zuzlikowa Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Dziękuję buniaaga... trzymajmy mocno kciuki... miałam telefon wczoraj o Kamunię... niestety: siatka, pies zostaje na dworze gdy nie ma opiekunów, chcą "rasowego"... i są ze śląska, a przed decyzją, chcą psiaka...zobaczyć(czy dość rasowy)... Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 bazarek obrazowo/ ramkowy już gotowy i zaprasza : http://www.dogomania.pl/forum/threads/226269-Cz-3-obrazy-różne-ramy-i-ramki_-MEGA-bazar_Szyk-i-Elegancja-dla-DOMU_BDT-benki_3-05 ZAPRASZAMY SERDECZNIE... [SIZE=5]dla BDT BUDRYSEK i bernardynów: Kami, Sylwka i Bertiego... Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Rozmawiałam z Kuną- akurat wyspacerowywała Kami i Elmo... zrobiła nam się parka psiaków, które wszędzie tylko razem i bez siebie, zaraz w płacz i kłótnie :)... Elmo teraz na spacerkach w przód, a Kamunia ciągnie się gdzieś z tyłu- ciepło jej, wiec wychodzą na spacerki rankiem, albo wieczorem, gdy nieco upał zelżeje... U Kamuni wszystko w najlepszym porządku... zapraszamy na bazarki min. dla tej cudnej panienki( w podpisie)... a d[SIZE=5]ziś ostatni dzień bazarku firankowo/serwetkowego(i tp)... nie przegap i wykorzystaj okazję! Quote
ANETTTA Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 zuzlikowa napisał(a):Dziękuję buniaaga... trzymajmy mocno kciuki... miałam telefon wczoraj o Kamunię... niestety: siatka, pies zostaje na dworze gdy nie ma opiekunów, chcą "rasowego"... i są ze śląska, a przed decyzją, chcą psiaka...zobaczyć(czy dość rasowy)... Roma na ślaśku sa 2 w katowiwcah jeden w schronie a drugi na dt w olkuszu w schronie 1 młody chyba sunia na juz potrzebuej domu !!!!! Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 A tak przy okazji: może macie zbędne kordonki, nici szydełkowe, bawełniane... może takie sztuczne PRL-owskie? Niepotrzebne, w domu zalegające? Bardzo chętnie je spożytkuję dla psiaków i innych zwierzaków... ... Nici od Eva2406 już wyrobiłam (dziękuję !)... wczoraj udało mi się skończyć coś takiego z nici BUDRYSKA (dzięki !): beżowy komplecik: fiołeczki(duuża serweta i drobiażdżek) i rudo brązowe cudeńko... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Część 4 bazarku _MEGA bazar ..._Szyk i Elegancja dla DOMU_... /na BDT BUDRYSEK i 3 bernardyny/ tym razem proponujemy : różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące... dla kociaków i psiaków także coś znajdziecie...[SIZE=5]a może i dzieciom co nieco się przyda... Cele, linki podane w pierwszej części... Bazarek trwa do 6 maja 2012 do godziny 21:00 czasu dogo ... w trakcie przygotowywania... może będziecie mieli okazję poobserwować co na nim się znajdzie...min. dla Kamuni:smile: Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 GOTOWE...[SIZE=7]cz 4... zapraszamy: Część 4 bazarku _MEGA bazar ..._Szyk i Elegancja dla DOMU_... /na BDT BUDRYSEK i 3 bernardyny/ tym razem proponujemy : różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni ( i nie tylko :smile: ) pozwalające się sprawniej i wygodniej "zorganizować"... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące... dla kociaków i psiaków także coś znajdziecie...[SIZE=5]a może i dzieciom co nieco się przyda...[SIZE=5] buty wygodne... torebki... a nawet dla odprężenia co nieco... Bazarek trwa do 7 maja 2012 do godziny 21:00 czasu dogo (liczy się post z najwyższą kwotą najpóźniej do godz 20:59 czasu dogo) Przedmiotem cyklu bazarku są rzeczy nie tylko ku ozdobie służące- tu piękno z użytecznością się splata... bazarek podzielony jest na kilka części: Cz. 1- naczynia (min. Zepter), szkło, kryształ, porcelana...itp...zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile: cz. 2- firany, zasłony, lambrekiny, serwety, obrusy... itp... zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile: cz. 3- obrazy, obrazki, ramy, ramki do zdjęć... itp...do 3 maja cz. 4- różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące- naszym czworonogom także do 7.05 Cz.5- różne figurki, laleczki...kolekcjonerskie i nie tylko...( w przygotowaniu) nawilżacz powietrza ...buty wygodne... akcesoria dla psów i kotów ...nawet ubranko... a zresztą: zajrzyjcie sami, bo wymienić nie zdołam :smile: Zapraszamy!!! Quote
Kerian Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Podaję na szybko, muszę sprawdzić później dokładnie: 14.04.2012 - buniaaga i doris66 - 20 zł 17.04.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł 02.05.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Kerian napisał(a):Podaję na szybko, muszę sprawdzić później dokładnie: 14.04.2012 - buniaaga i doris66 - 20 zł 17.04.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł 02.05.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł Dziękuję... muszę przekopać się przez ostatnie strony i zaktualizować rozliczenie Kami... ostatnie zniknęło. Kerian, sprawdź proszę, czy wszystkie wpisy - szczególnie między 2, a 13 kwietnia ... Wstawiam info o środkach, które wpłynęły na moje konto dla Kami... Wpłaty dla Kami 27.03 _ 15zł allegro cegiełkowe Kami 11.04 _ 5zł… KROPCIA80*…allegro BERNARDYNKA KAMI* * 2.05 _20zł…DoPi… deklaracja po Kacperku Musze sprawdzić, które już przelałam na konto Kami... Nadal zapraszam na bazarki min. dla Kami... linki w podpisie. Naprawdę warto- pomóc min. Kami kupując na tych bazarkach... Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Miałam dzisiaj smsa o Kami... czekam jutro na telefon. Zobaczymy. Quote
gawronka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 oby tym razem to był TEN telefon i TEN domek :thumbs: Quote
buniaaga Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 zuzlikowa napisał(a):Miałam dzisiaj smsa o Kami... czekam jutro na telefon. Zobaczymy. Kciuki zaciśnięte! Quote
zuzlikowa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Ostatni dzień bazarku min. dla Kamuni... nie przegap okazji!!! Zapraszamy! ...zuzlikowa napisał(a):bazarek obrazowo/ ramkowy już gotowy i zaprasza : http://www.dogomania.pl/forum/threads/226269-Cz-3-obrazy-różne-ramy-i-ramki_-MEGA-bazar_Szyk-i-Elegancja-dla-DOMU_BDT-benki_3-05 ZAPRASZAMY SERDECZNIE... [SIZE=5]dla BDT BUDRYSEK i bernardynów: Kami, Sylwka i Bertiego... Zapraszamy i na pozostałe bazarki... linki w podpisie. Quote
gawronka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Podnoszę Cię kruszynko :) Zuźliku, dzwonił ktoś? Quote
zuzlikowa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 gawronka napisał(a):Podnoszę Cię kruszynko :) Zuźliku, dzwonił ktoś? ...ano dzwonił, ale po informacji,że dzwoni z ogłoszenia i pytaniu o którego psa... rozłączył się. Zadzwonił za moment po raz drugi i gdy sie odezwałam natychmiast rozłączył... na smsa nie dostałam odpowiedzi... A o Kami pytał też ponownie pan, który już wcześniej dzwonił: mały psiak plus dwa kotki... pan, chyba zapomniał, że ze mną juz rozmawiał i że pytał już o Kamunię... Niestety interesują go psiaki tylko z ok. Białegostoku... Quote
Elf i Mango Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Dobranoc malutka. Jeszcze znajdzie się Twój domek. Quote
piechcia15 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 hej:smile: sory za offa ale postanowiłam podjąć wyzwanie próby uzbierania kasy na BASEN DLA PSÓW w naszym schronisku:smile: mam nadzieję, że nie zostaniemy zlinczowani:smile: jeśli jesteście ZA pomysłem, to zapraszam na wątek.Link w podpisie.Dzięki:* Quote
Kuna Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ja tego zupełnie nie rozumiem, przecież to pies niemal idealny, dlaczego tak długo nie może znaleźć domu? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 piechcia15 napisał(a): hej:smile: sory za offa ale postanowiłam podjąć wyzwanie próby uzbierania kasy na BASEN DLA PSÓW w naszym schronisku:smile: mam nadzieję, że nie zostaniemy zlinczowani:smile: jeśli jesteście ZA pomysłem, to zapraszam na wątek.Link w podpisie.Dzięki:* U benków nikt nikogo nie linczuje... a u tak słodkiej beni, to mowy o tym absolutnie niema! Zyczymy powodzenia!!! Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Część 5 już gotowa i zaprasza serdecznie!!! ...ponad 100 przedmiotów czeka na Ciebie! Część 5 bazarku _MEGA bazar ..._Szyk i Elegancja dla DOMU_... /na BDT BUDRYSEK i 3 bernardyny/ tym razem proponujemy : różnego rodzaju postacie... figurki...lalki... w podróż w różne strony świata i w czasy różne zapraszamy... Chiny... Egipt... Europa... zamierzchła prehistoria... starożytność... itd... porcelana...fajans...szkło...masa plastyczna i miekkie tkaniny... na jedne popatrzysz kontemplując... inne powiesisz, a jeszcze do innych co nieco wrzucisz :smile:... ale by dzieci mamom nie przeszkadzały w spokojnym przeglądaniu propozycji i nie poczuły się zaniedbane i osamotnione- od czegoś dla nich zaczynamy... Przedmiotem bazarku są rzeczy nie tylko ku ozdobie służące- tu piękno z użytecznością się splata... bazarek podzielony jest na kilka części: Cz. 1- naczynia (min. Zepter), szkło, kryształ, porcelana...itp...zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile: cz. 2- firany, zasłony, lambrekiny, serwety, obrusy... itp... zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile: cz. 3- obrazy, obrazki, ramy, ramki do zdjęć... itp...zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile: cz. 4- różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące- naszym czworonogom także do 7.05 Cz.5- różne figurki, laleczki... w tym także niezwykłe zabaweczki... kolekcjonerskie i nie tylko....do 12.05 [SIZE=4]Może znajdziesz coś dla siebie ? Zapraszamy dla BDT BUDRYSEK i 3 bernardynów... Quote
Recommended Posts