Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję buniaaga... trzymajmy mocno kciuki...

miałam telefon wczoraj o Kamunię... niestety: siatka, pies zostaje na dworze gdy nie ma opiekunów, chcą "rasowego"... i są ze śląska, a przed decyzją, chcą psiaka...zobaczyć(czy dość rasowy)...

Posted

Rozmawiałam z Kuną- akurat wyspacerowywała Kami i Elmo... zrobiła nam się parka psiaków, które wszędzie tylko razem i bez siebie, zaraz w płacz i kłótnie :)... Elmo teraz na spacerkach w przód, a Kamunia ciągnie się gdzieś z tyłu- ciepło jej, wiec wychodzą na spacerki rankiem, albo wieczorem, gdy nieco upał zelżeje...
U Kamuni wszystko w najlepszym porządku...

zapraszamy na bazarki min. dla tej cudnej panienki( w podpisie)...

a d[SIZE=5]ziś ostatni dzień bazarku firankowo/serwetkowego(i tp)...
nie przegap i wykorzystaj okazję!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dziękuję buniaaga... trzymajmy mocno kciuki...

miałam telefon wczoraj o Kamunię... niestety: siatka, pies zostaje na dworze gdy nie ma opiekunów, chcą "rasowego"... i są ze śląska, a przed decyzją, chcą psiaka...zobaczyć(czy dość rasowy)...

Roma na ślaśku sa 2 w katowiwcah jeden w schronie a drugi na dt

w olkuszu w schronie 1 młody chyba sunia na juz potrzebuej domu !!!!!

Posted

A tak przy okazji: może macie zbędne kordonki, nici szydełkowe, bawełniane... może takie sztuczne PRL-owskie? Niepotrzebne, w domu zalegające?
Bardzo chętnie je spożytkuję dla psiaków i innych zwierzaków...

... Nici od Eva2406 już wyrobiłam (dziękuję !)... wczoraj udało mi się skończyć coś takiego z nici BUDRYSKA (dzięki !):
beżowy komplecik: fiołeczki(duuża serweta i drobiażdżek) i rudo brązowe cudeńko...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Część 4 bazarku
_MEGA bazar ..._Szyk i Elegancja dla DOMU_... /na BDT BUDRYSEK i 3 bernardyny/

tym razem proponujemy : różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące... dla kociaków i psiaków także coś znajdziecie...[SIZE=5]a może i dzieciom co nieco się przyda...
Cele, linki podane w pierwszej części...

Bazarek trwa do 6 maja 2012 do godziny 21:00 czasu dogo

... w trakcie przygotowywania... może będziecie mieli okazję poobserwować co na nim się znajdzie...min. dla Kamuni:smile:

Posted

GOTOWE...[SIZE=7]cz 4... zapraszamy:

Część 4 bazarku
_MEGA bazar ..._Szyk i Elegancja dla DOMU_... /na BDT BUDRYSEK i 3 bernardyny/

tym razem proponujemy : różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni ( i nie tylko :smile: ) pozwalające się sprawniej i wygodniej "zorganizować"... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące... dla kociaków i psiaków także coś znajdziecie...[SIZE=5]a może i dzieciom co nieco się przyda...[SIZE=5]
buty wygodne... torebki... a nawet dla odprężenia co nieco...

Bazarek trwa do 7 maja 2012 do godziny 21:00 czasu dogo

(liczy się post z najwyższą kwotą najpóźniej do godz 20:59 czasu dogo)

Przedmiotem cyklu bazarku są rzeczy nie tylko ku ozdobie służące- tu piękno z użytecznością się splata...
bazarek podzielony jest na kilka części:
Cz. 1- naczynia (min. Zepter), szkło, kryształ, porcelana...itp...zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile:
cz. 2- firany, zasłony, lambrekiny, serwety, obrusy... itp...
zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile:
cz. 3- obrazy, obrazki, ramy, ramki do zdjęć... itp...do 3 maja
cz. 4- różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące- naszym czworonogom także do 7.05
Cz.5- różne figurki, laleczki...kolekcjonerskie i nie tylko...( w przygotowaniu)

nawilżacz powietrza ...buty wygodne... akcesoria dla psów i kotów ...nawet ubranko... a zresztą: zajrzyjcie sami, bo wymienić nie zdołam :smile:

Zapraszamy!!!

Posted

Podaję na szybko, muszę sprawdzić później dokładnie:
14.04.2012 - buniaaga i doris66 - 20 zł
17.04.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł
02.05.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł

Posted

Kerian napisał(a):
Podaję na szybko, muszę sprawdzić później dokładnie:
14.04.2012 - buniaaga i doris66 - 20 zł
17.04.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł
02.05.2012 - Pani Grażyna R. - 50 zł

Dziękuję... muszę przekopać się przez ostatnie strony i zaktualizować rozliczenie Kami... ostatnie zniknęło.
Kerian, sprawdź proszę, czy wszystkie wpisy - szczególnie między 2, a 13 kwietnia ...

Wstawiam info o środkach, które wpłynęły na moje konto dla Kami...

Wpłaty dla Kami
27.03
_ 15zł allegro cegiełkowe Kami

11.04
_ 5zł… KROPCIA80*…allegro BERNARDYNKA KAMI* *

2.05
_20zł…DoPi… deklaracja po Kacperku

Musze sprawdzić, które już przelałam na konto Kami...

Nadal zapraszam na bazarki min. dla Kami... linki w podpisie. Naprawdę warto- pomóc min. Kami kupując na tych bazarkach...

Posted

Ostatni dzień bazarku min. dla Kamuni... nie przegap okazji!!!

Zapraszamy!

...

zuzlikowa napisał(a):
bazarek obrazowo/ ramkowy już gotowy i zaprasza :

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226269-Cz-3-obrazy-różne-ramy-i-ramki_-MEGA-bazar_Szyk-i-Elegancja-dla-DOMU_BDT-benki_3-05

ZAPRASZAMY SERDECZNIE...
[SIZE=5]dla BDT BUDRYSEK i bernardynów: Kami, Sylwka i Bertiego...

Zapraszamy i na pozostałe bazarki... linki w podpisie.

Posted

gawronka napisał(a):
Podnoszę Cię kruszynko :)
Zuźliku, dzwonił ktoś?

...ano dzwonił, ale po informacji,że dzwoni z ogłoszenia i pytaniu o którego psa... rozłączył się. Zadzwonił za moment po raz drugi i gdy sie odezwałam natychmiast rozłączył... na smsa nie dostałam odpowiedzi...

A o Kami pytał też ponownie pan, który już wcześniej dzwonił: mały psiak plus dwa kotki... pan, chyba zapomniał, że ze mną juz rozmawiał i że pytał już o Kamunię...
Niestety interesują go psiaki tylko z ok. Białegostoku...

Posted

hej:smile:
sory za offa ale postanowiłam podjąć wyzwanie próby uzbierania kasy na BASEN DLA PSÓW w naszym schronisku:smile: mam nadzieję, że nie zostaniemy zlinczowani:smile:
jeśli jesteście ZA pomysłem, to zapraszam na wątek.Link w podpisie.Dzięki:*

Posted

piechcia15 napisał(a):
hej:smile:
sory za offa ale postanowiłam podjąć wyzwanie próby uzbierania kasy na BASEN DLA PSÓW w naszym schronisku:smile: mam nadzieję, że nie zostaniemy zlinczowani:smile:
jeśli jesteście ZA pomysłem, to zapraszam na wątek.Link w podpisie.Dzięki:*

U benków nikt nikogo nie linczuje... a u tak słodkiej beni, to mowy o tym absolutnie niema!
Zyczymy powodzenia!!!

Posted

Część 5 już gotowa i zaprasza serdecznie!!!
...ponad 100 przedmiotów czeka na Ciebie!

Część 5 bazarku _MEGA bazar ..._Szyk i Elegancja dla DOMU_... /na BDT BUDRYSEK i 3 bernardyny/

tym razem proponujemy : różnego rodzaju postacie... figurki...lalki...
w podróż w różne strony świata i w czasy różne zapraszamy... Chiny... Egipt... Europa... zamierzchła prehistoria... starożytność... itd...
porcelana...fajans...szkło...masa plastyczna i miekkie tkaniny...
na jedne popatrzysz kontemplując... inne powiesisz, a jeszcze do innych co nieco wrzucisz :smile:...

ale by dzieci mamom nie przeszkadzały w spokojnym przeglądaniu propozycji i nie poczuły się zaniedbane i osamotnione- od czegoś dla nich zaczynamy...

Przedmiotem bazarku są rzeczy nie tylko ku ozdobie służące- tu piękno z użytecznością się splata...
bazarek podzielony jest na kilka części:

Cz. 1- naczynia (min. Zepter), szkło, kryształ, porcelana...itp...zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile:
cz. 2- firany, zasłony, lambrekiny, serwety, obrusy... itp...
zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile:
cz. 3- obrazy, obrazki, ramy, ramki do zdjęć... itp...zakończony... ale spod lady nadal sprzedajemy :smile:
cz. 4- różnego rodzaju urządzenia i "usprawnienia" do domu i kuchni... często rzadkie i nie tylko człowiekowi służące- naszym czworonogom także do 7.05
Cz.5- różne figurki, laleczki... w tym także niezwykłe zabaweczki... kolekcjonerskie i nie tylko....do 12.05

[SIZE=4]Może znajdziesz coś dla siebie ?

Zapraszamy dla BDT BUDRYSEK i 3 bernardynów...