINGO!!! znalazłeś- oto ja SPERANZA!!! a teraz weź mnie do domku i przekonaj się że mówię prawdę... Quote
Nadja23 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Popatrzcie na nią i wyczytajcie w jej oczkach jaką wielką miłość ma do zaoferowania! Speranza!! Do góry psinko Quote
Mysia_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ona musi jak najszybciej znaleźć domek, bo z tego co widzę to nie ma już żadnych postępów :( Quote
wanda szostek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Speranza ogłoszona na Kupisz psa.pl Quote
Sabina02 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Sorry, wiem ze to watek Speranzy, ale jest jeszcze jedna mala sunia ktora pilnie szuka domu. Czy ktos zna kogos chetnego??? Oto jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35606 Quote
Mysia_ Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 no i w górę!!! :roll: Co tu robić... Quote
clockwork Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nadal szukamy domku?? :-( taki piękny apel wystosowałam i...lipa:-( Quote
Mysia_ Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Coraz bardziej mam obawy czy ona mogłaby trafić do takiej zwykłej osoby, tu jest potrzebny ktoś bardzo cierpliwy, ktoś kto zna sie na psach.... :roll: Speranza nie jest ułożonym psem, ją dopiero trzeba wychować i nauczyć ufać ludzią, a to nielada wyzwanie.... Quote
-Martyna- Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 wystawie ja w tym tygodniu na allegro z dokladnym opisem problemu Quote
graynew Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 allegro to naprawde dobry pomysl. Moj kot i pies sa z allegro tzn tam znalazłam o nich informacje. Jeżeli człowiek szuka to w miejscach najbardziej popularnych ja najpierw wziełam Reksa do domu a potem pierwszy raz odwiedziłam forum dogomanii. Mimo tego, że wiedziałam, że takie jest ( pare razy przewozilam psiaki jestem na forum miau w watku teansportowym) tutaj psa nie szukałam tylko na allegro własnie. Myśle , że sunia znajdzie domek trzymam kciuki i naprawde wierze w allegro :D Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Faktycznie Allegro z dokładną informacją o Speranzie przedałoby się :razz: Quote
Recommended Posts