omry Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Besti']Hej, jak mija niedziele u ekipy? Zasypało Was że taka cisza tutaj?:eviltong:[/QUOTE] Cisza, bo nie mam zdjęć. Za zimno jest, śnieg sypie, wolę z psami trochę po polu się powydurniać, żeby mi też cieplej było :evil_lol: Quote
omry Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [video=youtube;1quiKLMy0ng]https://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng&feature=player_embedded#![/video] :razz: Quote
angineuuka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ja mam czarne oobrazek ( chyba, że ma tak być :P) Quote
omry Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Nieee :evil_lol: Miało być to: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1quiKLMy0ng Zrobiłam kilka zdjęć, ale tylko kilka, bo mi się więcej nie chciało :) Quote
omry Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 I moja trójeczka jeszcze na koniec :razz: Quote
Juska27 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Sliczne pieski.,dopiero obejrzalam kila zdjec waszej galerii ale obiecuje ze nadrobie :) pozdrawiam i zapraszam do mojej galerii :) Quote
whiteterrier Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Iwan :loveu: Taka mądrośc i spokój od niego bije :D Quote
Besti Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Uwielbiam takie obśnieżone nosy :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-wNucak50uGc/UMZGYKplMgI/AAAAAAAAAsY/YAYRNYNkrzI/s700/DSC_0009.jpg Quote
omry Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='FredziaFredzia']A gdzie to małe śmieszne? Małe śmieszne zostało w domu, bo nie miało jeszcze kubraczka :evil_lol: [quote name='Juska27']Sliczne pieski.,dopiero obejrzalam kila zdjec waszej galerii ale obiecuje ze nadrobie :smile: pozdrawiam i zapraszam do mojej galerii :smile: Witamy u nas :) [quote name='whiteterrier']Iwan :loveu: Taka mądrośc i spokój od niego bije :-D Spokój to może i czasem tak, ale mądrość? :diabloti: Jak dla mnie to on ma najgłupszy ryj na świecie :evil_lol: [quote name='Besti']Uwielbiam takie obśnieżone nosy :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-wNucak50uGc/UMZGYKplMgI/AAAAAAAAAsY/YAYRNYNkrzI/s700/DSC_0009.jpg Jej to tak zamarza zawsze na tym nosie :evil_lol: Zgubiłam kurtkę i smycz kury. Przepadły. Pies musi chodzić goły i zdarza mu się zamarzać. Szczególnie dziś wieczorem, jak było -14 :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 ciekawe dzięki której rasie , ona ma takie uszy :evil_lol: Jakich ona jest mniej więcej rozmiarów ? bo na niektórych fotach wydawała się spora taka może do kolanka , ale znowu przy Iwanie , to jak drobiażdżek kieszonkowy :) Quote
omry Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Vectra']ciekawe dzięki której rasie , ona ma takie uszy :evil_lol: Jakich ona jest mniej więcej rozmiarów ? bo na niektórych fotach wydawała się spora taka może do kolanka , ale znowu przy Iwanie , to jak drobiażdżek kieszonkowy :)[/QUOTE] Malutka, 30 w kłębie, 40 długości i 7-7,5 kg :) Quote
Vectra Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 to faktycznie orzeszek :lol: ale dopiero na fotach z Iwanem widać jej małość ;) Niemniej uszy dodają jej sporo centymetrów :evil_lol: Quote
omry Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Vectra']to faktycznie orzeszek :lol: ale dopiero na fotach z Iwanem widać jej małość ;) Niemniej uszy dodają jej sporo centymetrów :evil_lol:[/QUOTE] Ucho jak głowa :evil_lol: A orzeszek to jest Tekilka :diabloti: Quote
omry Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Właśnie dostałam wiadomość, że z moim mieście znaleziono na wpół zamarzniętego psa, który próbuje chować się po klatkach, a ludzie idioci go wyganiają.. Z psem podobno ciężko, aktualnie kilka osób go szuka, ale nikt nie może go wziąć. Ja, *****, też nie mogę. Maciej też nie. Szlag mnie trafia, bo teraz jest wysyp tych psich nieszczęść, a ja gówno mogę! Quote
omry Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Pies ma dom :razz: Dziś kolejny progres, Iwan bawił się z Avril :multi: Byłam po prostu w ciężkim szoku. Bawiłam się z Avril, jak byliśmy na spacerze, a nagle podbiegł do nas Iwan i zaczął sobie skakać z kurą, powarkiwać i zarzucać tym łbem :evil_lol: Z początku aż myśleliśmy, że w końcu stracił cierpliwość i postanowił odgryźć jej głowę za to darcie mordy, a on się tak ładnie bawił :loveu: Ten pies na wszystko potrzebuje czasu. On się bawi z obcymi dużymi psami (małe są nieciekawe), ale tylko przez jakiś czas, bo szybko się nudzi. Żeby się do kogoś przywiązać potrzebuje czasu. Już wcześniej zauważyłam, że coraz bardziej lubi kure, bo pozwalał jej skakać sobie po głowie i robić inne dziwne rzeczy, pewnego razu nawet przeciągał się z nią zabawką, ale dzisiaj mnie totalnie zaskoczył. Dla Was pewnie to normalne zachowania, ale nie u Iwana. On jest specyficzny :) A ja się cholernie cieszę, że on wciąż się otwiera i wciąż nas zadziwia. Quote
Vectra Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ja myślę że to przez to , że Iwan jest takiej dziwnej rasy :diabloti: i one takie są ;) Mnie rottki fascynowały , w ich takim gorącym momencie istnienia rasy w PL. Znałam kilka psów tej rasy i fascynował mnie ten ich stoicki spokój i ta niby flegmatyczność. Szoku doznałam , jak zobaczyłam rottka w ataku. Na właściciela rottka napadł gówniarz , facet wydał polecenie "bierz" i z czegoś co ważyło ze 60 kg , poruszało się jak mucha w gównie ... miało wywalone na wsio i wszystkich. Z prędkością światła powalił napastnika. Koleś to się chyba zesrał , przynajmniej mina jego na to wskazywała. Uwielbiałam tego psa ;) Przychodził do mnie do pracy , punk 10 na śniadanie :diabloti: Quote
omry Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Vectra']Ja myślę że to przez to , że Iwan jest takiej dziwnej rasy :diabloti: i one takie są ;) Mnie rottki fascynowały , w ich takim gorącym momencie istnienia rasy w PL. Znałam kilka psów tej rasy i fascynował mnie ten ich stoicki spokój i ta niby flegmatyczność. Szoku doznałam , jak zobaczyłam rottka w ataku. Na właściciela rottka napadł gówniarz , facet wydał polecenie "bierz" i z czegoś co ważyło ze 60 kg , poruszało się jak mucha w gównie ... miało wywalone na wsio i wszystkich. Z prędkością światła powalił napastnika. Koleś to się chyba zesrał , przynajmniej mina jego na to wskazywała. Uwielbiałam tego psa ;) Przychodził do mnie do pracy , punk 10 na śniadanie :diabloti:[/QUOTE] Ja kiedyś nie lubiłam rottków. Jak Maciej mi kilka lat temu oznajmił, że ma takie dwa, to sobie pomyślałam, że stuknięty :evil_lol: Moje pierwsze spotkanie z nimi było cudowne. Iwan jak to Iwan, oczywiście miał mnie gdzieś i się trzymał jak najdalej, ale Nikita podeszła do mnie i tak po prostu położyła mi swój łeb jak wiadro na kolanach i pyskiem szturchała dłoń, by ją głaskać. Już 2,5 roku jej nie ma. Quote
Vectra Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Uwielbiam ich okazywanie radości :loveu: ten warkot jest kosa. Niestety przez te odgłosy , ludzie się ich boją. Quote
omry Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Vectra']Uwielbiam ich okazywanie radości :loveu: ten warkot jest kosa. Niestety przez te odgłosy , ludzie się ich boją.[/QUOTE] Chrumkanie też. A jak Iwan postanowi sobie popiszczeć, to jest z nim gorzej, niż z kurą. No po prostu duży stary dziad a zawodzi jak szczeniaczek :) Quote
Obama Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Chyba jestem tu pierwszy raz,ale to stworzenie powyżej z kością jest..boskie! Sądząc po kostce,polowanie na mamuta się udało :) Quote
omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Nie pierwszy, nie pierwszy, już tu byliście :evil_lol: A to na górze to uwędzona przez TŻ kostka cielęca. Quote
omry Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Obama']ooops no to dalam plame .:)[/QUOTE] Mieliśmy inny tytuł wątku, to wybaczam :evil_lol: Ale żeby moich pięknych psów nie pamiętać.. no ja nie wiem :shake: Quote
Recommended Posts