WATACHA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ale ma fajne włoski na uszach ;) http://iv.pl/images/55644322067150041143.jpg Tzn chyba już nie ma ;) Quote
omry Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='WATACHA']Ale ma fajne włoski na uszach ;) http://iv.pl/images/55644322067150041143.jpg Tzn chyba już nie ma ;) Wiesz co coś tam cięłam przy uszach, ale nie wiem czy to to :evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 omry napisał(a):Wiesz co coś tam cięłam przy uszach, ale nie wiem czy to to :evil_lol: Liche to to więc chyba dobrze, że jej to podcięłaś :).Z drugiej strony MIAŁO to to swój urok ;) Quote
Unbelievable Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 czy tylko ja nie mam problemów z obcinaniem psów? :evil_lol: nawet pudelsona obcięłam bez schodów i innych dziwnych rzeczy mimo że chciała mnie zjeść w międzyczasie :diabloti: Avril jest śliczna, tylko te uszy.... :evil_lol: Quote
gops Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 najlepiej by ją było zjechać maszynką , jestem przekonana że wyglądała by super! Quote
omry Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Co Wy macie do jej uszów :evil_lol: Wygląda jak kriters :D O zjechaniu maszynką też już myślałam, nawet wczoraj o tym rozmawialiśmy, ale się boję konkretnie :D Quote
omry Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [video=youtube;Y7rmob9kdK8]http://www.youtube.com/watch?v=Y7rmob9kdK8[/video] Jej śmierć była najgorszą rzeczą, jaka mnie w życiu spotkała. Tak wiele bym dała, by mogła znów tu być.. Tęsknie za nią. Wszystko jest teraz takie puste i nie takie. Nie zmienia się to z czasem w ogóle.. Quote
omry Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Zostawiam kurzynę w domu na weekend. Po weekendzie zabieramy oba piechy i będą jakieś zdjęcia :) Quote
omry Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 I na koniec zdjęcie porównawcze :) Jak dla mnie jest o 1000000% lepiej, ale połowa rodziny sądzi, że odebrałam jej urok :???: Quote
Kasi i Lena Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Moim skromnym zdaniem, wygląda wspaniale. Quote
omry Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Moim skromnym zdaniem, wygląda wspaniale. No ba! :) Lubię Twoje skromne zdanie! Quote
Lucky. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 wg. mnie też wygląda o niebo lepiej. Paula nie chcesz pożyczyć mi maszynki na jeden raz na MEgi ? ;> Quote
omry Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Lucky. napisał(a):wg. mnie też wygląda o niebo lepiej. Paula nie chcesz pożyczyć mi maszynki na jeden raz na MEgi ? ;> Pożyczyłabym, gdybym miała.. Maćka mama mi zepsuła, bo ona najpierw strzyże, a później czesze.. Nie pytajcie. Quote
Lucky. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 omry napisał(a):Pożyczyłabym, gdybym miała.. Maćka mama mi zepsuła, bo ona najpierw strzyże, a później czesze.. Nie pytajcie. kuurcze, no szkoda. Nie wiem jaką mam kupić, bo nie usmiecha mi sie kupowac maszynki za ponad 100 zł zeby pozniej lezala, bo megi bedzie sie jej bala... a obcinalas ja taka ludzka czy psia ? wybacz za brak znakow, ale jestem na lapku mamy, bo moj patryk czyscil z kurzu i zapomnial podlaczyc przycisk zebym miala neta :D Quote
omry Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Lucky. napisał(a):kuurcze, no szkoda. Nie wiem jaką mam kupić, bo nie usmiecha mi sie kupowac maszynki za ponad 100 zł zeby pozniej lezala, bo megi bedzie sie jej bala... a obcinalas ja taka ludzka czy psia ? wybacz za brak znakow, ale jestem na lapku mamy, bo moj patryk czyscil z kurzu i zapomnial podlaczyc przycisk zebym miala neta :D Pisałam do Ciebie na GG :) Ta moja to chyba była taka ludzka. W każdym razie Maćka nią obcinałam też :D Z Rowenty miałam i była spoko :) Nam służyła przez trochę lat, Maćka mamie.. kilka tygodni. Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Również uważam, że bez tych kłaków jej lepiej. ;) http://iv.pl/images/16013218633714267699.jpg - O matko, wesoły pieseczek... :lol: Quote
LadyS Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Wydaje mi się, ze wygląda lepiej - zresztą pewnie sierść też nieco inna wyrośnie, jak to po ścieciu ;) Quote
omry Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 A ja teraz mam gorszy problem. Młode małżeństwo, koło 30, kompletni laicy, chcą psa. Celują w jacka russela. Uświadomiłam, czym grozi kupowanie jacka przez ludzi, którzy nigdy wcześniej nie mieli psa i są w temacie kompletnie zieloni. Nie przestraszyli się, ale pod uwagę wzięli też bostona. Teraz nie wiedzą, co dalej. To jeszcze nic. Nie rozumieją, że to śmieszne Stowarzyszenie Właścicieli Psów i Kotów Rasowych (czy jakoś tak) to jeden wielki pic na wodę. Na siłę wysyłają mi linki do ogłoszeń kundli z tego stowarzyszenia. Tłumaczę, tłukę, ale nie rozumieją.. Coś tam się ruszyło, nie powiem, że nie, no ale wiem, że i tak zrobią po swojemu. Quote
LadyS Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Wyślij ich do mnie :diabloti: Wczoraj spotkałam JRT z takiego własnie stowarzyszenia, wyglądał jak jamnik, a dodatkowo kopulował ciągle z noga właścicieli :lol: W domu ponoć ciągle chce się bawić (ma ok. 6-7 miesięcy), zjadł im tynk i wygryzł kabel ze ściany :diabloti: Mój - dość ogarnięty i rodowodowy pies - w rękach moich rodziców (a przeciez jedynie pośrednio, bo ja też tu jestem) jest nie do wytrzymania - wchodzi na blaty, skacze po ludziach, zjada gówna z kuwety kociej, gryzie buty, szczeka, piszczy i cuda wianki wyprawia - rzecz jasna wystarczy jedno moje słowo, żeby przestał i zazwyczaj robi tak, jak mnie nie ma, ale nikt inny nie jest w stanie wydobyć z niego posłuszeństwa :diabloti: Quote
Recommended Posts