omry Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Kaaasia'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/--yxJatk-L44/UOc6F8G9zdI/AAAAAAAAA1s/FoyyZCVsR2Q/s700/SAM_4117.jpg[/URL] To zdjęcie powinno być dla gości +18 :evil_lol: Kciukasy zaciśnięte :smile:[/QUOTE] A tam, jedna cipka.. Druga zasłonięta :evil_lol: Quote
dorka1403 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ale w stringaciach bardziej ponętnie :cool3: Quote
Lucky. Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ja będę trzymać kciuki za prawko, żebyś częściej przyjeżdżała ;d Quote
omry Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Lucky.']ja będę trzymać kciuki za prawko, żebyś częściej przyjeżdżała ;d[/QUOTE] Jak zdam to nawet sama będę wpadać, bo Maciej to leń :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/--yxJatk-L44/UOc6F8G9zdI/AAAAAAAAA1s/FoyyZCVsR2Q/s700/SAM_4117.jpg[/url] jakie majciochy :evil_lol: Trzymam kciuki za prawko :D Quote
WATACHA Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jakie słodkie panienki :) [url]https://lh5.googleusercontent.com/--yxJatk-L44/UOc6F8G9zdI/AAAAAAAAA1s/FoyyZCVsR2Q/s700/SAM_4117.jpg[/url] Mam nadzieję, że jeszcze zdążyłam...trzymam kciukasy Quote
vege* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='omry']Zdałam! :razz: Dziękuję za kciuki :)[/QUOTE] Gratulacje :multi::multi::multi: Zdanie prawka nie jest trudne :evil_lol: Quote
omry Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Bardzo mało osób zdało z mojej grupy, chyba trzy razem ze mną, a było 20 osób :evil_lol: Ważne, że mam to już za sobą :) Quote
Vectra Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Moje GRATULACJE !!! teraz musisz sobie dokupić auto , na tytułu tego wątku :evil_lol: mam takie na zbyciu :diabloti: i jest dzyp i zielony :cool3: Quote
dorka1403 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 gratulejszyn :p kura będzie się wozić z pańcią...zimne łokcie itp :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cycki pokazała to zdała:evil_lol: GRATULEJSZYN.Teraz tylko jakiś różowy garbusek i śmigasz w świat:lol: [IMG]http://pikszer.pl/upload/600/6b31f723-5ead-4791-b0a9-cfab638ef0bd.jpeg[/IMG] Pasowałby do Ciebie.Nie wiem czemu ,ale mój pedalski zmysł smaku mi tak mówi.:evil_lol: Quote
Besti Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Eeeeee bosko:razz: Gartulejszyn tymbardziej że teraz naprawdę trudno zdać w tym wordzie. Quote
omry Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dzięki, dzięki :razz: Póki co zostaję wierna Mietkowi :evil_lol: Coś mam z Dogo i mogę dodawać posty tylko przez Expolorera :angryy: Quote
vege* Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Besti']Eeeeee bosko:razz: Gartulejszyn tymbardziej że teraz naprawdę trudno zdać w tym wordzie.[/QUOTE] Nie jest tak trudno, wystarczy się cholernie skupić, patrzeć na znaki i na linie i słuchać gdzie instruktor karze jechać, to wszystko :evil_lol: Paula jakim samochodem jeździłaś na jazdach? Quote
omry Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='vege*']Nie jest tak trudno, wystarczy się cholernie skupić, patrzeć na znaki i na linie i słuchać gdzie instruktor karze jechać, to wszystko :evil_lol: Paula jakim samochodem jeździłaś na jazdach?[/QUOTE] Właśnie jeśli chodzi o słuchanie jego poleceń to z tym miałam problem :evil_lol: Na jazdach Clio też. Quote
vege* Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='omry']Właśnie jeśli chodzi o słuchanie jego poleceń to z tym miałam problem :evil_lol: Na jazdach Clio też.[/QUOTE] Hahaha :evil_lol: Ja jeździłam suzuki swift i jakaś dziwna kierownica jest w tych samochodach bo nogi mi się nie mieściły, tzn kolana :lol: Quote
Amber Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 To nie samochód jest dziwny, tylko miałaś fotel źle ustawiony (albo panel kierownicy) ;) Quote
vege* Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Amber']To nie samochód jest dziwny, tylko miałaś fotel źle ustawiony (albo panel kierownicy) ;)[/QUOTE] Fotel miałam ustawiony ideolo ale jak się przyjrzałam też innym samochodom to pod kierownicą inne samochody nie mają takiego 'wybrzuszenia' jak swift ;) Quote
Recommended Posts