Han&Dom Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Fakt, że ten lub ta łabędzica, była wyjątkowo zaborcza jeżeli chodzi o swój w jej mniemaniu teren, ale żeby wykarmić takie stadko to trzeba nieźle się natrudzić, napływać... zresztą całkiem mozliwe, że nie wszystkie młode były jej, bo taka ilość młodych w zasadzie jest niespotykana... Co do strachliwości lub ostrożności, jak kto woli... to problem jest tylko taki, żeby psiak trafił do ludzi z wyobraźnią, którzy będą brać pod uwagę, wszystkie możliwe zachowania psa, jako reakcje na nieoczekiwane sytuacje... bo niestety brak wyobraźni opiekunów może się różnie skończyć. Moja Dośka bardzo się boi obcych i chce uciekać, więc mogę ją puszczać tylko z dala od dróg, żeby nie uciekła mi pod samochód... chociaż ona w zasadzie nie panikuje, ale np. ubzdura sobie, że koło tej osoby nie przejdzie i wtedy mam mały problem, szczególnie gdy jestem z całą czwórką... Mam tylko nadzieję, że z czasem te jej lęki się wyciszą... ale to dopiero przyszłość pokaże.. Quote
Han&Dom Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 To off, ale Yewcia specjalnie dla Ciebie: namiary na Dośkowy wątek, to dzięki niej i dziewczynom z Krakowa trafiłem na dogomanię ( post 557 - pierwsze fotki Dośki już u nas): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46161&page=56 i jeszcze w fotosiku fotki już całej sfory: http://han-dom.fotosik.pl/ pozdrawiam Dominik Quote
solito Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nie dziwię się, Dominiku, że te oczęta Was oczarowały!:loveu: Rybaczku, wybacz offa, ale nie mogłam się powstrzymać! Ona jest cudna!:loveu: Quote
justynavege Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cudowny offik :) Rybaczka dzis przy rozdzielaniu kiełbaski od solito bardziej pilnowalam zeby Lisiuni znów nie podkradł :) Quote
Radek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Gdyby Rybak miał już swój dom nie musiałby zabierać kiełbasek Lisi ;) Quote
justynavege Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 bidulka jest tak ulegla ze da sobie wyjąć z pysia ale ciotka stara sie by nie bylo niesprawiedliwosci ;) no nie zawsze się uda Quote
rotek_ Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 uxmal...dobra duszyczka czuwa nad rybakiem:multi: Quote
solito Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ja witam popołudniu! Niestety dziś tylko wirtualnie...:-( Quote
justynavege Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Gosiu ale jutro pewnie odwiedzisz Rybaczka?? a Leo przyjedzie? bo znów go szukał kolega :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 justynavege napisał(a):a Leo przyjedzie? bo znów go szukał kolega :evil_lol: nie piszcie takich rzeczy bo giertych jeszcze sie wścieknie:evil_lol: Quote
justynavege Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 rotek_ napisał(a):nie piszcie takich rzeczy bo giertych jeszcze sie wścieknie:evil_lol: rotek_ tym stwierdzenie poprawiłaś mi moj wisielczy humor :evil_lol: oplulam monitor czy mam jutro stanąc na strazy moralnosci w berecie i zabronic mu wstepu ? ;) Quote
rotek_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ten czrno biały pies to napewno od liberałow jest:cool3: justyna zakladaj beret w rece bierz widły i stój na straży moralności rudaska i LEA:evil_lol: Quote
justynavege Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 czarno-biały dziś był ale nie wiem gdzie jest nasz moherowy beret mielismy taki Goska nim nakryla Juniora o ile pamiatam :evil_lol: A Rybaczek znów probował dziewczynom skubnąć parówki nie wyszło mu :evil_lol: Quote
Radek Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 uxmal napisał(a):Będzie miał domek. :) Czyżbym coś przeoczył w trakcie urlopu? Quote
justynavege Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 uxmal dobra duszo reklamuj cokolwiek byle przynioslo nowe domki dla psów RadekCytat: Napisał uxmal Będzie miał domek. :smile: Czyżbym coś przeoczył w trakcie urlopu? no wlasnie ja tez nie wiem :crazyeye: :oops: Quote
justynavege Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 aaaaaaaaaa :multi: :loveu: taki upór w wielkiej cenie ux :loveu: Quote
rotek_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 i jak wziełam rybola na wieczorny spacerek to sie nawet dzinka nie interesował:cool3: wolał obwąchiwać obsikana trawe:evil_lol: Quote
justynavege Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale pewnie obsikaną przez dzinę :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 justynavege napisał(a):ale pewnie obsikaną przez dzinę :evil_lol: To Rybaczek pewnie się mocno ucieszył z wieczornego spacerku:lol: Quote
justynavege Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dla Rybolka ten spacer wiele znaczy szkoda ze nie ma ich kilka dziennie Quote
justynavege Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 o tak zobazc nawet o tej porze po dogo grasujemy ;) Quote
justynavege Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ale nie moje :evil_lol: najpewniej solito :loveu: Quote
Recommended Posts