justynavege Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 socjalizacja jest :) muszę przyznać ( :oops: ) że nieraz nawet za bardzo bo wchodzą na glowę jak np dzisiaj Diana chciałą wymóc na mnie szybsze zapięcie na smycz :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 uciechów jeszcze jest troche za mało wyreklamowany:oops: a szkoda...bo rybak ma naprawde duża szanse na adopcje Quote
zdrojka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A jak tam zdjęcia stare i nowe? Zebrane w końcu na stronie Uciechowa? Bo to też wiele daje, jak ludzie zobaczą ile zostało zrobione, podadzą dalej i pocztą pantoflową pójdzie szybciej w świat... Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 zdrojka napisał(a):A jak tam zdjęcia stare i nowe? Zebrane w końcu na stronie Uciechowa? Bo to też wiele daje, jak ludzie zobaczą ile zostało zrobione, podadzą dalej i pocztą pantoflową pójdzie szybciej w świat... :oops: eeeeeeeeee ciężko mi to idzie.... Quote
Radek Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 rotek_ napisał(a):uciechów jeszcze jest troche za mało wyreklamowany:oops: Tylko jak zareklamować szerzej schronisko? Tutaj chyba mogłaby pomóc tylko prasa i fora lokalne Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Radek napisał(a):Tylko jak zareklamować szerzej schronisko? Tutaj chyba mogłaby pomóc tylko prasa i fora lokalne jak tylko zostanie to zalegalizowane to będzie z górki... a poki co pchamy ten cały tabun pod górke.... Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uxmal napisał(a):to nie ten wątek, ale Niech tam- zapytam. A czego brakuje jeszcze do legalizacji? papierków... z tego co wiem to plany budynku poszły do urzedu..... ale gmina do tej pory nie dała nam odpowiedzi.... oni sobie olewają nas...:shake: wszystko zalezy od zgody gminy, a onado tego nie przykłada ręki:mad: Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ta fotka jest boska:loveu: rybak-świnia:evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uxmal napisał(a):eśli się nie mylę to wg KPA urzędasy mają 2 -mce na decyzję:( A jeśli minęło juz pond 2 miesiące to trzeba sie upomnieć. taka mała dygresja..... kiedyś jak robert złożył papiery do ludzi od architektury(nie pamiętam do kogo:oops: ) oni mieli 2 tyg na odpowiedź.....kilka dni po złożeniu nawet ktoś miał przyjść i obejrzeć budynek. ani odpowiedzi ani ludzi nie widać było przez jeszcze długi czas... prawda jest taka ze urząd robi wszystko w zwolnionym tepie jesli chodzi o schronisko. ale teraz sprawa powinna ruszyć ponieważ dzierżoniowski "Azyl" dostał od powiatowego weta zakaz przyjmowania psów z powodu przepełnienia....teraz gmina staje na głowie zeby coś zrobić z bezdomnymi psami. Quote
justynavege Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 rotek_ ja Ci dam Rybak swinia :mad: ;) toz on kochany jest i tak uroczo ( :evil_lol: ) śpiewa przed spacerem Quote
Molkas Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No pewnie justyna broń synka...jaka z niego świnka :) Quote
Radek Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Fotka super :) A jak już jesteśmy przy śwince to mówię tak na bulteriery. Quote
Ulka18 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Radku, powinienes dac ta zdjecie Rybaczkowo-swinkowe jako miniaturke na allegro, ale byloby wejsc na aukcje ;) kazdy nawet z ciekawosci by zajrzal :cool3: Quote
yewcia1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nosek tylko troszkę świnski ale nic więcej u rybaczka nie jest świńskie. Quote
justynavege Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Radek napisał(a):Fotka super :) A jak już jesteśmy przy śwince to mówię tak na bulteriery. :evil_lol: ja tak samo :) a Rybolec jak co dzień śpiewał melancholijną piosnkę przed spacerem ;) Quote
rotek_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a no mam..... ale co ja mam właściwie nagrać:roll: Quote
justynavege Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :loveu: Rybakowa pieśń przedsapacerną :evil_lol: Quote
justynavege Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ux ochana nikt :-( pocztę sprawdzam co chwilke ....... Quote
Radek Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Ulka18 napisał(a):Radku, powinienes dac ta zdjecie Rybaczkowo-swinkowe jako miniaturke na allegro, ale byloby wejsc na aukcje ;) kazdy nawet z ciekawosci by zajrzal :cool3: Ulka, teraz Rybaczkowe Allegro przejęła Uxmal, a pomysł ze świnkową fotką w aukcji fajny. Quote
yewcia1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czy tylko Rybaczek urzęduje na fotelu, czy Lisi i Diance też się zdarza? Quote
justynavege Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :evil_lol: mój kochany świnski ryjek :loveu: Quote
rotek_ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 miniatura ...boska:loveu: nie nakręcilam filmiku:oops: trzy rude psy/w tym rybaka/ wyprowadzałam sama...i nie miałam czasu na kręcenie filmiku:oops: Quote
Recommended Posts